Apa aku bisa mateni LinkedIn kanggo sementara?

Yen sampeyan ora bisa njupuk maneh lan pengin ngaso saka jaringan sosial, utamane sing ana hubungane karo kerja, sampeyan bisa uga takon dhewe pitakonan ing ngisor iki: "Apa aku bisa mateni LinkedIn sementara?"

Sanajan jaringan sosial cukup menarik kanggo nemokake sambungan lan proyek sing apik, bisa uga isih ora apik lan sampeyan pengin metu saka iku. Kanthi atine, kita wis sijine bebarengan iki lan informasi penting liyane kanggo sampeyan sing pengin metu saka lingkungan iki dicokot; Deleng ing ngisor iki kanggo rincian liyane!

Apa bisa mateni LinkedIn kanggo sementara?

Miturut LinkedIn, ora bisa mateni akun sampeyan kanggo sementara. Nanging, platform kasebut nawakake pilihan sing ngidini pangguna ngganti visibilitas profil, kanggo ngontrol informasi apa sing diakses lan digunakake. Kanggo ngganti visibilitas profil, tindakake ing ngisor iki:

  1. Bukak LinkedIn, klik foto sampeyan ing pojok tengen ndhuwur kaca lan klik "Setelan lan privasi";
  2. Ing menu ing sisih kiwa, klik "Visibilitas";
  3. Banjur klik "Pilihan Tampilan Profil";

     

     

  4. Priksa pilihan "Sampeyan bakal ana ing mode pribadi". 

     

Mbusak informasi sampeyan saka mesin telusur

Pilihan liyane sing ditawakake LinkedIn yaiku njaluk mesin telusur kanggo mbusak data pribadhi, contone Google, Bing utawa Yahoo. Proses kasebut bisa ditindakake liwat tautan ing ngisor iki:

LinkedIn ora ngontrol apa sing ditampilake utawa ora ditampilake ing mesin telusur. Mulane prosedur iki kudu dijaluk dening pangguna.

Cara mbusak profil LinkedIn sampeyan

Yen sampeyan pancene ora duwe niat kanggo terus ing jaringan sosial, mbok menawa mung pilihan kanggo mbusak akun LinkedIn.

  1. Pindhah menyang tab "Setelan lan privasi" LinkedIn;
  2. Ing tab "Preferensi Akun", golek lan klik "Tutup Akun";
  3. Pilih alesan kanggo mbusak akun lan ketik sandhi kanggo konfirmasi tumindak. Elinga yen bisa njupuk paling sethithik 72 jam kanggo mbusak profil saka jaringan sosial.

     

     

Pinter! Wiwit saiki, sampeyan ngerti persis yen bisa mateni LinkedIn kanggo sementara utawa ora, uga opsi alternatif kanggo ngatasi kahanan iki.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang