Canva ora ndownload kreasi ing platform lan pangguna sambat | editors

O TechAll ngubungi Canva kanggo mangerteni apa sing nyebabake ketidakstabilan, apa ramalan fix, lan yen ana hubungane karo minggu kepungkur. Nanging, nganti wektu pers, ruang pawarto durung entuk tanggapan.

Ketoke masalah saiki (5) global, kanthi pangguna saka macem-macem basa nglaporake bug kasebut. Ing Twitter, ora ana jinis kesalahan liyane sing diidentifikasi ing Canva, lan Google Trends, situs sing ngumpulake telusuran paling dhuwur sing ditindakake ing Google, nuduhake lonjakan ing istilah kaya "canva ora ngundhuh" lan "status canva" - sing terakhir. situs web Status Canva, sing nyedhiyakake status operasional platform kasebut.

Antarane laporan utama, pangguna utamane sambat babagan telat sing disebabake kesalahan platform ing karya. Ing ngisor iki, deleng apa sing dikandhakake pangguna babagan kegagalan download Canva Senin iki (5).

Deleng uga: Kabeh babagan Canva, aplikasi kreatif

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang