Pilihan editor

4 Cara Ngunci Layar Komputer ing Windows 10

Speaker Smart Echo Dot

Yen sampeyan pangguna komputer utawa laptop Windows 10 biasa ing kantor, mesthine sampeyan wis ngerti manawa ora trep ninggalake layar ora dikunci supaya bisa dideleng dening wong sing usil. Sapa wae bisa ndeleng informasi rahasia babagan klien utawa proyek anyar sing lagi dikembangake.

Nanging iki ora mung kedadeyan ing papan kerja. Kaya ing gawe, PR uga kudu didhelikake, amarga sanajan kulawarga kita ora duwe niat ala, bisa uga ana sing ora pengin dituduhake. Pramila penting kanggo ngunci layar ing Windows 10.

Solusi kanggo mata prying iki ing urusan kita yaiku nggawe kunci layar saka Windows 10. Mbayangno yen sampeyan lagi ndeleng foto pesta ulang tahun ing kantor sampeyan. Mungkin sampeyan ora pengin bos sampeyan ndeleng foto kasebut nalika sampeyan adoh saka komputer sawetara menit.

Sampeyan uga ora pengin wong ing kulawarga sampeyan ngerti babagan kejutan sing disiapake kanggo ngrameke pesta kulawarga utawa menehi hadiah. Ing kabeh kasus kasebut, luwih becik tindakake salah sawijining langkah iki kanggo ngunci layar ing Windows 10.
Kunci layar ing Windows 10 kanthi Win + L
layar kunci windows 10

Iki minangka cara paling cepet kanggo ngunci layar.

Presiona simultáneamente las teclas de Windows y la letra L.
El ordenador se bloqueará y aparecerá una pantalla de bloqueo. Si quieres desbloquearla, pulsa cualquier tecla o el ratón, y luego introduce la contraseña o PIN.

Akses cepet Ctrl + Alt + Del
layar kunci windows 10

Kanthi mencet telung tombol iki bebarengan sampeyan bakal weruh sawetara fungsi, ing antarane sampeyan bisa milih: Kunci, Ngalih pangguna, Log metu lan Task Manager. Ing kasus iki, sing dadi kapentingan sampeyan yaiku "Blok".

Presiona al mismo tiempo las teclas Ctrl + Alt + Del (en ese orden).
Desde la ventana de menú que se abre, haz click en «Bloquear», que es la primera opción.

Menu Miwiti
layar kunci windows 10

Pulsa el botón Inicio que se encuentra en la esquina inferior izquierda de la pantalla.
Haz click en el icono de tu usuario y luego en «Bloquear».

Ngirit layar
layar kunci windows 10

Yen sampeyan ora pengin ngetutake langkah-langkah iki kanggo ngunci layar ing Windows 10, ana pilihan liyane sing luwih otomatis, yaiku ngatur screen saver supaya dikunci.

Sitúa el cursor en el campo de Cortana, y escribe «Cambiar protector de pantalla». Haz click en esa opción.
En la ventana que se ha abierto, marca la casilla donde dice: «Mostrar la pantalla de inicio de sesión al reanudar».
Incluso es posible elegir cuánto tiempo debe esperar tu ordenador para activar la pantalla.
Para finalizar, haz click en «Aplicar» y por último en «Aceptar».

Dadi, saben proteksi layar diganggu, sampeyan kudu ngetik sandhi utawa PIN kanggo mlebu maneh.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang