Carane nganyari iPad? Solusi kanggo model anyar lan lawas

Wiwit diluncurake asli ing 2010, ing iPad Wis sawetara model sing dipérang dadi patang baris: asli, Air, mini lan Pro. Sawetara sing lawas ora bisa dianyari maneh kanggo versi anyar saka iPadOS, nanging ora kabeh. Tetep karo kula kanggo mangerteni kang tablet Apple bisa nampa versi anyar saka sistem operasi lan carane nganyari.

Priksa manawa iPad sampeyan duwe ruang sing cukup kanggo ngundhuh file nganyari, amarga paket bisa dadi gedhe (nganyari versi asring sawetara GB).

Yen mangkono, gawe serep data sadurunge mbusak. Sadurunge miwiti, penting uga yen sampeyan nyambungake iPad menyang Internet (Wi-Fi utawa jaringan seluler) lan menyang stopkontak supaya ora mateni ing tengah proses.

  1. Pindhah menyang setelan»

    Ing iPad, goleki "Setelan” lan tutul kanggo mbukak;

  2. Pilih "Software Update"

    Klik ing «Umum" banjur "Nganyari piranti lunak";

  3. miwiti nganyari

    Yen iPad kasedhiya kanggo nganyari, piranti bakal nuduhake versi endi lan ing ngisor tulisan «Pasang saiki", klik ing banjur ing "Ngundhuh lan nginstal".

    Saiki, mung ngenteni proses instalasi rampung.

Model iPad lawas sing ora dianyari maneh

Carane nganyari iPad? Solusi kanggo model anyar lan lawas

Kaya biasane, sawetara model iPad wis ora kompatibel maneh karo versi paling anyar saka iOS lan wis nampa nganyari kanggo sawetara ombone.

Ing ngisor iki dhaptar model iPad sing ora bisa dianyari maneh lan versi iOS sing diparkir:

  • iPad (asli) – iOS 5.1.1;
  • iPad2: iOS 9.3.5;
  • iPad (generasi 3) - iOS 9.3.5;
  • iPad (generasi kaping 4) - iOS 9.3.5;
  • iPad mini (asli) – iOS 9.3.5;
  • iPad Air (asli) – iOS 12.5.5;
  • iPad mini2: iOS 12.5.5;
  • iPad mini 3 – iOS 12.5.5.

Model iPad liyane bisa dianyari menyang versi iPadOS sing luwih anyar. Kanggo sing kasebut ing ndhuwur, dheweke isih bisa nampa nganyari nganti watesan versi iOS yen nggunakake versi lawas, nanging ora bakal luwih maju.

Kepiye carane ngerteni model iPadku?

Yen sampeyan ora duwe kasus iPad maneh, aja kuwatir. Saben tablet Apple duwe kode identifikasi ing mburi sing nuduhake model merek kasebut. Sawise njupuk cathetan, sampeyan bakal bisa ngenali baris lan generasi iPad.

Carane nganyari iPad lawas

Cara nganyari iPad lawas, anggere nganyari kasedhiya, padha kanggo model utawa iPhone saiki.

Waca Konfigurasi > Umum > Nganyari piranti lunak.

Sawise ngeklik versi sing kasedhiya kanggo iPad, instalasi sistem operasi kudu diwiwiti.

Yen model piranti sampeyan kompatibel karo nganyari sing kasedhiya saka Apple, nanging sampeyan isih ora bisa ngrampungake proses nganyari, deleng topik ing ngisor iki.

Nggunakake jaringan Internet liyane kanggo nganyari

Ing alternatif iki, dalan kanggo nemokake nganyari sing kasedhiya padha karo sing ditampilake ing ndhuwur. Nanging, sampeyan kudu ngganti bagean saka proses yen sampeyan ndeleng salah siji saka pesen kesalahan iki ing iPad:

  • Ora bisa njaluk nganyari. Ana kesalahan njupuk nganyari piranti lunak;
  • Nganyari ora bisa diinstal. Nganyari piranti lunak mbutuhake sambungan menyang jaringan.

Ing kasus kaya mengkono, Apple menehi saran supaya sampeyan miwiti maneh piranti lan miwiti nganyari maneh. Yen kesalahan tetep, sampeyan kudu ngganti jaringan. Yen isih ora bisa, mbusak versi sistem paling anyar diinstal ing telpon.

Mbusak nganyari pungkasan

Yen pandhuan ing ndhuwur ora bisa digunakake, copot versi paling anyar sing diinstal ing iPad:

  1. Temokake nganyari ing panyimpenan piranti
    Menyang "Setelan", pilih "Umum" banjur tunyuk ing "iPad Storage". Ing dhaptar aplikasi, temokake versi paling anyar sing diinstal ing iPad banjur klik;
  2. Mbusak nganyari pungkasan
    Pilih "Clear Update" lan baleni proses instalasi maneh.

Yen sampeyan ora bisa nemokake nganyari ing dhaptar app lan kesalahan tetep, mangga nganyari iPad saka Mac kanthi tindakake topik ing ngisor iki.

liwat mac

Proses komputer cukup prasaja. Kanggo miwiti, sambungake iPad menyang PC; yen perlu, klik "Dipercaya PC iki" kanggo terus. Banjur tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Goleki piranti kanggo nganyari
    Bukak finder lan, sawise nemokake iPad, klik ing;
  2. mriksa nganyari
    Ing tab "Umum", pilih "Mriksa nganyari";
  3. Nganyari iPad
    Tutul "Ngunduh lan Nganyari" lan ngenteni proses rampung.

Yen ana kesalahan, mangga miwiti maneh PC lan priksa manawa kabel konektor ing antarane iPad lan Mac ana ing kondisi apik. Yen kesalahan tetep, mangga miwiti maneh tablet utawa hubungi Apple.

Bisa nginstal app anyar ing iPad lawas?

Sampeyan bisa, nanging kanthi caveat: kabeh gumantung carane saben pangembang nganggep app.

Umumé, aplikasi App Store duwe macem-macem versi sing di-host, sawetara sing kompatibel karo piranti sing ora dianyari maneh, supaya bisa migunani luwih suwe.

Nanging liyane, luwih seneng mbatesi piranti lunak menyang versi iOS sing luwih anyar lan mandheg nggarap iPad sing lawas utawa ora bisa dianyari. Biasane, sampeyan ora bisa ndownload aplikasi anyar ing iPads lawas yen sampeyan durung nate ndownload, nanging ana cara.

Yen sampeyan duwe iPhone utawa iPad nganggo versi iOS sing luwih anyar (luwih disenengi sing saiki), sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndownload aplikasi sing dikarepake ing iPad lawas. Banjur, nggunakake akun pangguna sing padha, pindhah menyang akun sampeyan riwayat aplikasi sing diundhuh lan nginstal program padha ing iPad lawas.

Umume kasus, sistem ora ngidini sampeyan mbukak aplikasi paling anyar, nanging bakal menehi pilihan kanggo ndownload versi paling anyar sing kompatibel karo model iPad, amarga sampeyan wis tuku saka App Store (valid gratis lan mbayar. )). Aplikasi). Sawise rampung, mung tutul tombol "Download" lan sampeyan wis siap.

Apa aku bisa ngaktifake nganyari iPadOS otomatis?

Kanthi gawan, fitur nganyari otomatis wis diuripake, dadi sampeyan ora perlu nindakake apa-apa yen sampeyan pengin tetep kaya ngono. Nanging, yen sampeyan seneng, sampeyan uga bisa nyegah download versi iPadOS anyar kanthi ngakses "Update Piranti Lunak" ing menu "Umum".

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang