Cara mbusak akun Uber Eats ing sawetara langkah saka PC

Speaker Smart Echo Dot

Omah » Piranti Lunak lan Aplikasi » Cara mbusak akun Uber Eats ing sawetara langkah saka PCSoftware lan Aplikasi Zoe Zárate 24 September 2021

Yen sampeyan pengin ngerti carane mbusak akun Uber Eats, app sing bisa sampeyan pesen panganan ing ngendi sampeyan manggon, sampeyan kudu ngerti yen proses iki ana hubungane karo Aplikasi Uber ride, amarga pangguna sing padha digunakake ing loro layanan kasebut.

Ing sisih pangiriman pesenan, bisa uga duwe nganti rong akun sing beda kanggo nggarap Uber Eats, amarga perusahaan iki nawakake kemungkinan nggarap rong cara pangiriman: sepeda motor lan sepedha.

Yen kita fokus ing akun sing bisa dipikolehi dening pangguna biasa sing pengin nggunakake salah siji layanan (kanggo lelungan utawa pesen panganan), ora ana bedane. Kanggo pangguna jinis iki, mbatalake akun Uber Eats sampeyan Iku padha yen sampeyan pengin mbatalake akun Uber.

Platform perusahaan Uber ora nggawe diferensiasi ing antarane akun saka rong layanan sing beda, sanajan ana rong aplikasi sing kapisah. Iki tegese yen sampeyan pengin nggunakake Uber Eats, kudu nggawe akun sadurunge ing Uber, layanan lelungan.

Titik negatif saka loro akun sing disambung kanthi cara iki yaiku yen ana pangguna sing pengin mbatalake akun Uber Eats, mesthine uga Akun Uber bakal dibatalake.

Mbusak akun Uber Eats

Ngadhepi skenario sing rada winates kanggo pangguna, solusi sing paling apik kanggo hapus akun uber eats nanging kanggo terus duwe akun Uber, iku dening uninstalling aplikasi pangan saka piranti lan ora nggunakake layanan ngandika maneh.

iklan

Ing tangan liyane, kanggo wong sing padha ngurusi kiriman (buruh), proses mbusak akun Uber Eats sampeyan beda. Pembalap sing wis nggunakake aplikasi kulo kanggo kerja disaranake ngaktifake layanan Uber Eats ing akun sing padha, sanajan uga bisa nggawe akun sing kapisah.

Andharan babagan iki, Uber Eats ora mung nggarap wong-wong kiriman sing wis kerja dadi sopir Uber, nanging uga kalebu buruh sing tanggung jawab ngeterake pesenan nganggo sepedha utawa sepedha motor.

Carane mbusak akun Uber Eats

Ing kasus apa wae, proses mbatalake akun Uber Eats padha karo sing digunakake kanggo mbatalake Uber:

  • Mlebu menyang situs web Uber nggunakake rincian login sampeyan.
  • Pindhah menyang bagean Bantuan > Pilihan pembayaran lan akun > Setelan lan peringkat akun.
  • Pindhah menyang pilihan "Busak akun Uberku". Ketik sandhi.
  • Ing layar sabanjure, klik "Terusake".

Ing kasus ora bisa nyopot, sampeyan kudu ngetik link ing ngisor iki lan ngrampungake formulir:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Cathetan: sampeyan kudu mlebu nganggo akun sampeyan supaya bisa ngrampungake lan ngirim formulir.[/su_note]

Sawise proses rampung, Uber bakal nyimpen kabeh data akun kanggo 30 dina, supaya yen pangguna getun wis dibusak, bisa nggunakake akun maneh. Sawise wektu iki, bakal dibusak permanen lan ora bisa mbalekake. Dadi, pikirake kanthi teliti yen sampeyan pengin mbusak akun Uber Eats.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang