Cara ndeleng aplikasi sing bubar digunakake ing Android

Speaker Smart Echo Dot

Sampeyan bisa ndeleng aplikasi sing bubar digunakake ing Android nggunakake sawetara trik sistem dhewe. Salah sijine yaiku dhaptar aplikasi sing mlaku ing latar mburi, sing nuduhake program pungkasan sing dibukak ing platform kasebut.

Alternatif liyane, iki eksklusif kanggo smartphone Samsung Galaxy, nuduhake sampeyan persis nalika aplikasi tartamtu pungkasan digunakake. Lan ana uga situs Google sing nampilake aktivitas seluler sampeyan. Sinau carane ndeleng app endi sing pungkasan digunakake ing Android.

3 Cara kanggo Deleng Aplikasi sing Mentas Digunakake ing Android

Mbukak app ing latar mburi

Salah siji cara paling gampang kanggo ndeleng aplikasi sing bubar digunakake ing Android yaiku mbukak jendhela kanthi aplikasi sing mlaku ing latar mburi. Kanggo nindakake iki, tutul lambang telung baris ing sisih kiwa ngisor, utawa tutul banjur seret saka ngisor menyang ndhuwur (yen pandhu arah nggunakake sadurunge nyeret) kanggo mbukak dhaptar aplikasi.

Aplikasi tansah katon wiwit pungkasan dibukak nganti sing paling tuwa. Wigati dicathet yen sampeyan nutup utawa meksa mungkasi aplikasi sing mlaku, aplikasi kasebut bakal dibusak saka dhaptar alat latar mburi.

Dhaptar aplikasi latar mburi tansah nuduhake aplikasi mbukak paling anyar ing Android (Screenshot: Caio Carvalho)

Ngakses situs web "Google My Activity".

Google My Activity minangka situs web gratis saka Google sing nampilake kabeh riwayat aktivitas sampeyan ing layanan perusahaan. Iki kalebu Android lan tumindak apa wae ing aplikasi sistem operasi, saka mbukak utawa nutup aplikasi nganti mbusak utawa ndownload program anyar.

Kanggo nggunakake fitur kaca, tututi tutorial ing ngisor iki:

  1. Bukak "myactivity.google.com" (tanpa tanda kutip) ing browser lan mlebu menyang akun Google;
  2. Klik ing "Web & App Activity". Banjur, ing layar sabanjure, uripake fitur kasebut;
  3. Bali menyang layar ngarep Google My Activity;
  4. Klik ing "Saring miturut tanggal lan produk";
  5. Priksa kothak "Android" lan klik "Aplikasi";
  6. Deleng kegiatan paling anyar ing telpon Android sampeyan, kalebu aplikasi sing bubar digunakake.
Situs web Google ngidini sampeyan ndeleng aplikasi sing bubar digunakake ing Android (Screenshot: Caio Carvalho)

Bukak Setelan Android (Samsung)

Telpon Samsung Galaxy duwe filter khusus sing nampilake aplikasi sing bubar digunakake ing Android. Cukup ngakses setelan sistem, kaya ing tutorial ing ngisor iki:

  1. Bukak aplikasi "Setelan";
  2. Pindhah menyang "Aplikasi";
  3. Tutul lambang obah telung baris ing jejere "Aplikasi Sampeyan";
  4. Ing "Urut miturut", priksa "Paling Anyar Digunakake";
  5. Mungkasi nganggo "OK".
Telpon Galaxy duwe filter khusus kanggo ndeleng aplikasi sing bubar digunakake ing Android (Screenshot: Caio Carvalho)

pinter. Sampeyan bakal bisa ndeleng aplikasi sing paling anyar digunakake ing Android, saka sing paling anyar nganti sing paling tuwa. Elinga yen cara kasebut bisa digunakake ing smartphone Samsung Galaxy sing nganggo antarmuka One UI.

Apa sampeyan seneng karo artikel iki?

Ketik alamat email ing TecnoBreak kanggo nampa nganyari saben dina karo kabar paling anyar saka donya teknologi.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang