Cara Ngaktifake USB Debugging ing Android [3 Langkah Gampang]

Ngaktifake USB debugging saka piranti Android cukup gampang kanggo nindakake. Sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah prasaja iki:

Carane ngaktifake USB debugging ing Android

Ngaktifake USB debugging de su teléfono o tableta Android es bastante fácil de hacer. Una vez habilitado, su dispositivo Android podrá comunicarse con su PC a través de una conexión USB. Sin embargo, su PC aún requiere que esté instalado el Kit de desarrollo de software (SDK) de Android.

Kanthi mengkono, sampeyan bakal bisa ngirim printah, nransfer file lan extract file wigati saka piranti Android.

Tindakake 3 langkah gampang iki kanggo ngaktifake USB debugging:

Langkah 1: Mbukak kunci pilihan pangembang

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo mbukak kunci pilihan pangembang. Opsi kanggo ngalih ing USB debugging iku ora kasedhiya minangka standar lan sampeyan ora bakal nemokake ing ngendi wae. USB debugging mung bisa ditemokake ing pilihan pangembang yaiku pilihan sing didhelikake kanthi gawan.

kanggo mbukak kunci pilihan pangembang:

  1. Navigasi menyang telpon Setelan. (Bukak aplikasi Setelan)
  2. Navigasi dalan bali menyang Babagan telpon.
  3. Buscar Nomer Mbangun lan muter ing kasuksesan cepet 7 kaping.
Tutul nomer mbangun kanggo mbukak kunci pilihan pangembang

Lan iku, saiki sampeyan wis mbukak kunci pilihan pangembang.

Langkah 2 Bukak Opsi Pangembang

Sawise sampeyan wis mbukak kunci pilihan pangembangSampeyan bisa ngakses liwat Sistem pilihan

how_to_enable_usb_debugging_on_android-1
Akses menyang pilihan pangembang

mlebu pilihan pangembangmung tindakake langkah iki:

  1. Navigasi menyang telpon Setelan. (Bukak aplikasi Setelan)
  2. Goleki pilihan sing bakal ngidini sampeyan ngakses Nganyari piranti lunak, Babagan telpon, Pilihan lanjutetc ... sing biasane ditemokake ing Sistem pilihan
  3. Telusuri pilihan pangembang lan tutul kanggo ngakses pilihane.

Saiki sampeyan wis mbukak kunci pilihan pangembang lan ngerti carane ngakses, langkah pungkasan kanggo ngaktifake USB debugging.

Langkah 3 Aktifake USB debugging

Ngidini USB debuggingnavigasi menyang pilihan pangembang. Goleki USB debugging banjur tutul kanggo ngaktifake.

how_to_enable_usb_debugging_on_android-2
Ngalih USB debugging

Android USB debugging

La depuración de USB básicamente permite que el sistema operativo Android se comunique con una PC con Windows, Linux o Mac. Actúa como un puente de conexión que permite herramientas de software y controladores para Android como android studio lan alat SDK liyane kanggo ngenali piranti nalika disambungake liwat USB. Ngidini sampeyan nggunakake debugger lan alat liyane.

asring takon

Kepiye cara ngaktifake debugging USB ing Android kanthi layar ireng utawa rusak (ora ana layar)?

Ing kasus paling, iku cukup mokal kanggo ngaktifake USB debugging saka telpon utawa tablet sing ora duwe layar utawa layar mati. Yen telpon nggunakake USB Type-C 3.0, sampeyan bisa nggunakake tampilan sekunder kanggo ngaktifake USB debugging nggunakake a Kabel HDMI to USB Type-C. Sampeyan bisa tuku kanthi gampang ing Amazon.com. Yen ora, pilihan sampeyan mung ngganti panel layar demek LCD piranti supaya bisa.

¿Cómo habilitar la depuración USB en Android desde una PC?

Sayange, ora ana cara kanggo ngaktifake USB debugging desde una PC porque para que un dispositivo Android y una PC se comuniquen, un USB debugging iku dibutuhake.

Carane ngaktifake USB debugging ing telpon Android bricked?

Sayange, ora ana cara liya kanggo ngaktifake USB debugging kajaba liwat pilihan pangembang. Nanging, sampeyan bisa mbukak kunci telpon lan ngaktifake USB debugging.


uni hdmi to usb c
Uni USB Tipe C kanggo HDMI Adaptor

Sambungake telpon Android sampeyan karo tampilan sekunder sing luwih gedhe nggunakake kabel HDMI menyang USB Type-C liwat Uni.

Kabel adaptor uni USB Type-C menyang HDMI kompak lan entheng, kanthi desain non-slip sing ramah pangguna supaya gampang dicolok lan dicopot. Kajaba iku, dilengkapi tali nilon sing dikepang kanggo nambah daya tahan.

Kabel kasebut bisa ndhukung nganti [email protected] video resolusi dhuwur sing jelas lan immersive.

amazon-buy-tombol-3

USB debugging ing Android

USB debugging bisa gampang aktif dening tindakake langkah prasaja kita ndhuwur. Wigati dimangerteni manawa ana sawetara prabédan ing langkah-langkah sing kudu ditindakake, amarga sawetara opsi lan bagean ing telpon beda-beda saka model menyang model.

Supaya kita ngarep-arep wis mbantu sampeyan ngaktifake pilihan USB debugging ing telpon.

Yen sampeyan duwe masalah, pitakonan lan saran, hubungi kita ing bagean komentar ing ngisor iki!

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang