Kepiye ngerti sapa sing ngunjungi profilku ing Telegram

Speaker Smart Echo Dot

Sampeyan bisa uga kepingin weruh: apa ana cara kanggo ngerti sapa sing ngunjungi profilku ing Telegram? Ora kaya jaringan sosial jaman biyen, kayata Orkut, meh ora ana sing saiki ngidini akses menyang informasi kasebut. Nanging banjur carane njaluk watara iki?

  • Kepiye ngerti sapa sing ngunjungi profil Instagram sampeyan
  • Kepiye carane ndeleng sapa sing ngunjungi profil Twitterku

Apa ana cara kanggo ngerti sapa sing ngunjungi profilku ing Telegram?

Langsung menyang titik, jawabane cukup prasaja: ora ana cara asli sing ngidini iki, nanging ana platform sing bisa ngatasi kahanan iki. Uga, sampeyan bisa nggunakake opsi asli saka utusan kanggo nggawe sawetara asumsi. Deleng ing ngisor iki kanggo rincian liyane!

1 Televisi

Liwat aplikasi Tele View, sampeyan bisa ngerteni sapa sing wis ndeleng profil sampeyan, nanging ana bebaya: kadhangkala aplikasi kasebut ditutup kanthi paksa dening sistem operasi, lan ana wektu nalika ora ngenali profil utusan sing disimpen ing telpon. Malah mbutuhake sandhi akses, menarik yen sampeyan ora nggunakake siji minangka standar, supaya ora nglanggar keamanan utawa bisa bocor.

-
Tindakake TecnoBreak ing twitter lan dadi sing pertama ngerteni kabeh sing kedadeyan ing jagad teknologi.
-

  1. Download Tele View (Android) ing ponsel lan, nalika mbukak, wenehi ijin sing dibutuhake;
  2. Ketik email, nomer telpon sing didaftar ing Telegram, gawe sandhi lan mlebu;
  3. Enteni nganti platform ngenali profil sing disimpen ing ponsel sampeyan;
  4. Ing tab "Pengunjung", sampeyan bisa ngerteni sapa sing wis ndeleng profil sampeyan;
  5. Kanthi ngakses tab "Dikunjungi", sampeyan bisa ngerti profil sing wis dibukak.
Cara ngerteni sapa sing ngunjungi profilku ing Telegram; gunakake aplikasi Tele View (Screenshot: Matheus Bigogno)

2. Priksa aktivitas tartamtu

Cara liya kanggo ngenali kemungkinan wong wis ndeleng profil sampeyan yaiku ngenali aktivitas tartamtu. Contone, yen wong wis suwe ora ngomong karo sampeyan, dheweke bisa uga wis nggoleki profil sampeyan ing buku alamat, miwiti obrolan, banjur ndeleng profil sampeyan. Yen wong kasebut wis nambahake sampeyan menyang grup utawa saluran, ana uga kemungkinan dheweke wis ngakses profil sampeyan.

3. Delengen yen wong kasebut nelpon sampeyan

Yen wong kasebut nelpon sampeyan, mesthine dheweke wis mbukak obrolan utawa ndeleng profil sampeyan. Iki amarga kajaba sampeyan nelpon saben liyane kerep banget lan telpon digawe saka riwayat telpon, iki mung cara kanggo nelpon.

Pinter! Wiwit saiki, sampeyan duwe akses menyang alat sing ngidini sampeyan ngerti yen wong kasebut wis ngunjungi profil Telegram sampeyan, utawa paling ora entuk ide.

Maca artikel babagan TecnoBreak.

Tren ing TecnoBreak:

  • Napa Darth Vader luwih kuat tinimbang Obi-Wan Kenobi?
  • Penjahat DC Comics nduweni kekuwatan sing ora cocog, saengga adaptasi film kasebut ora bisa ditindakake
  • Netflix tayang perdana minggu iki (06/03/2022)
  • Para ilmuwan 'malik' kanker pankreas metastatik kanthi pemrograman ulang sel
  • Kok tulisane dokter elek?

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang