Cara nambah admin ing Instagram

Speaker Smart Echo Dot

saber carane nambah admin ing instagram Iki minangka langkah penting yen sampeyan duwe profil apa wae ing jaringan sosial. Liwat iki, bisa njaga tanggalan publikasi lan ngerti kabeh sing kedadeyan ing akun kasebut.

  • Kepiye ngerti sapa sing ngunjungi profil Instagram sampeyan
  • Cara masang autoresponder ing Instagram

Penting kanggo ujar manawa sampeyan kudu ngalih menyang akun perusahaan ing Instagram, sing ngidini personalisasi lan kontrol data sing luwih gedhe. Sawise rampung, priksa tutorial ing ngisor iki.

Owah-owahan mung bisa ditindakake liwat platform Meta Business Suite ing browser; versi seluler ora ngijini sampeyan kanggo nyiyapake admin anyar, lan ing Kajaba iku, sampeyan uga kudu link akun Instagram karo Facebook.

-
Gabung karo tawaran GROUP TecnoBreak ing Telegram lan mesthi njamin rega paling murah kanggo tuku produk teknologi.
-

Kanthi nambahake akun Instagram menyang kaca Facebook, sampeyan wis siap milih wong minangka administrator. Deleng langkah demi langkah ing ngisor iki:

  1. Ngakses Meta Business Suite lan, ing menu sisih, klik "Fungsi Administratif";
  2. Ing bagean "Temtokake peran admin anyar", pilih "Admin" yen sampeyan pengin ngontrol kaca lan kabeh aplikasi sing disambungake;
  3. Yen ora, tutul "Customize" lan ketik "Atur Fitur";

    Ngakses manajemen peran kanggo ngidini wong ngatur akun Instagram (Screenshot: Rodrigo Folter)
  4. Ing kaca anyar, pilih saka menu sisih, ing sisih kiwa layar, "Akun Instagram";
  5. Profil Instagram sing disambung menyang Facebook bakal katon, saiki mung klik "Tambah wong" lan pilih apa sing bisa utawa ora bisa ditindakake.
    Tambah wong kanggo ngatur profil Instagram liwat Meta Business Suite (Screenshot: Rodrigo Folter)

Iki ngendi pemilik akun Instagram bisa, saliyane nambah admins, nyelehake akun partner, ngowahi sing duwe akses menyang akun, utawa malah mbusak.

Kanthi peran administrator, wong kasebut bisa nindakake tumindak ing Instagram liwat Meta Business Suite liwat browser, Android utawa iOS:

  • Nggawe, ngatur lan mbusak konten kanggo Instagram;
  • Kirim pesen langsung ing akun Instagram;
  • Analisis lan nanggapi komentar, mbusak konten sing ora dikarepake, lan mbukak laporan;
  • Nggawe, ngatur lan mbusak iklan ing Instagram;
  • Deleng kinerja akun, konten lan iklan ing akun Instagram sampeyan.

Ing antarane tumindak kasebut, ngirim pesen langsung mung bisa ditindakake liwat aplikasi Instagram, nanging Meta Business Suite tansah menehi kabar yen ana pesen anyar. Saliyane administrator, sing duwe kontrol penuh ing Instagram, sampeyan uga bisa milih fungsi:

  • Penerbit: Akses menyang Facebook kanthi kontrol parsial;
  • Moderator: Sampeyan bisa ndeleng tugas kanggo balesan pesen, kegiatan komunitas, pengumuman, lan informasi;
  • Pengiklan: ngakses tugas kanggo woro-woro lan informasi;
  • Analis: Sampeyan bisa ndeleng tugas kanggo informasi.

Iki cara nambah admin utawa peran liyane ing Instagram, kabeh langsung saka Meta Business Suite lan ngidini sampeyan ngontrol kabeh fitur lan akun sing bisa diakses wong kasebut.

Maca artikel babagan TecnoBreak.

Tren ing TecnoBreak:

  • Tesla Cyber ​​​​Truk | Foto sing bocor nuduhake interior sing ora futuristik
  • Apa rute bis paling dawa ing donya?
  • barang manca | Teori kasebut nuduhake yen Vecna ​​muncul ing musim liyane
  • Pira liter bensin sampeyan ing tangki mobil sampeyan?
  • langit dudu watese | Twigs ing Mars, sinyal galaksi, BR ing papan lan liyane!

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang