Carane ngganti jeneng kaca Facebook

Speaker Smart Echo Dot

Ngganti jeneng Kaca Facebook minangka proses sing cepet, nanging ana sawetara syarat. Tebusan mung bisa ditindakake dening pemilik kaca utawa wong sing wis nampa posisi administrator.

Priksa pandhuan langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nggawe pangowahan, uga informasi liyane babagan apa sing bisa lan ora bisa ditindakake nalika ngganti jeneng.

Carane ngganti jeneng kaca Facebook

Ganti jeneng ing kaca apa wae, dadi kaca penggemar, komersial utawa kaca liyane ing jaringan sosial. Sampeyan uga bisa ngganti URL kaca, supaya padha karo jeneng anyar. Kanggo ndeleng owah-owahan liyane ing informasi ing kaca, mriksa teks ing sisih lan ndeleng apa sampeyan bisa ngganti.

Sawise owah-owahan, pesenan kasebut ngliwati periode persetujuan nganti 3 dina kerja, sajrone wektu kasebut Facebook bisa njaluk informasi luwih lengkap lan, yen disetujoni, owah-owahan kasebut otomatis. Nanging, ora bisa ngilangi kaca kasebut, utawa ngganti jeneng maneh, sajrone pitung dina sabanjure.

Sadurunge nggawe owah-owahan, mbayar manungsa waé kanggo pancegahan ing ngisor iki:

  • Jeneng kaca kudu nganti 75 karakter;
  • Iku kudu setya makili tema kaca;
  • Sampeyan kudu duwe jeneng sing padha karo perusahaan, merek utawa organisasi sampeyan;
  • Aja nggunakake jeneng wong, perusahaan utawa organisasi sing dudu sampeyan dhewe;
  • Aja kalebu variasi saka tembung "Facebook" utawa tembung "resmi";
  • Aja nggunakake istilah sing ngremehake.

PC

  1. Ing menu sisih, ing sisih kiwa layar, golek lan klik "Kaca";
  2. Dhaptar bakal katon karo kaca sing sampeyan atur, pilih salah siji sing pengin diganti jeneng;
  3. Maneh ing menu ing sisih kiwa, klik "Sunting informasi kaca";
  4. Banjur ketik jeneng sing dikarepake lan konfirmasi pesenan.
Ganti Jeneng Kaca Facebook liwat Info Halaman (Screenshot: Rodrigo Folter)

Sel

  1. Tutul telung risiko ing menu ing sisih tengen ndhuwur layar;
  2. Gulung mudhun menyang bagean "Kabeh Trabasan" banjur tutul "Kaca";
  3. Pilih kaca banjur tutul "Sunting Kaca" ing menu ngisor jeneng;
  4. Tutul "Info Kaca" lan sampeyan bisa ngowahi jeneng kaca Facebook;
  5. Banjur tutul "Terusake" banjur "Nyuwun Ganti".
Ganti jeneng Kaca Facebook ing Info Halaman (Screenshot: Rodrigo Folter)

Iki carane Facebook ngidini sampeyan ngganti jeneng kaca sing pangguna ngatur.

Apa sampeyan seneng karo artikel iki?

Ketik alamat email ing TecnoBreak kanggo nampa nganyari saben dina karo kabar paling anyar saka donya teknologi.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang