Kepiye carane mbusak format saka tabel ing Excel?

Speaker Smart Echo Dot

Edisi paling anyar saka Microsoft Excel nawakake alat sing spektakuler lan cepet, kayata otomatisasi format sing cukup maju kanggo tabel. Ora apa-apa, nanging aku weruh dina kepungkur yen ora bisa nggabungake rentang sel, contone, nalika ngowahi tabel.

Lan ana, poof! …ora ana cara kanggo mbusak format sial kuwi 😕 …Mesthi ana [CTRL+Z]…nanging ujug-ujug saben suntingan tengah uga ilang.

Bener, ya, iku layak. Nanging ora bener disudo.

Cara mbusak format saka tabel ing Excel

Kepiye carane mbusak format saka tabel ing Excel?

Kanggo bali menyang wiwitan, format tabel ditindakake saka tab wiwitan:

  • pilih sel ing meja sampeyan
  • klik ing sawetara "Format Bersyarat"> "Format Tabel". Sampeyan mung kudu ngeklik warna sing dipilih:

Asil estetis, kanthi kesempatan kanggo ngatur kanthi kolom, subtotal, lsp.

Mbusak logika format iki bakal ndhikte supaya kita entuk tombol "Busak Format" utawa "Busak Styling". Ya iku ana! Nanging ora bisa disudo banget:

  • klik ing sel tabel
  • Klik ing tab "Creation", ing "Alat Tabel" sing katon ing sisih tengen ndhuwur
  • Klik ing "Gaya cepet"
  • lan ing pungkasan, klik ing «Busak» ing ngisor menu sing wis situs.

Nanging ing kene. Gaya wis dibusak, nanging format tabel isih ana! Ing ekspresi liyane, isih ora ana cara kanggo nggabungake sel, contone :)

Lan ing kene ana trik kasebut (TADAAA 8)!):

  • Baleni 2 langkah pisanan ing ndhuwur kanggo pindhah menyang "Alat Nggawe" ing meja sampeyan
  • Lan ana (kudu ngerti ...), klik "Transform to Range"

Lan ana Ajaib! Sampeyan nemokake tabel dhisikan (karo werna becik minangka plus yen sampeyan durung mbusak gaya sadurunge).

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang