Cara mbusak watermark InShot

Speaker Smart Echo Dot

InShot nambahake tag jeneng app sing dilapisi menyang video utawa foto sing diowahi ing app. Begjanipun iku bisa mbusak watermark inshot, lan tanpa kudu langganan versi mbayar layanan kasebut. Cukup nonton sawetara detik iklan.

Ing tutorial ing ngisor iki, sinau carane mbusak watermark InShot gratis. Mula, sampeyan bisa nggunakake video sing diowahi ing platform ing jaringan sosial liyane tanpa jeneng aplikasi ing ndhuwur gaweyan sampeyan.

  1. Bukak aplikasi InShot ing Android utawa iPhone (iOS);
  2. Ing layar ngarep, tutul "Video" utawa "Foto". Sampeyan bisa uga kudu ngeculake ijin akses aplikasi menyang galeri seluler;
  3. Temokake video kanggo mbusak tandha banyu banjur tutul tombol ijo ing pojok tengen ngisor;
  4. Tutul lambang "X", ing ndhuwur tandha banyu InShot;
  5. Pilih opsi "Pembuangan Gratis";
  6. Sawise 30 detik saka pariwara, tutul "Reward Given" ing pojok kiwa ndhuwur;
  7. Nggawe suntingan sing dikarepake. Banjur tutul tombol nuduhake ing pojok tengen ndhuwur;
  8. Setel kualitas video lan klik "Simpen".
Cara mbusak watermark InShot: nonton iklan kanggo mbusak watermark (Screenshot: Caio Carvalho)

Lan rauh. Aplikasi bakal nyimpen video menyang galeri telpon tanpa tandha banyu InShot.

Apa bisa menehi tandha banyu pirang-pirang video ing wektu sing padha?

Ora. InShot mbusak watermark mung diijini ing siji video sekaligus. Yaiku, sampeyan kudu mbaleni tutorial kanggo saben file sing pengin dibusak tag tumpang tindih.

Pira regane InShot Pro?

InShot Pro ditawakake ing €19,90 (langganan saben wulan), €64,90 (rencana taunan), lan €194,90 (tuku siji-wektu). Iki minangka alternatif yen sampeyan ora pengin ndeleng iklan saben sampeyan menehi tandha banyu ing video InShot. Nilai kasebut dikonsultasi ing Mei 2022.

Apa sampeyan seneng karo artikel iki?

Ketik alamat email ing TecnoBreak kanggo nampa nganyari saben dina karo kabar paling anyar saka donya teknologi.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang