Bedane antarane Xiaomi Mi Band 7 global lan versi Cina

Speaker Smart Echo Dot

Mung sewulan saka diluncurake, Xiaomi ngenalake Xiaomi Mi Band 7 Cina menyang jagad ing Mei 2022 lan versi global ing wulan Juni. Nanging, apa ana beda antarane wong-wong mau sing mbenerake milih siji utawa liyane?

Bebener iku, senadyan kasunyatan sing specifications sacoro prakteke padha, kita duwe sawetara owah-owahan sing bisa nimbang nalika milih. Mulane, aku bakal nampilake bedo utama antarane model.

Mi Band 7 Cina duwe terjemahan Spanyol

Bedane antarane Xiaomi Mi Band 7 global lan versi Cina

Yen sampeyan kasengsem ing pilihan Cina Xiaomi Mi Band 7, sampeyan ora perlu kuwatir babagan basa sistem operasi. Nawakake kamungkinan sijine kabeh ing Spanyol, mung link karo piranti supaya iki kelakon kanthi otomatis.

Ing babagan fitur lan fungsi, rong versi kasebut padha. Kanthi tembung liyane, kebaruan baris 2022 kalebu: layar AMOLED sing luwih gedhe, luwih saka 120 latihan fisik sing bisa ditindakake, saliyane kabeh pemantauan fungsi metabolik (denyut jantung, oksigenasi getih, kualitas turu) .

Bedane antarane Xiaomi Mi Band 7 global lan versi Cina

Nanging, ing pasar Cina ana rong model sing dibedakake kanthi apik. Siji sing nggawa teknologi NFC (Near Field Communication) lan siji tanpa. Dadi yen pangguna pengin nggunakake NFC, dheweke kudu milih sing duwe sumber daya.

Ing versi global, nganti saiki, mung ana pilihan tanpa NFC. Lan yen sampeyan mikir tuku Xiaomi Mi Band 7 NFC langsung saka China kanggo nggunakake ing Spanyol, sampeyan ora bakal bener.

Teknologi iki nduweni pamblokiran regional, dadi sampeyan ora bakal bisa nggawe pembayaran remot karo smartband ing Spanyol. Iku isih kudu katon yen kita bakal duwe model global anyar karo NFC.

Xiaomi Mi Band 7 global luwih larang tinimbang Cina

Faktor liyane sing bisa nimbang pilihan sampeyan yaiku rega. Kaya sing wis dikandhakake sadurunge, sampeyan ora bakal rugi babagan pengalaman yen sampeyan nggunakake versi Cina. Sampeyan bakal duwe sumber daya sing padha lan basa Spanyol.

Ditambahake iki, kita duwe prabédan rega, amarga dadi rilis sing luwih anyar, ing pasar global rega Xiaomi Mi Band 7 luwih dhuwur.

Mula, ing telusuran sampeyan, priksa manawa sampeyan nimbang pengecer Cina, kayata AliExpress, amarga sampeyan bakal nemokake rega sing luwih menarik lan kompetitif. Tansah elinga mriksa reputasi toko lan komentar para panuku babagan kualitas lan asal saka produk.

Temenan, nalika pirang-pirang wulan, versi global bakal mulai mudhun regane lan entuk nilai pasar sing luwih adil. Nanging, iki bisa njupuk sawetara wektu kanggo kelakon.

Ngerti versi Mi Band 7 sampeyan

Pungkasan, aku bakal nambah tip sethithik supaya sampeyan ngerti versi Mi Band 7 sing sampeyan tuku. Iki cukup gampang dipriksa lan sampeyan mung kudu mriksa kanthi teliti ing kemasan asli produk kasebut.

Bedane antarane Xiaomi Mi Band 7 global lan versi Cina

Yen informasi kasebut ditulis ing basa Cina, iku versi Cina, nanging yen sampeyan nemokake ing basa Inggris, iku pilihan global sing mentas diluncurake.

Pramila penting sampeyan duwe akses menyang kemasan asli, amarga tanpa nguripake piranti, iki mung siji-sijine cara kanggo ngerti asal-usul gelang pinter.

Kanthi mangkono, muga-muga bisa mbantu sampeyan nggawe keputusan sing luwih tenang, amarga kita ora duwe bedane gedhe, ing praktik, antarane wong Tionghoa lan Mi Band 7 global.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang