Drone

Drone wis saya tambah populer, malah entuk regulasi ing Spanyol lan sawetara negara Amerika Latin. Miturut konsultasi Gartner, 5 yuta piranti bakal didol saben taun nganti 2025, bisa uga ngasilake omzet udakara 15.200 milyar dolar saben taun. Nanging, sawetara wong ngerti babagan sejarah drone, penampilane, sebab wutah lan aspek liyane sing padha.

Panggunaan drone bisa beda-beda ing antarane rekreasi, dikenal minangka pesawat model, lan profesional, malah ana kursus pilot. Ngerti babagan wutah alat kasebut, ITARC nyiapake artikel iki kanthi penasaran babagan sejarah drone lan penampilane, nganti saiki. Mriksa.

merek drone paling apik

/*! Elementor - v3.7.8 - 2022-10-02 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap .elementor-widget-text-editor.elementor-drop- cap-view-framed ...

Ngendi tuku drone DJI

/*! Elementor - v3.7.8 - 2022-10-02 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap .elementor-widget-text-editor.elementor-drop- cap-view-framed ...

Sejarah drone

Kita bisa mbayangno donya sadurunge Internet, pandhu arah gedhe, cara denah lan peta dikirim. Kita ngerti manawa nalika globalisasi diwiwiti, jarak dipendhet lan revolusi diwiwiti.

Kaya popularisasi drone bakal ngrevolusi donya kaya sing kita kenal. Ing wiwitan, loro-lorone nduweni fungsi militer, lan suwe-suwe dheweke dadi terjangkau lan entuk luwih akeh pengikut.

Ora mung dadi populer lan dadi bagian saka urip saben dina kanggo wong ing saindenging jagad, nanging uga nyebabake revolusi. UAV (unmanned aerial vehicles) utawa UAVs (unmanned aerial vehicles) digunakake kanggo pengintaian ing lemah, ngidini panglihatan aerial. Dheweke wis dadi dhukungan, lan sarana, serangan lan spionase; malah ngirim pesen.

Dheweke muncul ing sekitar taun 60-an, nanging ing taun 80-an dheweke wiwit narik kawigaten kanggo panggunaan militer.

Kauntungan gedhe saka panggunaane nalika taun 80-an yaiku kamungkinan nindakake tumindak, asring mbebayani, tanpa kudu mbebayani nyawa.

Amarga sapa wae sing ngontrol bakal adoh saka drone, lan sing paling awon sing bisa kedadeyan yaiku obyek sing ditembak ing udara.

Sing sawetara wong ngerti babagan sejarah drone yaiku inspirasi saka BOMB.

Bom buzzer sing misuwur, dijenengi amarga swarane nalika mabur, dikembangake dening Jerman nalika Perang Donya II.

Senadyan gamblang, kang digawe iku target gampang kanggo geni lan interceptions, amarga mung miber ing garis lurus lan ing kacepetan pancet, iku ngrambah sukses owahan.

Sanajan ora ana angka sing tepat babagan jumlah wong sing tatu lan tiwas amarga bom kasebut, bisa disimpulake yen jumlah kasebut minangka jumlah sing signifikan, amarga luwih saka 1.000 bom V-1 ditibakake.

V-1, sing dikenal minangka bom boom, ora mung bom sing digawe. Sawetara taun sabanjure, nalika Perang Donya II, V-2 digawe.

Nanging revolusi gedhe teka nalika bom karakteristik iki pisanan muncul: V-1, kang inspirasi sajarah drones lan kabeh évolusi wiwit iku.

Penampilan drone

Sejarah drone diwiwiti kanthi inspirasi ing bom mabur Jerman saka jinis V-1, sing misuwur kanthi jeneng bom buzz. Jeneng iki ditampa amarga swarane nalika mabur, digawe dening Jerman nalika Perang Donya II.

Senadyan diwatesi lan dianggep minangka target sing gampang, dheweke entuk sukses kanthi kecepatan sing tetep lan mung mabur ing garis lurus, nganti luwih saka 1.000 bom V-1 sing ditibakake. Sawetara taun sabanjure, isih ana ing Perang Donya II, peneruse, bom V-2, digawe.

Sapa sing nemokke drone?

Model sing wis menehi tandha sejarah drone, sing kita kenal saiki, dikembangake dening insinyur ruang angkasa Israel Abraham (Abe) Karem. Miturut dheweke, ing taun 1977, nalika dheweke teka ing Amerika Serikat, butuh 30 wong kanggo ngontrol drone. Ngadhepi kahanan iki, dheweke ngedegake perusahaan Leading System lan, kanthi sawetara sumber teknologi, kayata fiberglass krasan lan potongan kayu, nglairake Albatross.

Kanthi dandan sing ditindakake kanthi model anyar -56 jam ing udhara tanpa ngisi ulang baterei lan karo wong telu sing nangani -, insinyur nampa dana saka DARPA kanggo perbaikan sing dibutuhake ing prototipe lan, kanthi iki, model anyar sing diarani Amber lair.

Pesawat iki dirancang lan dikembangake kanggo misi militer sing menehi resiko kanggo nyawa manungsa, kayata nylametake geni lan keamanan non-militer. Iki duwe tujuan ngidini pengawasan utawa serangan ing wilayah apa wae.

Kajaba iku, UAV liyane sing kadhaptar yaiku Gralha Azul, diprodhuksi dening Embravant. Swiwine luwih saka 4 meter lan bisa mabur nganti 3 jam.

Drone sing kita kenal saiki diciptakake dening Israel Abe Karem, insinyur ruang angkasa sing tanggung jawab kanggo drone sing paling ditakuti lan sukses ing Amerika.

Miturut Karem, nalika teka ing Amerika Serikat ing taun 1977, butuh 30 wong kanggo ngontrol drone. Model iki, Aquila, mabur rata-rata sawetara menit sanajan jarak penerbangan 20 jam.

Ningali kahanan iki, Karem ngedegake perusahaan, Leading System, lan karo teknologi sethitik: scraps saka kayu, fiberglass krasan lan wong mati kaya sing digunakake ing balap kart ing wektu, kang digawe Albatross.

Albatross bisa tetep ing udhara kanggo 56 jam tanpa ngisi daya baterei, lan mung dilakokno dening 3 wong - dibandhingake 30 wong ing Aquilla. Sawise demonstrasi sing apik iki, Karem nampa dana saka DARPA kanggo nambah prototipe, lan Amber lair.

Panggunaan drone

Kaya Internet, sejarah drone wis maju menyang aksesibilitas lan nggawa akeh keuntungan kanggo pasar drone lan para konsumen. Saiki, drone duwe fleksibilitas sing akeh banget babagan panggunaane. Panggunaan kasebut kalebu pelacakan lan pengawasan, fotografi lan syuting, panggunaan militer, lan nylametake, ing antarane puluhan panggunaan liyane.

Kaya sing dikarepake, amarga sejarah drone wis dikembangake, wis ditambah lan saiki digunakake ing macem-macem papan.

Model pisanan mung digunakake kanggo nggawe gambar lan video, nanging dadi luwih tahan, otonom lan kuwat.

Amazon wis entuk wewenang saka Amerika Serikat kanggo nindakake pangiriman drone.

Facebook wis ngumumake proyek kanggo nggawa Internet menyang omah liwat drone.

Lan saben pangguna anyar katon, sing paling umum, saiki, yaiku:

Ing kacilakan Fukushima ing Jepang, T-Hawk (model drone) digunakake kanggo njupuk gambar reaktor sing rusak. Entuk foto lan syuting tanpa resiko, amarga radiasi, kanggo sapa wae. Lan sing luwih umum, drone wis digunakake ing gambar wedding, liputan acara olahraga lan ing kasus kayata protes ing Sao Paulo. Sawetara wong malah ngganti tongkat selfie kanggo njupuk foto nganggo drone.

Kontrol lan pengawasan: Panguwasa ing sawetara negara ing saindenging jagad wis nggunakake drone kanggo ngontrol lan njaga keamanan ing kutha-kutha gedhe, utamane nalika ana acara olah raga utama.

Watch Hurricane: Para ilmuwan ing Florida wis nggawe drone cilik sing bisa diluncurake menyang arah angin topan.

Gambar ing jero banyu: Model drone sing penasaran yaiku OpenRov, sing ngidini nggawe gambar dhasar segara ing wektu nyata. Bisa nggayuh titik sing durung digayuh manungsa, nggawe katalog spesies anyar lan mbukak misteri.

Panggunaan militèr: Ora arang katon ing warta, utawa ing film, ana drone sing nuduhake tumindake, nggawe gambar ing medan perang, ndeleng obahe mungsuh, utawa uga melu serangan bom.

Mbantu wong sing butuh: Kanthi kamungkinan tekan papan sing ora cocog, drone uga wis digunakake ing macem-macem operasi darurat. Kayata pangiriman panganan lan obat-obatan, ing papan sing terpencil lan angel diakses. Gambar drone wis digawe ngirim ing Afrika, bisa nylametake sawetara wong.

Rescue: Taun iki (2015) katon Gimball, drone sing menang saka kontes Drones for Good ("Drones for good", ing terjemahan langsung), kacarita, kabeh ditutupi "kandang", sing ngidini. Kanggo ngindhari alangan sajrone penerbangan. Inspirasi dening serangga, nduweni sensor suhu, GPS, kamera lan resistensi dhuwur, sing ngidini digunakake kanggo nylametake.

Kanthi popularisasi, kaya Internet, panggunaane dadi konstan lan ndadekake bedane total ing urip wong.

Apa iku drone?

Iki minangka kendaraan aerial tanpa awak (UAV) sing nduweni kontrol penerbangan lan bisa nampa pesenan kanthi frekuensi radio, infra merah lan malah misi sing sadurunge ditetepake dening koordinat GNSS (Global Navigation Satellite System). Penampilane kaya helikopter mini, kanthi sawetara model sing replika jet, quadcopter (papat baling-baling) lan model kanthi wolung baling-baling utawa sing nggunakake bahan bakar kanggo penerbangan.

Drone ing basa Inggris tegese "drone" lan, amarga swarane buzzing nalika mabur, banjur umume diadopsi kanggo jeneng pesawat kasebut.

Wong asring krungu istilah kasebut kanggo pisanan lan takon: apa drone?

Drone minangka kendaraan udara, nanging ora kaya pesawat lan helikopter, ora ana awak. Dheweke dikontrol saka jarak jauh lan asring dilengkapi kamera berkualitas tinggi.

Padha digunakake kanggo wektu minangka dolanan, evolusi model pesawat. Dina iki ana pasar profesional gedhe lan akeh kanggo pilot.

Minangka bisa nganti 2010 meh ora ana sing nggoleki ing mesin telusuran babagan drone, lan wiwit iku wutahé wis luar biasa.

Iki menehi ide babagan carane popularisasi drone, sanajan wis nuduhake pertumbuhan eksponensial, isih akeh ruang.

Évolusi teknologi ngidini saiki sapa sing pengin dadi pilot ngontrol drone langsung saka ponsel utawa tablet.

Sawetara model malah bisa dikontrol liwat akselerometer smartphone. Sing nggawe pengalaman luwih immersive.

Iki kedadeyan saiki, ing wektu iki. Lan luwih akeh drone bakal entuk ruang lan ngganti urip kita. Minangka akeh peneliti njaga: sejarah ora statis. Dibangun saben dina, lan nganggo drone ora beda.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang