Cara mbusak akun Uber Eats ing sawetara langkah saka PC

Speaker Smart Echo Dot

Yen sampeyan pengin ngerti carane mbusak akun Uber Eats, app sing sampeyan bisa pesen panganan ing ngendi sampeyan manggon, sampeyan kudu ngerti dhisik yen proses iki ana hubungane karo aplikasi lelungan Uber, amarga loro layanan kasebut nggunakake pangguna sing padha.

Ing sisih pangiriman pesenan, bisa uga duwe nganti rong akun sing beda kanggo nggarap Uber Eats, amarga perusahaan iki nawakake kemungkinan nggarap rong cara pangiriman: sepeda motor lan sepedha.

Bedane Uber lan Uber Eats

Yen kita fokus ing akun sing bisa diduweni dening pangguna biasa sing arep nggunakake salah siji layanan (kanggo lelungan utawa pesen pangan), ora ana bedane. Kanggo jinis pangguna iki, mbusak akun Uber Eats padha karo mbusak akun Uber.

Platform perusahaan Uber ora nggawe diferensiasi ing antarane akun saka rong layanan sing beda, sanajan ana rong aplikasi sing kapisah. Iki tegese yen sampeyan pengin nggunakake Uber Eats, sampeyan kudu nggawe akun sadurunge Uber, layanan lelungan.

Titik negatif saka loro akun sing disambung kanthi cara iki yaiku yen pangguna pengin mbatalake akun Uber Eats, mesthi akun Uber uga bakal dibatalake.

Amarga skenario sing rada winates kanggo pangguna, solusi sing paling apik kanggo mbusak akun Uber Eats nanging terus duwe akun Uber yaiku kanthi instal aplikasi panganan saka piranti kasebut lan ora nggunakake layanan kasebut maneh.

Ing sisih liya, kanggo wong sing tanggung jawab kiriman (pekerja), proses mbusak akun Uber Eats beda. Pembalap sing wis nggunakake aplikasi kulo kanggo kerja disaranake ngaktifake layanan Uber Eats ing akun sing padha, sanajan uga bisa nggawe akun sing kapisah.

Andharan babagan iki, Uber Eats ora mung nggarap wong-wong kiriman sing wis kerja dadi sopir Uber, nanging uga kalebu buruh sing tanggung jawab ngeterake pesenan nganggo sepedha utawa sepedha motor.

Carane mbusak akun Uber Eats

Ing kasus apa wae, proses mbatalake akun Uber Eats padha karo sing digunakake kanggo mbatalake Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Yen sampeyan ora bisa mbusak, sampeyan kudu ngetik link ing ngisor iki lan ngrampungake formulir:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Cathetan: sampeyan kudu mlebu menyang akun supaya bisa ngrampungake lan ngirim formulir kasebut.

Sawise proses wis rampung, Uber bakal nyimpen kabeh data akun kanggo 30 dina, supaya yen pangguna getun wis dibusak, padha bisa nggunakake akun maneh. Sawise wektu kasebut, bakal dibusak kanthi permanen lan ora bisa dipulihake. Dadi, pikirake kanthi teliti yen sampeyan pengin mbusak akun Uber Eats.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang