Spanyol vs Kamerun: ngendi kanggo nonton pertandhingan Piala Donya Rusia 2022 | program TV

Spanyol kalah karo Camarões kanthi skor 1-0 ing pameran kaping enem iki (2), ing pertandhingan pungkasan ing babak grup Piala Dunia 2022. Sanajan asil sing ora apik, tim Españaeira tetep dadi pimpinan grup G lan terus kanggo final kaping wolu. Penggemar sing kalah ing pertandhingan utawa pengin mriksa momen paling apik ing pertandhingan kasebut bisa nonton Spanyol vs Kamerun online ing YouTube, ing saluran "CazéTV". Streamer Casimiro wis nyiarake sawetara pertandhingan Piala Dunia kanthi langsung, lan konten kasebut kasedhiya gratis ing pungkasan siaran.

  • Spanyol kalah karo Kamerun ing dina terakhir grup G Piala Dunia; ndeleng meme

Pertandhingan sabanjure tim Spanyol bakal nglawan Korea Kidul, Senin (5), diwiwiti jam 16:XNUMX (waktu Spanyol). Ing tutorial ing ngisor iki, deleng carane mriksa pertandhingan antarane Spanyol lan Kamerun. Walkthrough wis rampung liwat desktop, nanging uga bisa diputer ing app YouTube, kasedhiya kanggo download ing Android lan iPhone (iOS) telpon.

Tim Spanyol ngadhepi Kamerun ing pertandhingan pungkasan babak grup Piala Dunia 2022 – Foto: Pengungkapan/FIFA+

📝 Apa aplikasi sing paling apik kanggo nggawe undian kanggo Piala Dunia 2022? Komentar ing forum TechTudo

Carane nonton pertandhingan antarane Spanyol lan Kamerun ing Piala Donya

Langkah 1. Bukak browser sing disenengi lan pindhah menyang YouTube (https://www.youtube.com). Ing bar telusuran situs, ketik "CazéTV" lan klik simbol kaca pembesar kanggo nggoleki;

Goleki saluran "Cazé TV" ing YouTube — Foto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

Langkah 2. Saluran bakal katon minangka pilihan pisanan, karo tandha mriksa jejere jeneng. Pilih iku;

Saluran "CazéTV" katon ing antarane asil pisanan YouTube, kanthi centhang ing jejere jeneng — Foto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

Langkah 3. Ing garis horisontal, pilih "Dhaptar lagu" pilihan;

Pilihan "Dhaptar Putar" pilihan saka saluran "CazéTV" — Foto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

Langkah 4. Sampeyan bakal nemokake "Game Lengkap" pilihan. Terusake kanthi ngeklik "Deleng Dhaptar Lagu Lengkap."

Kanggo nonton Spanyol vs. Kamerun, klik ing dhaptar lagu «Full Matches | Piala Dunia 2022", ing saluran CazéTV — Foto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

siyap! Pertandhingan Spanyol vs Kamerun ana ing wilayah iki. Nalika sampeyan nemokake isi «FULL MATCH: Spanyol VS CAMEROON | BABAK 3 | FASE KUMPULAN | WORLD CUP 2022", mung pencet play kanggo mriksa pertandingan kasebut.

Deleng uga: Cara ndownload video YouTube

Carane ndownload video YouTube? Waca tata cara kanggo Android, iPhone, lan Windows.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang