Ethereum munggah 48%! Nanging ora ana pertambangan maneh kanggo sapa wae.

Sawise 'kacilakan' gedhe ing Nilai saka akèh-akèhé saka cryptocurrencies, bebener iku wis ana sawetara Recovery, khusus ing bagean Ethereum, kang mung minggu kepungkur mbalekake 29%, lan ing Juli wis mbalekake . 48% saka Nilai Marketplace.

Apa iki tegese bali menyang craze pertambangan? Ora! Sampeyan bisa ngaso.

Ethereum wis ngormati 48%! Nanging piring isih laris. Iki pungkasan pertambangan liwat kertu grafis!

Mulane, bali saka duwit receh Ethereum kuwat ora maneh tegese bali menyang dina lawas elek mining liwat kertu grafis. Utamane amarga kenaikan iki amarga kedadeyan sing bakal kedadeyan ing model bisnis Ethereum, luwih khusus, sing misuwur 'fusi'.

Yen sampeyan ora ngerti, sawise sawetara penundaan, kabeh wis dijadwalake tanggal 19 September 2022. Sabenere kanggo alasan iki, senadyan apresiasi sing jelas, jumlah penambang ora mundhak lan, mesthi, ing wektu sing padha, kita terus. kanggo ndeleng banjir akeh platform aftermarket hardware, kanggo RTX 30 lan RX 6000 Papan.

Apa sing kedadeyan yen tanggal kasebut ditundha maneh? Apa pertambangan bali?

Ora, ing prinsip sampeyan bisa ngaso. Wiwit saiki, kajaba algoritma anyar katon minangka utawa luwih nguntungake tinimbang Ethereum, pertambangan liwat kertu grafis wis rampung. Nanging ... apa ana kemungkinan kaya ngono? Apa algoritma liyane bakal katon?

Ya ana, kita malah duwe algoritma sing diarani Ethereum Classic, sing mesthi duwe tujuan sing padha. Kanthi niru kabeh sing bisa ditawakake Ethereum Original menyang ekosistem. A itungan, kang ing kaping anyar, malah wis revalued luar biasa. Nanging duweni potensi kanggo nindakake padha karo koin asli? Akeh ahli sing ngomong ora, amarga ana proyek liyane sing luwih potensial kanggo 'mbledhos' ing pasar.

Nanging hey… Mung wektu sing bisa njawab pitakonan iki.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang