Fortnite | Carane mbukak lawang rahasia ing Indiana Jones

Speaker Smart Echo Dot

Pamburu hadiah Indiana Jones wis teka ing Fortnite ing Juli 6, karo seri tugas khusus lan kulit. Nanging, salah siji saka ngumboro nggoleki sawetara pemain bingung: mbukak lawang rahasia ngluwihi kamar utama ing Shuffled Altars.

  • Fortnite | Carane nggunakake bedhil AE
  • Fortnite | Carane njaluk kulit Indiana Jones

Kebingungan iki kedadeyan amarga ana teka-teki sing kudu dipecahake. Waca carane nindakake iki ing ngisor iki.

Misi kasebut penting kanggo ngamanake kulit Indiana Jones (Foto: Pambocoran / Game Epik)

Carane mbukak lawang rahasia ing Indiana Jones

  1. Pisanan, pindhah menyang altar sing diacak. Sampeyan bisa nemokake ing peta game lan malah ngetik panandha.
  2. Saiki, golek papat watu sing dicet ing saubengé lan tulis (utawa apal) gambar-gambar kasebut, kanthi urutan sing bener. Desain ngganti saben game, yaiku, ora bakal padha.
    Dolan maring watu ing urutan sing dituduhake (Foto: Reproduksi/Jejaring Sosial)

    3. Sawise ngunjungi papat rocks, pindhah menyang lawang rahasia, dumunung ing lemah.

    4. Puter rocks nganti kombinasi podho rupo kanggo simbol ditemokaké, ing urutan bener.

    5. Sawise nempatake gambar ing urutan sing bener, lawang ngarep bakal mbukak. Sampeyan kudu ngliwati koridor sing kebak jebakan; kanggo nyabrang, mbukak ing kacepetan lengkap lan geser. Luwih becik nindakake iki kanthi kesehatan lan tameng lengkap.

    6. Saiki, goleki dalan sing rahasia, didhelikake dening tanduran.

Kita ngomong babagan wacana iki ing kene (Screenshot: Felipe Goldenboy/TecnoBreak)

Sanalika sampeyan ngliwati lawang iki, sampeyan bakal ngrampungake nggoleki! Ing panggonan, isih, sampeyan bakal nemokake loro chests khusus lan totem karo akeh bar emas. Nanging ati-ati: watu bakal tiba sabanjure; dadi mlayu!

-
TecnoBreak ing Youtube: warta, review produk, tips, jangkoan acara lan akeh liyane! Langganan saluran YouTube kita, saben dina ana video anyar kanggo sampeyan!
-

Fortnite gratis kanggo muter online lan kasedhiya ing konsol PlayStation, Xbox, Switch, lan PC, uga telpon Android lan iOS (liwat Xbox Cloud Gaming).

  • Langganan TecnoBreak Nawakake lan nampa paling promosi internet langsung ing ponsel!

Maca artikel babagan TecnoBreak.

Tren ing TecnoBreak:

  • 5 alasan ora kanggo tuku Chevrolet Spin
  • Bayi lair kanthi tangan papat lan sikil papat ing India
  • Porsche Paling Ireng ing Donya Dadi 'Jebakan Mati' Jepang
  • Cara sampeyan turu bisa nglindhungi sampeyan saka penyakit neurodegeneratif
  • 8 foto ayu saka sunset ing Mars

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang