Google Pay minangka gateway pembayaran ing mangsa ngarep kanggo Crypto.com

Pasar cryptocurrency ing taun anyar wis njupuk mesthi beda sawise Tambah pinunjul ing nggunakake lan Manajemen saka aset digital ora mung minangka cara ijol-ijolan dhuwit ing tingkat internasional nanging minangka tabungan utawa investasi ing mangsa ngarep. Sinau luwih lengkap: https://bitcodes-ai.com/es/.

Ora mung individu sing gabung karo konsep keuangan desentralisasi anyar iki, nanging perusahaan gedhe kaya Google wis nggawe keputusan kanggo ngganti platform supaya ngidini pangguna. mlebu pasar crypto.

Iku saiki wektu kanggo Google Pay lan pangguna, sing ngluwihi 100 yuta, sesambungan minangka platform pembayaran kanggo akuisisi aset digital, sawise sekutu karo Crypto.com, dianggep minangka salah sawijining platform Exchange paling gedhe ing donya lan uga nawakake pilihan dompet.

Google Pay minangka gateway pembayaran ing mangsa ngarep kanggo Crypto.com

Sawise investor lan pangguna cryptocurrency ana ing platform ijol-ijolan Crypto.com, dheweke bakal bisa ndeleng Google Pay ing antarane pilihan pembayaran anggere duwe. kertu kredit utawa debit afiliasi karo layanan iki.

Portofolio produk kira-kira nawakake sekitar 250 cryptocurrencies sing bisa diakses luwih saka 50 yuta pangguna crypto ing donya.

Integrasi crypto!

Kemajuan lan adopsi platform ijol-ijolan ing saindenging jagad wis ngidini saiki ora mung duwe sistem investasi finansial digital anyar, nanging uga kemungkinan nambahake modal sing diinvestasikan ing jumlah sing ora bisa dibayangake, sanajan kahanan rumit 2022, bakal stabil maneh. anyar.

Niat Google Pay yaiku kanggo terus njelajah pasar finansial digital lan opsi sing ditawakake kanggo pangguna, dipimpin dening Arnold Goldberg, eksekutif sing sadurunge ngarahake pembayaran PayPal.

Google Pay minangka gateway pembayaran ing mangsa ngarep kanggo Crypto.com

Sanajan aliansi Google Pay wis ditindakake siji-sijine, kabeh nuduhake yen lingkungan crypto ora aneh kanggo dheweke, nganti titik njaga hubungan komersial sing cedhak karo Coinbase minangka gateway pembayaran supaya pangguna bisa mbayar barang lan layanan liwat Google Pay nggunakake kertu Coinbase.

Uga ing 2021, aku nggabungake hubungan karo Bakkt lan Nexo, sing ngluncurake kertu kredit sing didhukung MasterCard lan digandhengake karo gateway pembayaran Google Pay.

Apa kita ngadhepi adopsi crypto massive?

Amarga posisi Google ing saindenging jagad kanthi macem-macem layanan, iki ngidini ora mung pambayaran kanggo tuku cryptocurrencies, nanging uga bisa ngadhepi kampanye adopsi cryptocurrency global.

Amarga kahanan iki, bisa dianggep sanajan pasar finansial digital ora paling apik, Google Pay nganggep kabeh sistem anyar iki, sing wis entuk akeh pengikut, bisa dadi pilihan sing nggunakake layanan sing ditawakake. menyang ombone luwih.

Pentinge gateway Google Pay kanggo pasar crypto

Kanthi integrasi anyar antarane Crypto.com lan Google Pay, akses bakal difasilitasi kanggo mayuta-yuta pangguna ing saindenging jagad, sing bakal nggampangake proses tuku aset crypto kanthi nggunakake metode pambayaran sing ditawakake Google lan bisa digunakake. cryptocurrencies iki kanggo tumbas ing perusahaan sing nampa cryptocurrencies.

Google Pay minangka gateway pembayaran ing mangsa ngarep kanggo Crypto.com

Iki bisa dianggep minangka diversifikasi massal instrumen investasi digital, ing ngendi operasi bisa ditindakake kanthi aman lan andal amarga loro platform kasebut wis nuduhake potensine.

Kabeh operasi sing ditindakake bakal disimpen ing platform Crypto.com, saéngga menehi pangguna kamungkinan kanggo verifikasi gerakan utawa transaksi sing ditindakake kanthi cepet lan efisien.

Kanggo akeh, konsep cryptocurrencies cukup beboyo amarga volatilitas pasar, sanajan yen kita ngevaluasi kanthi jero apa sing diwakili dening sistem keuangan desentralisasi anyar iki, kita bisa nganggep minangka masa depan dhuwit.

Sajrone pirang-pirang taun, cryptocurrencies wis entuk posisi ing antarane investor aset finansial, nganti Bitcoin wis bisa mlebu pasar saham, sing mesthi dadi titik sing disenengi.

Nilai Bitcoin bisa uga dhuwur banget, nanging iki amarga pasokan lan panjaluk sing diasilake ing sekitar aset digital iki, ing ngendi mung pangguna nanging uga sing duwe kekuwatan nambah utawa nyuda rega.

Kanthi nggunakake Google Pay minangka platform pambayaran, dhukungan penting diwenehake menyang pasar cryptoactive, amarga pangguna pengin duwe alat sing aman nalika nggawe gerakan dhuwit ing akun, ora preduli saka tujuan panggunaan.

kesimpulan

Cryptocurrencies sawetara taun kepungkur bisa dianggep minangka masalah sing cukup rumit, nanging saiki wis dadi konsep sing rada nggumunake ing ngendi ora mung wong sing nandur modal menang, nanging luwih akeh sing nandur modal jangka panjang. Ketik sistem dagang Bitcoin-Prime kanggo informasi luwih lengkap.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang