Hard drive ilang. Apa pamit utawa ketemu sampeyan?

Data paling anyar saka jagad panyimpenan wis ana ing internet, nuduhake penurunan terus-terusan ing kiriman HDD kanggo nyimpen rak. Kita ngomong, luwih khusus, babagan penurunan 33% saben taun.

Kenapa musim gugur iki? Iku prasaja, sawetara konsumen malah ora ngelingi sing hard drive mechanical tradisional isih kasunyatan. Pasar punika 100% SSD-sentris, minangka bukti dening malah anyar-gen nyenengake, piyambak dilengkapi SSDs super-cepet.

Iki tanpa dilalekake owah-owahan ing syarat kanggo jumlah gedhe saka piranti lunak penting, minangka conto saka Microsoft Windows 11 sistem operasi.

Hard drive ilang. Apa pamit utawa ketemu sampeyan?

Dadi ing kuartal pungkasan, udakara 45 yuta unit dikirim menyang rak, sing dibandhingake karo dhuwur 2010, mung pecahan sing gampang ... Yen sampeyan ora ngerti, saben kuartal, nalika kejuaraan kasebut, udakara 165 yuta unit HDD dikirim menyang pasar.

Nanging, iki ora ateges iku pungkasan dalan kanggo HDD. Paling ora ing pasar sing luwih profesional ing ngendi ana kabutuhan panyimpenan gedhe.

Ing tembung liyane, kanggo konsumen, nasibe HDD wis 99% disegel… Hard drive lawas saiki teknologi lungse, lan kanggo alesan sing banget, iku mung bakal tiba menyang lalen. Utamane saiki, amarga teknologi sing nguwasani SSD terus berkembang lan saya murah lan murah. (Apa aku wis ngomong hello menyang SSD PCIe 5.0 anyar?Link))

Nanging, kaya sing kasebut ing ndhuwur, ing jagad server lan riset, isih ana ruang kanggo HDD, utamane versi paling anyar, sing wis tekan panyimpenan mentah 30 ~ 40TB sing luar biasa.

Uga, apa sampeyan mikir kabeh iki? Apa sampeyan wis nggawe lompat menyang jagad SSD? Nuduhake pengalaman lan pendapat sampeyan ing kothak komentar ing ngisor iki.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang