HTC A101 minangka tablet Android anyar sing ora pengin sampeyan tuku

LA samsungIki mung ngumumake piranti seluler anyar babagan seminggu sawise ngumumake smartphone paling anyar ing taun-taun pungkasan. Pabrikan sing berbasis ing Taiwan saiki bali karo sing anyar Tablet Android, nanging ora apa-apa sing pantes luwih saka nglirik. jenenge htc-a101 lan katon minangka produk mid-range kanthi kinerja biasa-biasa wae.

Piranti kasebut nduweni desain tradisional, ditandhani kanthi wates sing relatif gedhe lan sudut. Ing kasunyatan, ana sethitik kanggo excite kita bab produk iki, aib teka saka perusahaan sing tau kaget kita karo HTC One. Salajengipun, ciri technical nuduhake banality iki sing nuntun desain.

Iki minangka desain umum tablet HTC A101 anyar

htc-a101
Tampilan umum tablet Android HTC A101 anyar. Kredit: Distribusi HTC

Desain HTC A101 lawas kanthi bezel gedhe sing nyakup kabeh layar rampung kanthi layar 10,1 inci kanthi resolusi Full-HD +. Konstruksi kasebut nggunakake aluminium minangka bahan utama, kanthi finish sing disikat lan kusam.

Kita uga bisa ndeleng pulo kamera kanthi elevasi tipis ing hubungane karo awak produk. Luwih khusus, kita duwe kamera 16 MP (jembar) lan 2 MP (ultra amba) kanggo sawetara keluwesan kreatif karo kamera.

Miturut cara, HTC ngaku wis menehi perhatian akeh marang piranti lunak lan algoritma pangolahan gambar. Kanggo tujuan kasebut, mode wengi kalebu ing kamera tablet iki, uga mode potret kanggo blur latar mburi sing luwih yakin.

Iku tablet Android karo chipset Unisoc T618 ing 12nm

htc-a101
Loro-lorone skema warna kanggo tablet HTC A101. Kredit: Distribusi HTC

Tablet Android dumunung ing segmen mid / low range kanthi prosesor Unisoc T618 ing njero. Iki minangka chipset litografi 12nm, dadi ora kuwat banget utawa efisien daya miturut standar saiki.

Kajaba iku, kita duwe 8 memori GB RAM sing wis gawe marem, uga 128 panyimpenan internal GB, lifeline Panjenengan. Ing wektu sing padha, kita nyorot ngarsane baterei kanthi kapasitas 7.000 mAh lan daya (alon) ing 10 W.

tab HTC

Sampeyan uga kudu dicathet yen tablet HTC anyar nggunakake sistem operasi Android 11 Google. Tegese, versi sing wis lawas, kanthi Android 12 nyebar banget ing pasar lan versi Android 13 wis ana ing cakrawala.

Pungkasan, kita ngarepake tablet bakal tekan pasar ing wulan-wulan sing bakal teka, tanpa rega eceran (RPP) sing disaranake nganti saiki. Regane kudu sekitar 360 dolar, sekitar 350 euro.

Ing cathetan pungkasan, produk kasebut saiki ana ing situs web resmi HTC, ing cabang Rusia.

Editor Technobreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang