iPhone 14 vs iPhone 14 Pro: Bedane bakal akeh!

iPhone 14 vs. iPhone 14 Pro: 2022 tegese owah-owahan strategi sing menarik banget ing bagean Apple, ing jagad smartphone. Sawise kabeh, kanggo pisanan ing sawetara wektu, iPhone Pro lan non-Pro iPhone ora mung duwe dhaptar spek sing beda, nanging uga desain sing beda.

Iku sing durung katon wiwit 2017, nalika Apple ngeculake iPhone X bebarengan karo iPhone 8 lan iPhone 8 Plus. Nanging nganti taun iki, kabeh kahanan dadi luwih gampang, amarga sadurunge iPhone X desaine padha karo kabeh versi smartphone raksasa Amerika Utara.

Nanging ayo pindhah menyang bagean.

iPhone 14 vs iPhone 14 Pro: Bedane bakal akeh!

iPhone 14 vs.

Dadi, kaya sing wis dingerteni, babagan desain, iPhone 14 Pro lan iPhone 14 Pro Max bakal teka ing pasar kanthi ngarep sing beda banget karo sing biasane, amarga kedudukan kasebut bakal ilang kanggo nggawe rong bolongan ing sisih ngarep. layar. Kajaba iku, amarga nggunakake layar kualitas sing luwih dhuwur, model Pro uga bakal duwe wates sing luwih murah.

Nanging, ing bidang spesifikasi, ana, nanging nyatane, mesthi ana bedane. Sawise kabeh, ing kisaran saiki, model Pro ora mung duwe layar OLED sing luwih dhuwur, bisa tekan 120Hz, nanging uga duwe modul kamera mburi sing luwih serbaguna lan kuat. .

Kabeh iki sing wis dakkandhakake bakal terus ing generasi anyar, nanging saliyane faktor kasebut, iPhone 14 uga bakal tekan pasar kanthi SoC sing luwih lawas dibandhingake karo model Pro anyar.

iPhone 14 vs.

Sawise kabeh, nalika iPhone 14 Pro dilengkapi karo A16 Bionic SoC, iPhone 14 bakal terus duwe A15 Bionic SoC sing bisa ditemokake ing kulawarga iPhone 13, lan uga ing iPhone SE 2. (Nanging, lan iki penting, iPhone 14 bakal nampilake versi paling apik saka A15 Bionic, kanthi kabeh inti CPU lan GPU ora dikunci.) Sing nggumunake, kanthi owah-owahan SoC, model Pro uga bakal nganggo LPDDR5 RAM, dene model non-Pro terus nganggo LPDDR4X lawas.

Ing bidang fotografi, model Pro samesthine bakal pindhah menyang sensor 48MP sing luwih gedhe lan luwih kuat. Iki, nalika model non-Pro terus ing 12MP, kita wis ngerti banget.

Saliyane kabeh iki, kita uga duwe beda rega! Kabeh iPhone 14s kemungkinan bakal munggah, kajaba versi dhasar.

iPhone 14 vs.

Sedhela banget, iPhone 14 samesthine bakal tekan pasar kanthi rega sing padha karo iPhone 13 taun kepungkur. Nanging, kabeh versi liyane bakal luwih larang. Paling kamungkinan antarane €100 lan €150.

Ing kene sampeyan kudu nuduhake manawa ora bakal ana iPhone 14 mini, nanging iPhone 14 Max. Model iki, sauntara, kudu € 200 luwih larang tinimbang mini saiki. (Sampeyan uga kudu nganggo 2GB RAM liyane.)

Uga, apa sampeyan mikir kabeh iki? Bungah babagan iPhone 14 anyar utawa rada kuwatir babagan rega? Nuduhake pendapat karo kita ing komentar ing ngisor iki.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang