iPhone paling apik ing pasar: endi sing kudu daktuku?

Speaker Smart Echo Dot

Apple punika Produsèn dikenali kanggo kualitas dhuwur saka piranti, lan akeh kedhaftar ora nyerah sistem operasi iPhone, iOS, kanggo ngganti karo malah paling Android sing ana ing donya.

Yen sampeyan fanatik iPhone nggolek model sing luwih apik, utawa mung kepengin weruh sapa sing paling apik, ing kene kita wis ngumpulake 5 smartphone Apple paling dhuwur nganti saiki (bener ana 8 smartphone, amarga kita nglumpukake model sing mung beda-beda. ing ukuran, kayata iPhone XS lan iPhone XS Max, ngluwihi garis iPhone 11).

Smartphone Apple paling apik

Dhaptar iki bakal dianyari ajeg supaya sampeyan bakal tansah duwe iPhones paling apik dirilis dening Apple. Ing sawetara negara Amerika Latin, umpamane, pilihan sing paling apik yaiku tuku iPhone saka 2 utawa 3 generasi sadurunge, amarga luwih trep babagan biaya / keuntungan.

1. iPhone 11, iPhone 11 Pro lan iPhone 11 Pro Max

IPhone paling anyar umume paling apik. Baris 11 kontroversial, kanthi set kamera sing dianggep aneh amarga duwe blok lensa telu sing ora simetris. Blok iki dadi standar kanggo digunakake ing smartphone liyane sing dirilis mengko.

42,00 EUR
Apple iPhone 11 Pro, 256GB, Space Grey (Direnovasi)
  • Layar OLED Super Retina XDR 5.8 inci
  • Tahan banyu lan bledug (4 meter nganti 30 menit, IP68)
  • Sistem kamera triple 12 Mpx kanthi sudhut amba, amba ultra lan telefoto; Mode wengi, mode Potret lan video 4K nganti 60 f/s
  • Kamera ngarep 12MP TrueDepth kanthi mode Potret, video 4K lan rekaman gerakan alon
  • ID pasuryan kanggo ngotentikasi kanthi aman lan nggunakake ApplePay
Apple iPhone 11 Pro Max 256GB Emas (Direnovasi)
  • Layar OLED Super Retina XDR 6.5 inci
  • Tahan banyu lan bledug (4 meter nganti 30 menit, IP68)
  • Sistem kamera triple 12 Mpx kanthi sudhut amba, amba ultra lan telefoto; Mode wengi, mode Potret lan video 4K nganti 60 f/s
  • Kamera ngarep 12MP TrueDepth kanthi mode Potret, video 4K lan rekaman gerakan alon
  • ID pasuryan kanggo ngotentikasi kanthi aman lan nggunakake ApplePay

Nganyari pungkasan ing 2022-12-09 / Link afiliasi / Gambar saka Amazon Product Advertising API

Apple iPhone 11 Pro Max diluncurake ing September 2019. Iki dilengkapi chipset Apple A13 Bionic, GPU Apple, Set memori: 64GB lan 6GB RAM, 256GB lan 6GB RAM, 512GB lan 6GB RAM.

Baterei 3500 mAh. Layar 6.5, kanthi resolusi 1242 x 2688 piksel lan kapadhetan piksel 456 ppi, nggunakake teknologi OLED kanthi proteksi kaca tahan gores.

Kamera kasebut yaiku: 12 MP, f/1.8 + 12 MP, f/2.0, 52 mm (telefoto) 2x optical zoom + 12 MP, f/2.4, 13 mm (ultrawide). Kamera ngarep 12MP, f/2.2.

2. iPhone XS Max lan iPhone XS

We sijine loro piranti ing panggonan sing padha amarga padha sacoro prakteke padha, apa owah-owahan mung sawetara pecahan saka inch ing layar, nanging ayo kang pirembagan bab iki kapisah.

Apple iPhone XS 64 GB Space Grey (Direnovasi)
  • tampilan super retina; 5,8-inci (diagonal) tampilan multi-tutul OLED
  • Kamera dobel 12.mpx kanthi stabilisasi gambar optik dobel lan kamera ngarep truedepth 7.mpx: mode potret, cahya potret,...
  • pasuryan-id; nggunakake id pasuryan kanggo mbayar ing toko, app lan kaca web karo iPhone
  • IP68 tahan banyu lan bledug (nganti 2 meter jero nganti 30 menit).
Apple iPhone XS Max 64 GB Emas (Direnovasi)
  • tampilan super retina; Layar multi-tutul OLED 6,5 inci (diagonal).
  • Kamera dobel 12.mpx kanthi stabilisasi gambar optik dobel lan kamera ngarep truedepth 7.mpx: mode potret, cahya potret,...
  • pasuryan-id; nggunakake id pasuryan kanggo mbayar ing toko, app lan kaca web karo iPhone
  • IP68 tahan banyu lan bledug (nganti 2 meter jero nganti 30 menit).

Nganyari pungkasan ing 2022-12-09 / Link afiliasi / Gambar saka Amazon Product Advertising API

Sorotan rilis paling anyar Apple temtunipun iPhone XS Max. XS Max nduweni tampilan Super Retina OLED 6.5 inci, ing pigura 6.2 x 3.1 x 0.3 inci, kanthi dhukungan Dolby Vision, sing warni lan landhep.

Kaloro piranti kasebut dilengkapi chipset A12 Bionic sing kuat, uga duwe 4GB RAM. Ana uga sensor TrueDepth kanggo ID Facial cepet lan mbukak kunci Animoji. Loro kamera mburi nawakake zoom 2x lan mode potret.

IPhone XS ukurane padha karo iPhone X sadurungé, karo layar 5,8-inch, kang ora minangka bloated minangka 6,5-inch adhine XS Max, nanging isih apik kanggo nonton video utawa muter game.

3. iPhone XR

iPhone XR minangka pilihan sing apik kanggo wong sing ora pengin (utawa ora bisa) mbayar rega iPhone XS, nanging isih pengin piranti sing dianyarke.

Iki minangka iPhone "murah" Apple ing antarane sing bubar diluncurake, uga minangka piranti paling apik ing dhaptar babagan umur baterei lan duwe warna sing beda, kayata biru, putih, ireng, kuning, karang lan abang, kontras karo sing paling akeh. werna populer iPhone XS alus lan iPhone XS Max.

16,00 EUR
Apple iPhone XR 64 GB Putih (Direnovasi)
  • 6,1-inch (diagonal) layar LCD multi-tutul karo teknologi IPS
  • 12.kamera mpx kanthi stabilisasi gambar optik lan kamera ngarep truedepth 7.mpx: mode potret, cahya potret,...
  • pasuryan-id; nggunakake id pasuryan kanggo mbayar ing toko, app lan kaca web karo iPhone
  • Tahan banyu lan bledug IP67 (nganti ambane 1 meter nganti 30 menit).

Nganyari pungkasan ing 2022-12-09 / Link afiliasi / Gambar saka Amazon Product Advertising API

Nanging beda gedhe antarane XR lan XS / XS Max luwih estetis, amarga padha duwe sawetara podho penting: chipset A12 Bionic Apple cepet lan loro kamera ing mburi.

Ing cendhak, iPhone XR luwih murah, luwih warni, duwe layar 6.1-inch gedhe, kang bisa katon minangka tengah antarane iPhone XS lan XS Max. Layar iki cukup kanggo umume wong, utamane sing ora pengin nggunakake layar OLED.

4. iPhone X

IPhone X minangka piranti paling larang Apple sing tau dirilis, sadurunge iPhone XS Max muncul setaun sabanjure. Tekane sing terakhir uga menehi tandha keputusan Apple kanggo mungkasi adol iPhone X ing toko resmi, sanajan sampeyan bisa nemokake piranti sing didol ing toko liyane.

Apple iPhone X 64GB Perak (Direnovasi)
  • tampilan super retina; Layar multi-tutul OLED 5,8 inci (diagonal).
  • Kamera 12mp pindho kanthi stabilisasi optik ganda saka gambar (ois) lan kamera 7mp truedepth ngarep; modalitas ritratto e...
  • pasuryan-id; nggunakake id pasuryan kanggo mbayar ing toko, app lan kaca web karo iPhone
  • Tahan banyu lan bledug IP67 (nganti ambane 1 meter nganti 30 menit).

Nganyari pungkasan ing 2022-12-09 / Link afiliasi / Gambar saka Amazon Product Advertising API

Kanthi desain sing apik, meh tanpa bingkai lan teknologi sing luwih canggih tinimbang sing bisa digunakake, iPhone X isih dadi pilihan sing apik. Sorotan kalebu kamera gedhe kanthi lensa telefoto, umur baterei sing nyengsemaken, lan keamanan Face ID, sing ngidini sampeyan mbukak kunci smartphone nganggo pasuryan.

5. iPhone 8/8Plus

Yen sampeyan seneng layar gedhe nanging ora duwe sumber daya sing cukup kanggo nandur modal ing iPhone XS Max utawa malah iPhone XR, pilihan sing apik yaiku tuku iPhone 8 Plus. Utawa yen sampeyan malah ndeleng layar rada cilik, nanging badhan utama biaya tanpa ngorbanake kinerja, iPhone 8 pilihan gampang.

Apple iPhone 8 Plus 256GB Space Grey (Direnovasi)
  • 5,5-inch (diagonal) layar amba LCD Multi-Tutul tampilan karo teknologi IPS
  • Kamera dual 12 megapiksel kanthi stabilisasi gambar optik, mode Potret, Lampu Potret lan video 4K, lan kamera FaceTime HD 7 megapiksel kanthi...
  • Tutul ID. Gunakake ID Tutul kanggo mbayar ing toko, aplikasi lan situs web nganggo iPhone
  • IP67 tahan banyu lan bledug (nganti 1 meter ambane nganti 30 menit)

Nganyari pungkasan ing 2022-12-09 / Link afiliasi / Gambar saka Amazon Product Advertising API

Loro-lorone dirilis ing 2017, bebarengan karo iPhone X, lan minangka model paling kuat kanthi desain tombol ngarep klasik. Nyatane, umume pangguna isih luwih gampang navigasi iPhone nganggo sensor bekas driji lan tombol ngarep.

Desain iki mbantu nyepetake aktivitas sampeyan liwat mbukak akeh tugas, lan iPhone 8 pancen nganggo tangan siji, amarga layar sing luwih cilik lan fitur aksesibilitas. Kajaba iku, daya pangolahan lan kamera tetep kompetitif.

Aja iPhones iki

iPhone 6S, iPhone SE lan sadurungé

IPhone 6S / 6S Plus lan iPhone SE, lan kabeh iPhone liyane sadurunge, kamungkinan ditemokaké ing toko lan adol meneh digunakake, nanging lagi ora worth iku maneh. Dheweke ora duwe daya pangolahan kanggo nglacak aplikasi lan nganyari nganti pirang-pirang taun kanthi kepenak. Dheweke uga ora anti banyu, lan teknologi kamerane ora kaya model sing luwih anyar.

Wiwit Apple ora adol maneh, sampeyan bisa milih kanggo mungkasi nganyari piranti lunak sawayah-wayah nganti pirang-pirang taun. Kajaba sampeyan duwe kesempatan kanggo tuku salah siji saka model lawas iki kanggo dhuwit sethitik, iPhone 7 utawa anyar luwih worth nandur modal.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang