iPad Air 2: apa worth tuku tablet?

Tablet kasebut iPad Air 2 dirilis ing 16 Oktober 2014 kanggo saingan karo Samsung Galaxy Tab S2. Ya, wolung taun kepungkur wiwit Apple ngluncurake iPad Air generasi kaping pindho lan ing wektu kasebut, amarga regane dhuwur, peringkat nomer loro ing mata para panuku.

Nanging apa saiki? Apa worth tuku iPad Air 2 ing tengah 2022? Iki sing bakal kita jawab ing artikel iki.

Especificaciones

iPad Air 2 kasedhiya ing telung pilihan warna: salaka, dorado y papan abu-abu. Kanthi versi panyimpenan 16, 32, 64 lan 128 GB, kanthi konektivitas Wi-Fi lan malah versi LTE, data seluler sing misuwur. Iki minangka tablet sing entheng, bobote mung 437 gram ing versi sing mung nggabungake Wi-Fi, lan 444 gram ing versi nganggo chip. teka karo konektor Lampu kilat Tampilan retina kanthi resolusi Full HD+ (2.048 x 1.536 piksel), kanthi 264 piksel saben inci persegi, dilapisi sidik jari lan lenga, lan anti-silau.

iPad Air 2: apa worth tuku tablet?

Integrasi menyang, kita duwe Prosesor A8X karo 3 intine 64 bit ing 1,5 GHz, 6 inti PowerVR Series 4XT GPU, uga 3-dicokot LPDDR128 memori controller lan M8 gerakan coprocessor, karo 2 GB RAM.

Panggunaan pribadi

Aku duwe iPad 2 64 GB disk, versi LTE lan werna abu-abu. Panggunaanku ditrapake kanggo nggarap acara, media sosial, lan nonton video lan film. Ing tugas kasebut, aku bisa ujar manawa tablet kasebut apik banget. Baterei tahan rata-rata 10 nganti 12 jam lan nganti saiki, wolung taun sawise diluncurake, baterei saya mung duwe 18 siklus lengkap, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo tuku, amarga umur produk kasebut disalahake dening drum.

Nanging amarga ora kabeh kembang, juegos iPad iki nuduhake umur. Aku ora tukang game tablet, nanging aku digunakake SimCity minangka referensi ing test iki. Game kasebut ora nuduhake kacilakan apa wae, nanging akeh sing butuh wektu suwe, butuh 1-2 menit kanggo mbukak game kasebut.

iPad Air 2: apa worth tuku tablet?

En video lan film gambar isih apik banget. Nanging, aku weruh yen nalika nyoba kanggo muter video 1080p ing YouTube, app crash, ninggalake puter maneh karo wates (saliyane sing ana ing iPad), uga mengaruhi kualitas gambar dhewe. Yen dideleng kanthi cedhak, kanthi jarak nganti 20 cm, kualitas gambar sing ora apik katon jelas. Bisa uga kesalahan aplikasi, nanging luwih apik kanggo nandheske titik kasebut. Ing jarak kira-kira 40cm, cacat kasebut ora katon, lan layar retina bebarengan karo kapadhetan piksel sing dhuwur mbantu akeh tugas hiburan.

Swara cukup lengkap ing tengah, sing apik kanggo sampeyan turu lan ninggalake iPad ing papan kanggo nonton. Tekanan swara uga kudu dicritakake, amarga sampeyan ora duwe masalah ngrungokake sanajan saka kadohan, nanging mung ing lingkungan tanpa gangguan eksternal.

LA layar iku cukup amba, malah kanggo tablet. Lan sadurunge nyeret sistem iPad OS 15 cukup prasaja kanggo sinau - ing 1-2 dina sampeyan bakal bisa digunakake. Kapadhetan piksel apik mbantu akeh ing aplikasi, lan ngelingi yen iPad iki 6 taun, ora ana apa-apa ing babagan iki.

panyambungan

Kaya sing dakkandhakake, model iPad Air 2 duwe Wi-Fi lan jaringan seluler, lan konektivitase cukup maju. Malah ing wolung taun, nawakake pesawat menarik saka specifications, kayata Wi-Fi 2.4 lan 5GHz, Bluetooth 4.2, lan ing chip nampa sinyal jaringan 3G utawa malah 4G. Nanging, kita duwe sawetara poin sing kudu disorot.

Titik ala Wi-Fi

Salah sawijining titik sing dakweruhi yaiku Wi-Fi sampeyan gampang ilang gumantung saka jarak lan kesulitan akses. Ing karya aku nggunakake iPad ing router 2.4 / 5GHz, ing jaringan 2.4GHz, ing kadohan saka 5-7 meter lan aku wis weruh sawetara gangguan (malah saka nomer akeh wong cedhak). Senajan ipad mung piranti karo Wi-Fi, kadhangkala gagal. Iki laporanku, bisa uga ana sawetara setelan sing aku ora ngerti, nanging sadurunge nganggo Samsung A30S, aku bisa nyedhaki 20 meter saka router lan isih duwe sinyal sing kuwat.

Sistem

Sanajan dirilis ing 2014, sampeyan isih duwe akses menyang versi paling anyar saka iPad OS, saiki 15.4 lan ing mangsa ngarep Apple wis ngonfirmasi manawa bakal kompatibel karo iPad OS 16.

iPad Air 2: apa worth tuku tablet?

iPad Air 2 vs Galaxy Tab S2

Wektu wis teka kanggo tuku iPad Air 2 karo saingan utama ing wektu iku, Galaxy Tab S2. Kita nyathet yen nalika diluncurake, model paling gampang saka tablet Apple regane €4.000 reais, dene pesainge meh setengah rega kasebut, sekitar €2.400 ing versi Wi-Fi mung kanthi panyimpenan 32GB. , lan €2.700 ing versi karo support 4G.

Price meh tansah alesan kanggo tuku ing Spanyol. Akeh produk, sanajan migunani, ora dipilih amarga regane dhuwur. Isih, wong-wong sing tuku iPad Air 2 ing wektu iku ngerti yen dina iki padha duwe tablet apik kanggo saben dina, lan saben sen worth iku. wis Galaxy Tab S2 wis mandhek lan babar blas nilar dening Samsung dangu ago. 🤷‍♂️

Apa worth tuku iPad Air 2 ing 2022?

Ya Iku worth iku, gumantung saka panggunaan lan jumlah sing dibayar. Iki isih dadi tablet sing apik kanggo mbukak akeh tugas, konsumsi media, lan produktivitas kerja. Kelangan kinerja dibandhingake pesaing Android saiki, nanging kita kudu ngelingi manawa teknologi sing digunakake saiki luwih unggul tinimbang jaman saiki. Aku mbayar 1500 kanggo iPad Air 2 lan aku bakal ujar manawa regane cukup. sampeyan bisa nemokake iku ana ing sawetara nganti € 2.000.

iPad Air 2: apa worth tuku tablet?

Lan salah siji titik positif saka produk Apple yaiku regane butuh wektu kanggo mudhun, dadi sanajan sampeyan tuku lan sampeyan ora seneng, sampeyan bisa adol maneh kanthi rega sing padha, utawa luwih. Sistem nganyari, bebarengan karo biaya murah lan kinerja banget, ndadekake iPad Air 2 gateway gedhe menyang donya Apple, lan aku bakal nimbang iku pilihan apik kanggo sapa looking kanggo nglengkapi ekosistem sing.

tags:

Natalia
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang