Game

10 game konsol paling laris ing kabeh wektu

Saiki, kita duwe akeh judhul video game sing wis katon dadi angel ngerti endi sing paling adol. Kahanan kasebut malah luwih rumit nalika kita duwe sawetara versi judhul sing padha utawa rilis kanggo platform liyane, ndawakake umur game kasebut. Kanggo marem penasaran, mriksa kene apa saiki 10 paling laris console game ing sajarah.

Sadurunge miwiti dhaptar, sampeyan bisa nutup mata lan wani menyang komentar kanggo ngomong sing paling laris?

Kode Clicker Flying Race (2022)

Roblox Flying Race Clicker minangka pengalaman sing dikembangake dening Genius Bar kanggo Plataparama. Ing game iki, sampeyan bakal ngeklik kanggo entuk kacepetan supaya sampeyan bisa luwih maju sawise ...

Kode Marvel VS Naruto (2022)

Roblox Marvel VS Naruto minangka pengalaman sing dikembangake dening @BaofuBaoshou2 kanggo platform kasebut. Ing game iki, sampeyan bakal milih saka macem-macem karakter saka alam semesta Marvel lan Naruto. mlebu...

Kode Tycoon Pabrik Coklat (2022)

Roblox Chocolate Factory Tycoon minangka pengalaman sing dikembangake dening FutureWeb Games kanggo platform kasebut. Ing game iki, sampeyan bakal mbangun pabrik dhewe lan ngasilake permen coklat sing enak. ...

Coin Clicking Simulator X Codes (2022)

Roblox Coin Clicking Simulator X minangka pengalaman sing dikembangake dening Frenzy Productions kanggo platform kasebut. Ing game iki, sampeyan bakal klik tombol kanggo entuk dhuwit recehan. Sampeyan bisa nggunakake dhuwit recehan iki kanggo ...

Kode Pertempuran Buah (2022)

Roblox Fruit Battlegrounds minangka pengalaman sing dikembangake dening POPO kanggo platform kasebut. Ing game iki, sampeyan bakal mlebu medan perang sing diilhami saka manga lan anime sing dikenal minangka One Piece! ...

Kode Sepur Edward the Man Eater (2022)

Roblox Edward the Man-Eating Train minangka pengalaman sing dikembangake dening Fridge Pig Studios kanggo platform kasebut. Ing game iki, sampeyan bakal njelajah kepulauan sing peteng nalika nyoba ngindhari sepur ...

Dhaptar sepuluh game console paling laris ing sajarah

Priksa dhaptar 10 game paling laris sing dikembangake kanggo konsol sajrone sejarah.

1. Minecraft

Nomer dodolan: 200 yuta
Tanggal rilis asli: 2011
Pangembang: Mojang
Platform sing Kompatibel: PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Nintendo Ngalih, Nintendo 3DS, Android, iOS, PC (Windows, OS X, Linux)

Originally dirilis ing 2011, Minecraft dikembangake dening Mojang. Game kasebut pisanan dirilis kanggo PC (Windows, OS X lan Linux), nanging ing taun kasebut judhul kasebut debut ing platform seluler Android lan iOS. Setaun sabanjure, game kasebut metu kanggo Xbox 360 lan PlayStation 3 (PS3). Nanging, perkara kasebut ora mandheg, lan Minecraft entuk port kanggo PlayStation 4 (PS4) lan Xbox One.

Sukses banget supaya Minecraft metu kanggo Windows Phone, Nintendo 3DS, PS Vita, Wii U lan Nintendo Ngalih! Saiki, Minecraft wis adol luwih saka 200 yuta kopi ing saindenging jagad lan minangka game konsol paling laris ing sejarah.

2. Maling Auto V

Nomer dodolan: 140 yuta
Tanggal rilis asli: 2013
Pangembang: Rockstar North
Platform sing digunakake: PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S, PC (Windows)

Originally dirilis ing 2013, Grand Theft Auto V, luwih dikenal minangka GTA V, dikembangaké déning Rockstar North. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PlayStation 3 (PS3) lan Xbox 360, nanging setaun sabanjure, ing 2014, judhul kasebut debut ing konsol PlayStation 4 (PS4) lan Xbox One, lan mengko, ing 2015, dirilis kanggo PC (Windows). )). Versi anyar GTA 5 kanggo PlayStation 5 (PS5) lan Xbox Series X/S bakal terus diluncurake nganti pungkasan taun 2021.

GTA V nyuwil sawetara cathetan dodolan lan dadi produk hiburan paling laris ing sajarah, entuk $800 yuta ing dina pisanan lan $1.000 milyar ing 3 dina pisanan. GTA V nganti saiki wis adol 140 yuta kopi ing saindenging jagad.

3. Battlegrounds PlayerUnknown kang

Nomer dodolan: 70 yuta
Tanggal rilis asli: 2017
Pangembang: PUBG Corporation
Platform sing digunakake: PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Android, iOS, PC (Windows)

Originally dirilis ing 2017, PlayerUnknown's Battlegrounds, luwih dikenal minangka PUBG, dikembangake dening PUBG Corporation. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PC (Windows), nanging setaun sabanjure judhul kasebut teka ing konsol Xbox One lan PlayStation 4 (PS4), uga platform seluler Android lan iOS. Iki minangka game shooting multiplier jinis Battle Royale, ing ngendi pemain ngadhepi skenario kanthi 100 pemain kanthi tujuan dadi siji-sijine sing slamet saka perang kasebut.

PUBG duwe akeh review positif saka para ahli, nyorot gameplay, uga tanggung jawab kanggo popularizing genre Battle Royale. PlayerUnknown's Battlegrounds wis adol 70 yuta kopi ing saindenging jagad lan isih akeh.

4. Redn Red Red 2

Nomer dodolan: 36 yuta
Tanggal rilis asli: 2018
Pangembang: Rockstar Studios
Platform sing muncul: PlayStation 4 (PS4), Xbox One, PC (Windows), Stadia

Originally dirilis ing 2018, Red Dead Redemption 2 dikembangake dening Rockstar Studios. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PlayStation 4 (PS4) lan Xbox One, nanging setaun sabanjure ing 2019, judhul kasebut debut ing PC (Windows) lan Stadia. Iki minangka game mbukak donya sing disetel ing 1899 ing setelan fiksi saka Amérika Kulon, Midwest, lan Kidul, ing ngendi pemain ngontrol karakter kasebut ing perspektif wong pisanan lan katelu.

Red Dead Redemption II butuh wolung taun kanggo ngrampungake lan dadi salah sawijining game paling larang ing sejarah. Nanging, gaweyan kasebut mbayar, amarga game kasebut ngrusak sawetara rekor, entuk peluncuran paling gedhe nomer loro ing sejarah hiburan, ngasilake dodolan $ 725 yuta. Red Dead Redemption 2 wis adol 36 yuta kopi ing saindenging jagad.

5. Terraria

Nomer dodolan: 35 yuta
Tanggal rilis asli: 2011
Pangembang: ReLogic
Platform sing Kompatibel: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PlayStation Vita (PS Vita), Nintendo 3DS, Wii U, Nintendo Ngalih Android, iOS, Windows Phone, PC (Windows, macOS, Linux) )

Originally dirilis ing 2011, Terraria dikembangake dening Re-Logic. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PC (Windows), nanging setaun sabanjure ditransfer menyang konsol PlayStation 3 (PS3) lan Xbox 360. Sabanjure, judhul kasebut dirilis kanggo platform liyane kayata PlayStation Vita, Android, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, Nintendo Ngalih lan malah Linux.

Terraria nampa review sing paling positif, utamane kanggo unsur kothak wedhi. Iki minangka game 2D kanthi tujuan kanggo njelajah, mbangun, nggawe, gelut, urip lan pertambangan. Terraria wis adol 35 yuta kopi ing saindenging jagad.

6. Telpon saka tugas: Modern Warfare

Nomer dodolan: 30 yuta
Tanggal rilis asli: 2019
Pangembang: Infinity Ward
Antarmuka Tampilan: PlayStation 4 (PS4), Xbox One, PC (Windows)

Dirilis ing 2019, Call of Duty: Modern Warfare dikembangake dening Infinity Ward. Judhul nomer nembelas ing seri Call of Duty dirilis kanggo PlayStation 4 (PS4), Xbox One, lan PC (Windows). Kita ngomong babagan game shooting multiplier sing mode kampanye adhedhasar Perang Sipil Siria lan serangan teroris sing kedadeyan ing London.

Modern Warfare nampa sawetara penghargaan sajrone rilis kanggo game, mode kampanye, multiplayer, lan grafis. Call of Duty: Modern Warfare wis adol kira-kira 30 yuta kopi nganti saiki.

7. Diablo III

Nomer dodolan: 30 yuta
Tanggal rilis asli: 2012
Pangembang: Blizzard Entertainment
Antarmuka tampilan: PC (Windows, OS X), PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox 360, Xbox One, Nintendo Ngalih.

Originally dirilis ing 2012, Demon III dikembangake dening Blizzard Entertainment. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PC (Windows, OS X), nanging setaun sabanjure judhul kasebut diwiwiti ing konsol PlayStation 3 (PS3) lan Xbox 360. Nanging, antarmuka liyane uga wis nampa game kasebut lan ing 2014 para pemain PlayStation. 4 lan Xbox One video game uga bisa kanggo muter. Nalika ora ana sing ngarepake bali Diablo III ing antarmuka apa wae, 4 taun sawise rilis pungkasan, ing 2018, Nintendo Switch uga nampa game kasebut.

Ing Demon III pamuter kudu milih antarane 7 kelas individu (gayoh, crusader, pamburu setan, wiku, necromancer, dukun utawa penyihir) lan tujuane kanggo ngalahake Diablo. Game kasebut dipuji dening para kritikus, kaya judhul sadurunge ing seri kasebut. Demon III adol 30 yuta kopi ing saindenging jagad.

8. Sepuh Gulung V: Skyrim

Nomer dodolan: 30 yuta
Tanggal rilis asli: 2011
Pangembang: Bethesda Game Studios
Platform sing Kompatibel: PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox 360, Xbox One, Nintendo Ngalih, PC

Wiwitane dirilis ing 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim digawe dening Bethesda Game Studios. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PlayStation 4 (PS3), Xbox 360 lan PC, nanging limang taun sabanjure judhul kasebut diwiwiti ing PS4 lan Xbox One. Ora suwe game kasebut metu kanggo Nintendo Switch ing 2017 uga. Plot kasebut ngowahi karakter Dragonborn, sing tujuane kanggo ngalahake Alduin, Devourer of Worlds, naga sing diramalake bakal numpes planet kasebut.

Skyrim dipuji dening para kritikus, utamane kanggo evolusi individu lan setelan, dadi salah sawijining game paling apik. The Elder Scrolls V: Skyrim wis adol luwih saka 30 yuta kopi ing saindenging jagad.

9. The Witcher 3: Wild Hunt

Nomer dodolan: 28,2 yuta
Tanggal rilis asli: 2015
Pangembang: CD Projekt Red
Antarmuka sing aktif: PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC (Windows)

Originally diumumake ing 2015, The Witcher 3: Wild Hunt digawe dening CD Projekt Red. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo PlayStation 4 (PS4), Xbox One, lan PC (Windows), nanging patang taun sabanjure game kasebut teka ing Nintendo Switch. lan taun iki (2021) bakal debut ing konsol PS5 lan Xbox Series X/S. Game populer adhedhasar karya saka Polandia Andrzej Sapkowski, ngendi pamuter kontrol Geralt saka Rivia ing planet mbukak adhedhasar Eropah abad tengahan.

Witcher 3 nampa review positif banget nalika dirilis amarga gameplay, narasi, desain level, lan pertempuran, ing antarane fitur liyane. Judhul kasebut kalebu sing paling akeh dianugerahi sadurunge The Last of Us Part II. The Witcher 3: Wild Hunt saiki wis adol meh 28,2 yuta kopi lan terus mundhak amarga durung suwe wiwit dirilis kanggo Nintendo Switch lan durung diwiwiti kanggo konsol generasi sabanjure saka Sony lan Microsoft ( PS5 lan Xbox Series X).

10. Otomatis Maling: San Andreas

Nomer dodolan: 27,5 yuta
Tanggal publikasi asli: 2004
Pencipta: Rockstar North
Platform sing Kompatibel: PlayStation 2 (PS2), Xbox 360, PlayStation 3 (PS3), PC (Windows, Mac OS), iOS, Android, Windows Phone, Fire OS

Wiwitane dirilis ing taun 2004, Grand Theft Auto : San Andreas, luwih misuwur kanthi jeneng GTA: San Andreas, digawe dening Rockstar North lan diterbitake dening Rockstar Games. Game kasebut wiwitane dirilis kanggo konsol PlayStation 2, sanajan setaun sabanjure judhul kasebut diwiwiti ing Xbox lan PC (Windows). Iku game donya mbukak, kang pamuter kontrol karakter Carl "CJ" Johnson, sing nganggo liwat kutha dumunung ing California lan Nevada, USA.

GTA: San Andreas nampa pujian kritis nalika dirilis, amarga gamelan, crita, grafis, lan musik. Grand Theft Auto: San Andreas minangka game paling laris ing taun 2004 lan konsol PlayStation 2, saliyane minangka salah sawijining judhul sing paling laris ing sejarah, bisa adol 27,5 yuta kopi.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang