Napa foto Instagram ora disimpen ing Galeri?

Speaker Smart Echo Dot

Instagram minangka salah sawijining aplikasi media sosial sing paling populer ing donya, kanthi pangguna nuduhake foto, video, lan crita ing platform kanggo tujuan komersial, hiburan, lan penyebaran massa. Sajrone pirang-pirang taun, dadi pusat budaya sing dadi papan kanggo akeh wong sing duwe pengaruh.

Ana sawetara bisnis sing wis ngasilake wutah gedhe liwat pamirsa Instagram online mung. Kanggo macem-macem kasus panggunaan, wong ing Instagram asring rumangsa kudu nyimpen foto saka platform menyang smartphone, lan ana cara sing gampang kanggo nindakake.

Sampeyan bisa nyimpen foto sing dienggo bareng menyang profil Instagram ing smartphone kanthi sawetara langkah sing gampang. Foto bisa disimpen ing Galeri telpon lan bisa diakses sawayah-wayah, sanajan tanpa sambungan internet.

Nanging, ora ana sing bisa digunakake, mula umume ndeleng sawetara wong sing takon ing forum babagan carane ngatasi kesalahan nalika nyimpen foto Instagram.

Foto Instagramku ora disimpen ing Galeri

Kanggo nyimpen foto profil Instagram menyang telpon, priksa manawa sampeyan wis ndownload app, mlebu, lan duwe sambungan internet sing bisa digunakake.

Ing tab profil sampeyan, sampeyan bisa ndeleng kabeh foto sing wis dituduhake sajrone pirang-pirang taun sing dituduhake ing Instagram. Pangguna bisa gampang nyimpen foto bali menyang Galeri telpon kanthi tindakake langkah kasebut ing ngisor iki:

  • Ketik profil sampeyan banjur pencet telung garis horisontal ing pojok sisih ndhuwur.
  • Saka ing kono, tutul pilihan "Setelan" ing sisih ngisor menu.
  • Sabanjure, klik ing pilihan "Akun".
  • Pilih "Original Posts" (kanggo pangguna Android) utawa pilih "Original Photos" (kanggo pangguna iPhone).
  • Ing pilihan iki, klik tombol "Simpen Foto sing Dikirim" lan aktifake. Pangguna iPhone kudu ngaktifake pilihan "Simpen Foto Asli".

Kesimpulan babagan kesalahan kanggo nyimpen foto ing seluler

Kanthi opsi kasebut diaktifake, kabeh foto sing dikirim ing Instagram uga bakal disimpen ing Galeri (perpustakaan) telpon.

Galeri sampeyan kudu nampilake album kapisah sing jenenge Foto Instagram. Perusahaan kasebut nyathet yen wong sing nggunakake Instagram ing Android bisa ndeleng wektu tundha ing foto sing katon ing album foto Instagram telpon.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang