Tutorial

Ing TecnoBreak kita wis nyetel dhewe goal dadi pathokan ing syarat-syarat tutorial saka macem-macem kategori. Kanggo dheweke, kita terus nggawe tutorial online paling apik babagan teknologi, piranti lunak lan kursus.

Kita kabeh kudu ngerti carane nggawe tabel ing Excel, nambah musik menyang video ing Sony Vegas utawa carane ngubungi panyedhiya ponsel.

Ngelingi kabeh keprihatinan sing diwenehake marang kita lan saran sing ditinggalake para pengikut, kita mutusake manawa iki minangka kesempatan sing apik kanggo nggawe repositori tutorial lan kursus penting sing bisa digunakake dening kabeh jinis pamirsa, loro kanggo siswa. lan kanggo buruh independen utawa buruh kantor.

Mulane, liwat tutorial teknologi online iki kita nemokake cara kanggo nransfer kawruh ing cara praktis lan nyaman, amarga padha tutorial sing bisa rampung saka comfort saka ngarep lan nggunakake sembarang piranti teknologi.

Tutorial online paling apik

Kita duwe database gedhe sing kebak artikel ing format tutorial babagan macem-macem topik.

Tutorial Excel

Program otomatisasi kantor Microsoft sing apik banget penting ing PC lan smartphone apa wae.

- Cara nginstal Excel ing Android
- Cara ndownload Excel ing Windows 10
- Ndandani "Microsoft Excel ngenteni aplikasi liyane kanggo ngrampungake kesalahan OLE".

tutorial photoshop

Program desain grafis quintessential uga nduweni akeh fungsi lan rahasia, mula kudu diupdate supaya bisa ngoptimalake.

Strategi sinau cepet

Kerangka kerja lan teknologi anyar terus diluncurake, saben-saben ngupayakake perhatian lan ngaku luwih cepet, luwih aman, lan luwih efisien. Minangka pangembang, kita kadhangkala rumangsa kepunjulen karo akeh informasi. Kita bisa uga ngalami sindrom impostor.

Supaya bisa terus sinau, saben wong kudu golek cara sing cocog kanggo dheweke. Ing artikel iki, aku nuduhake strategi papat langkah kanggo sinau kode. Iki sing dianggo kanggo kula. Muga-muga, sampeyan bakal bisa ngrujuk lan nggambar dalan sampeyan dhewe.

Langkah 1: Ngenali dhasar

Apa sing sampeyan sinau luwih penting tinimbang carane sampeyan sinau.

Wektu diwatesi, mula kita kudu milih perang.

Ing saben peran sing sampeyan lakoni, ana sawetara konsep dhasar sing kudu sampeyan mangerteni kanthi lengkap supaya bisa mbangun dhasar sing kuwat kanggo sinau ing mangsa ngarep.

Kanggo ngenali konsep dhasar, sampeyan kudu nindakake riset ing Internet:

Contone, MDN minangka dokumentasi referensi paling apik kanggo teknologi web. Yen sampeyan pengin dadi pangembang web, mesthine sampeyan kudu ngliwati saben teknologi dhasar sing kadhaptar ing kana: HTML, CSS, Javascript, HTTP, API / DOM.

Bisa mboseni. Iku bisa dadi tedious. Bisa uga ora kelangan lan modern. Nanging bakal menehi dhasar sing kuat kanggo nggedhekake sinau sampeyan sepuluh kali.

Langkah 2: Sinau Cepet

Kesalahan umum sing ditindakake dening wong-wong sing lagi miwiti sinau program yaiku macet ing "neraka tutorial", yaiku, ngetutake tutorial sawise tutorial tanpa nggawe kemajuan sing signifikan.

Ing mratelakake panemume, tutorial apik kanggo miwiti karo. Nanging, kita kudu nyepetake tutorial lan mbatesi wektu sing ditindakake amarga:

Tutorial minangka wujud sinau pasif, sing ora efektif. Penylametan kawruh kurang lan sampeyan mbokmenawa kudu bali menyang konsep ing mangsa ngarep.

Njupuk tutorial bisa mateni minat sampeyan amarga sinau sintaks basa anyar bisa mboseni (contone, "yen sampeyan ngetik iki, sampeyan bakal weruh sing ...")

apa bisa kanggo kula

Nyepetake tutorial (utawa malah macem-macem video tutorial ing Youtube) kanggo kacepetan pindho.
Tujuane ora kanggo ngelingi kabeh sing dibahas ing tutorial, nanging kanggo ngerti konsep lan ngerti apa teknologi sing bisa ditindakake. Sampeyan bisa kanthi gampang nggoleki sintaks mengko utawa mriksa tutorial nalika sampeyan latihan.

Tujuane kanggo ngerti, ora ngelingi!

Aja wedi ngilangi tutorial saiki lan ngalih menyang liyane yen sampeyan rumangsa materi kasebut ora cocog kanggo gaya sinau sampeyan. Saiki, ora ana kekurangan tutorial video berkualitas tinggi ing Internet.

Langkah 3 - Mbangun Apa wae

Apa sampeyan tau ketemu wong sing sinau numpak sepedha kanthi nonton tutorial? Mbokmenawa ora! Katrampilan tartamtu mung bisa dipikolehi liwat latihan lan program minangka salah sawijining.

Sawise nyepetake pirang-pirang tutorial, saiki wektune kanggo ngetrapake apa sing wis sampeyan sinau kanggo nindakake apa wae, lan maksudku!

Kanthi nggunakake pola pikir ngarahake kanggo mbangun soko, sanajan ora pati penting, sampeyan bisa ngrampungake sawetara perkara:

Nyingkiri masalah kelumpuhan keputusan: ora bisa nggawe ide sing apik.
Nalika mbangun produk, sampeyan kudu ngelingi materi sing disinaoni saka tutorial. Iki nguatake sinau sampeyan!
Sampeyan bakal ngerti kesenjangan ing sinau. Tutorial ora bisa rampung amarga ditujokake kanggo pamula. Sajrone pambangunan produk, sampeyan bakal nemoni masalah sing nyebabake sampeyan sinau babagan teknologi ing tingkat sing luwih jero.
Pungkasan, nambah kapercayan sampeyan. Kapercayan manawa sampeyan bisa milih teknologi lan bisa ngetrapake kanthi sukses banget menehi hadiah lan sugih.

apa bisa kanggo kula

Mbangun soko sepele. Aja mbuwang akeh wektu kanggo nggawe ide sing apik.
Batesi ide proyek menyang teknologi sing sampeyan coba sinau lan wis kepenak. Aja nyoba ndarbeni telung nganti patang teknologi anyar bebarengan. Iku ora ngandika sampeyan ora bisa nindakake iku, nanging ora soko aku nyaranake.

Langkah 4: Njaluk proyek

Apa sampeyan wis nglumpukake minggu utawa wulan materi sinau sadurunge dina tes? Ajaib, sampeyan bisa sinau paling akeh lan bisa lolos ujian. Kuwi kekuwatan tekanan!

Gunakake tekanan kerja kanggo keuntungan sampeyan.

Nalika sampeyan njupuk proyek ing program, sampeyan kepeksa nawakake fitur saben minggu. Sanajan sampeyan ora yakin babagan teknologi kasebut, sampeyan ora duwe pilihan kajaba milih ing dalan.

Tanggung jawab sing diwenehake kanggo nyedhiyakake tekanan sing sehat kanggo nambah sinau lan nambah katrampilan program. Kajaba iku, sampeyan bisa sinau katrampilan teknis saka kolega sing bisa, asring luwih berpengalaman. Kajaba iku, sinau kanggo komunikasi ide minangka skill sing penting banget minangka programmer.

Singkatipun, entuk bayaran kanggo nambah sinau minangka tawaran sing ora bisa ditolak!

apa bisa kanggo kula

Kanggo entuk keuntungan sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan kudu milih lingkungan kerja sing tepat. Aku nyaranake lingkungan wiwitan sing diwenehi akeh otonomi lan tanggung jawab.
Uga, sampeyan kudu ngobrol karo manajer lan njlentrehake ruang lingkup kerja kanggo mesthekake yen sampeyan bakal nindakake perkara sing pengin sampeyan sinau.
Kanggo entuk proyek, tuduhake apa sing wis digawe (ndeleng langkah 3). Nanging, aja kesusu yen ditolak. Terus mbangun lan nglamar!

Kanggo tanpa wates lan ngluwihi

Apa wae katrampilan pemrograman anyar sing pengin dipikolehi, yen sampeyan wis ngrampungake papat langkah kasebut ing ndhuwur, aku mikir sampeyan bakal entuk dorongan gedhe kanggo nyurung sinau menyang tingkat sabanjure.

Ana pirang-pirang cara sampeyan bisa nambah kawruh, kayata maca postingan blog teknis, nekani ceramah, acara, rapat, lan menehi kontribusi kanggo proyek sumber terbuka. Langit iku watesan!

Muga-muga sampeyan bisa ngekstrak barang sing migunani saka artikel iki. Aku pengin mungkasi kanthi nandheske yen saben wong sinau kanthi beda. Coba macem-macem, eksprimen karo macem-macem cara sinau lan gawe dalan sampeyan dhewe. Iku mung cara kanggo ngoptimalake lan nambah sinau!

Kursus online paling apik

Iku kasunyatan: luwih akeh wong sing sinau online. Kursus online luwih disenengi wong sing pengin sinau apa sing kudu ditrapake lan entuk dhuwit lan kesempatan sing luwih apik kanggo akur ing pasar kerja.

Siji saka limang siswa ndhaptar studi pendidikan tinggi jarak, miturut sensus Pendidikan Tinggi paling anyar sing diterbitake dening Anísio Teixeira National Institute for Educational Studies and Research (Inep). Nalika pendidikan tatap muka nuduhake jumlah enrollment paling dhuwur, pendidikan jarak jauh (DL) ndhaptar lompat paling gedhe wiwit taun 2008.

Sadurungé, iki dianggep minangka "sekunder" modus sinau, saiki wis akeh manggoni Panggonan pisanan ing pilihan saka masyarakat.

Survei dening Asosiasi Penyelenggara Pendidikan Tinggi Brasil (ABMED) ngira yen ing taun 2023, sinau jarak jauh universitas bakal luwih umum tinimbang nindakake kanthi pribadi. Ing taun kepungkur, jumlah kutub EAD-yaiku institusi sing bisa nawakake kursus online-wis mundhak 133%.

Ana sawetara faktor sing bisa nyebabake kenaikan kasebut. Lan salah sawijine yaiku ana sawetara kaluwihan njupuk kursus online dibandhingake karo kursus tatap muka. Sanajan sampeyan ora tau njupuk kursus kanthi cara iki, sinau online bisa uga luwih apik tinimbang njupuk kursus kanthi pribadi amarga alasan ing ngisor iki:

1. Nggawe jam dhewe

Kursus online umume ora mbutuhake perhatian sampeyan ing wektu tartamtu. Saka kursus pelatihan kejuruan nganti lulus pendidikan jarak jauh, nedha awan asring ditindakake kanthi jadwal dhewe.

Yen sampeyan pengin sinau sethithik saben dina, ora apa-apa; yen luwih seneng muter dina siji minggu kanggo ngaturake dhewe ing cara sing luwih fokus, iku uga nggoleki. Sinau online lan sinau kanthi kecepatan sing cocog karo sampeyan.

2. Sinau online yaiku sinau ing ngendi wae (luwih becik nginep ing omah nalika iku)

Sinau online uga ateges sinau ing ngendi wae ana internet. Kursus jarak ngidini sampeyan nindakake saka ngendi wae kanthi internet menyang kelas sampeyan.

Umume kursus online duwe kelas online "on demand", utawa tegese bisa diakses kapan wae, saka piranti apa wae.

Dheweke kaya "kursus 24 jam" amarga sampeyan bisa sinau kapan lan ing ngendi wae. Lan sawetara malah duwe app sinau, sing tegese nalika sampeyan lagi ing telpon, sampeyan bisa ngakses kelas.

Lan sawetara aplikasi kursus online malah ngidini sampeyan ndownload ceramah kanggo nonton sanajan ora ana internet-ing bis utawa pesawat, umpamane.

3. Ngganti karir bisa luwih cepet lan luwih gampang tinimbang sing sampeyan pikirake

Sampeyan ora kudu nglampahi taun ing gelar liyane kanggo ngganti karir, utawa ngganti wilayah ing karir.

Ana kursus online jangka pendek sing ditujokake kanggo wong sing duwe tujuan kasebut. Mesthine, kesesuaian kursus kasebut kanggo proses owah-owahan karir sampeyan gumantung ing pirang-pirang faktor, kayata area kegiatan lan kahanan pasar tenaga kerja.

4. Prices bisa luwih atraktif

Kursus online gratis umum banget lan bisa dadi cara sing apik kanggo njupuk langkah pisanan ing wilayah anyar. Ana akeh kursus online gratis kanthi sertifikat uga, sing luwih menarik amarga ana dokumen sing mbuktekake kompetensi sampeyan ing pungkasan pasinaon.

Lan sanajan ing universitas sing adoh, rega kursus online biasane luwih menarik tinimbang kursus tatap muka. Iku ndadekake pangertèn: modalitas iki ngilangi akeh biaya tetep, kayata kelas lan jam guru.

Nanging yen sampeyan rumangsa ora ana papan fisik khusus lan jadwal tetep ora ngalangi sinau, sinau online minangka cara sing luwih murah kanggo sinau sing anyar.

5. Sampeyan nemtokake jangkah sinau

Ing kursus online, sampeyan duwe kabebasan kanggo luwih fokus ing topik sing dianggep paling cocog karo sinau, lan skip sawetara sing ora narik kawigaten sampeyan.

Yen ing sawetara titik ing kursus kasebut ana topik sing ora penting kanggo karir sampeyan, sampeyan asring duwe pilihan kanggo nindakake mung tugas sing paling minimal, banjur nalika ana sing cocog karo kapentingan sampeyan, sampeyan bisa nyoba luwih angel lan malah golek papan liya kanggo sinau.sinau luwih jero.

6. Macem-macem kursus, topik sing luwih panas

Thanks kanggo tabungan biaya tetep sing diidini sinau jarak jauh, ngluncurake kursus online luwih gampang tinimbang ngluncurake kursus langsung. Mula, macem-macem kursus sing kasedhiya ing modalitas iki dadi luwih gedhe.

Lan kursus online duwe kauntungan penting liyane: dinamika ngidini supaya bisa dianyari luwih cepet, kalebu topik lan konten anyar supaya bisa ngetutake owah-owahan ing pasar tenaga kerja.

Kauntungan iki entuk manfaat kabeh bidang sinau, saka sing paling anyar, kayata ilmu komputer lan pemasaran digital, nganti sing paling tradisional.

7. Dinamika sing beda

Sinau ing jam reguler, ing kelas, adhep-adhepan karo guru, kanthi tekanan kanggo asimilasi isi ing wektu tartamtu lan banjur njupuk tes: sistem piwulang iki ora nyambung karo kabutuhan saben wong.

Sinau online nggambarake dinamika sinau sing beda. Iki ngidini sampeyan sinau ing omah, milih topik sing pengin disinaoni (lan sinau babagan sing dikarepake), lan gawe jadwal dhewe.

Nanging dinamis iki ora duwe sawetara kaluwihan saka kursus pasuryan-kanggo-pasuryan, kayata jarak kanggo profesor lan kolega, iku menehi ganti rugi ing sawetara cara, kayata forum diskusi lan resolusi pitakonan liwat chatting.

Malah kanthi kaluwihan kasebut, ana sing wedi sinau kanthi online: saliyane ngarsane fisik guru lan disiplin sing diwenehake kanthi rutinitas jadwal, uga minangka tren sinau sing wis biasa.

Iku worth sijine saben modality ing imbangan, ngerti perusahaan lan metodologi ing ambane kanggo banjur mutusaké sing paling cocog karo kabutuhan lan wayahe profesional.

8. Guru sing ora tau mbayangake sampeyan entuk akses

Salah sawijining kesalahan sing paling umum sing isih ditindakake dening akeh wong nalika mikir babagan kursus online yaiku mikir manawa profesional sing kerja ing modalitas iki duwe pendhidhikan sing luwih murah tinimbang sing disewakake dening institusi sing mulang nggunakake metodologi tradisional. Lan asring mengkono persis utawa ngandika ngelawan.

Instruktur kursus online arang banget entuk umpan balik tinimbang siji utawa loro adhep-adhepan.

Kanthi ahli tingkat dhuwur lan terlatih, up-to-date lan umume aktif ing pasar tenaga kerja, kualitas pendhidhikan saya tambah akeh lan entuk pangenalan pasar.

Kajaba iku, dheweke ana ing pembuangan sampeyan lan sampeyan bisa ngubungi dheweke kapan wae.

9. Kesempatan kanggo ngembangake katrampilan liyane

Nguwasani katrampilan anyar lan nyengkuyung minangka kamenangan ing jagad saiki. Lan ing dina nalika tingkat kompetisi dhuwur banget, kursus online bisa menehi gampang lan gampang ditrapake.

Ora ana keraguan: katrampilan kasebut dihargai banget ing pasar tenaga kerja dening perusahaan lan kontraktor.

Ing kursus online, sampeyan bisa sinau katrampilan sing ora diwulangake dening institusi pendidikan tradisional, sebagian amarga ora ngetutake dinamika profesional saiki sing kudu terus-terusan nganyari dhewe karo apa sing paling anyar ing pasar lan perusahaan sing kudu terus-terusan berinovasi.

Mangkene sawetara katrampilan penting sing bisa dikembangake kanthi kursus online:

* otonomi;
*komunikasi
* kemampuan kanggo ngatasi masalah
* kemampuan kanggo hubungan
* kemampuan kanggo ngatur teknologi
* carane ngatasi kangelan;
* kemampuan kanggo adaptasi karo teknologi anyar lan nggunakake teknologi kanggo kauntungan, antara liya.

10. Entuk kemajuan karir

Tetep ing peran sing padha ing perusahaan iku ala, luwih-luwih yen sampeyan wis nindakake aktivitas sing padha nganti pirang-pirang taun. Sing paling becik yaiku tansah maju, utamane ing perusahaan sing menehi kesempatan.

Mulane, luwih sampeyan nduweni kualifikasi lan enggal njupuk posisi ing ndhuwur sampeyan, luwih gedhe kemungkinan kanggo nggayuh tujuan kasebut.

Ing kasus iki, sampeyan minangka karyawan sing tansah dianyari, njupuk kursus sing cocog karo wilayah kasebut lan mesthi duwe solusi sing apik kanggo masalah, sejam mesthi bakal katon.

Ide iki kanggo mikirake pirang-pirang faktor, kerja lan, sajrone wektu, ngarepake ganjaran.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang