Langganan Xbox Game Pass telung sasi kanggo R $ 5

Keanggotaan Xbox Game Pass wis mlebu promosi sing nyenengake kanggo para pemain sing nggoleki petualangan pengontrol sabanjure. Sauntara, pelanggan anyar bisa njamin 3 sasi layanan game kanggo R$5.

  • Xbox Game Pass: carane langganan layanan kanthi diskon 60%.
  • PS Plus, Game Pass lan Switch Online: mbandhingake rega lan keuntungan

Sawise konfirmasi langganan, pamuter mbayar jumlah sasi kapisan lan njogo akses menyang katalog 100 game kanggo download lan muter ing maya kanggo loro sabanjuré. Tawaran kasebut ditrapake kanggo rencana Game Pass dhasar kanggo PC lan rencana Xbox Game Pass Ultimate sing kuat ing Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, lan PC.

-
Porta 101 Podcast: Saben rong minggu tim TecnoBreak urusan karo relevan, topik curious lan asring kontrovèrsial related kanggo donya teknologi, internet lan inovasi. Aja lali kanggo tindakake kita.
-

Xbox Game Pass Ultimate minangka salah sawijining layanan game video sing paling migunani saiki. Kanggo ragad saben wulan € 44,99, pemain duwe akses menyang katalog luwih saka 100 game ing konsol lan PC Microsoft, ditambah karo layanan EA Play. Lan liwat Xbox Cloud Gaming, dheweke uga bisa muter judhul sing dipilih ing ponsel lan tablet.

Katalog kasebut dianyari saben wulan lan kalebu atusan game bermutu, judhul Xbox Game Studios kasedhiya ing dina sing padha dirilis, lan diskon anggota. Kanggo langganan layanan sing ditawakake, cukup pilih tawaran saka link ing ngisor iki:

  • Langganan Xbox Game Pass Ultimate lan entuk akses menyang perpustakaan luwih saka 100 game kanggo Xbox lan PC!

Kanthi promosi saiki, pemain nyimpen R $ 129,90 ing periode kontrak. Sawise tawaran telung sasi, Game Pass dhasar kanggo PC bakal regane €29,99 saben wulan, dene Ultimate kanggo PC lan konsol bakal regane €44,99 saben wulan.

Nilai langganan Xbox Game Pass, didol kanggo pemain anyar. (Gambar: Screenshot/TecnoBreak)

Maca artikel babagan TecnoBreak.

Tren ing TecnoBreak:

  • Penjahat DC Comics nduweni kekuwatan sing ora cocog, saengga adaptasi film kasebut ora bisa ditindakake
  • barang manca | Nalika bagean 2 musim 4 ditayangake ing Netflix?
  • Strawberry Purnama: Kabeh babagan Acara Bulan Agung Juni
  • Korea Selatan vs Spanyol: Ing endi bisa nonton langsung pertandhingan tim nasional?
  • Kapan Top Gun: Maverick debut ing platform streaming lan digital?

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang