Game PS Plus Deluxe lan Ekstra paling apik

Speaker Smart Echo Dot

Layanan langganan PlayStation Plus dirumusake maneh ing wulan Juni 2022. Pangguna saiki bisa milih antarane telung rencana sing beda, loro sing paling larang, Deluxe lan Ekstra, duwe katalog game lan game eksklusif saka perusahaan mitra, saliyane sawetara PS1 retro, PS2 lan judhul PSP.

Yen sampeyan arep kanggo langganan, ing TechnoBreak dipisahake game paling apik saka PS Plus Deluxe lan katalog Tambahan. Amarga dhaptar kasebut akeh banget, kita mung ndhaptar 15 paling ndhuwur. Sampeyan uga kudu dicathet yen kaya Game Pass, sawetara judhul bisa ilang saka katalog sawise sawetara wektu.

15. Nganti Subuh

Inspirasi saka film horor cliche, nganti sunrise nampa guyon lan nawakake salah siji saka game paling apik saka genre. Ing crita, sepuluh wong enom nglampahi akhir minggu ing kabin, nanging sawise guyon ala, loro sadulur kembar tiba saka tebing lan mati. Taun-taun sabanjure, dheweke bali menyang papan kasebut, angker dening penampakan lan kedadeyan aneh. Ing kene, pamuter kudu nggawe macem-macem keputusan, pencet tombol tengen, lan malah ora obah supaya karakter bisa urip.

14. Batman: Arkham Knight

Game katelu ing franchise. Arkham nyetel pemain kanggo njelajah Gotham City nggunakake Batmobile, kendaraan klasik pahlawan. Wektu iki, ancaman gedhe yaiku Scarecrow, sing arep ngobati kutha kanthi gas hallucinogenic. Mulane, kabeh populasi evacuates panggonan, mung ninggalake Batman, polisi, lan akeh mungsuh.

13. Naruto Shippuden: The Ultimate Ninja Storm 4

Otaku manungsa waé! Bab pungkasan saka saga. tormenta en naruto ing katalog Ing mode crita, pemain relive arc saka Perang Shinobi Papat saka kabeh sisih konflik lan malah muter minangka karakter kaya Madara Uchiha lan Kabuto Yakushi, contone. Kanthi setya ngetutake crita manga lan anime, game kasebut rampung karo Naruto lan Sasuke bebarengan ing Lembah Akhir. Ing mode perang, game kasebut nampilake karakter paling gedhe sing bisa dimainake, kanthi kabeh ninja sing wis muncul ing franchise kasebut. .

12. Dhawuh

Ing game aksi-petualangan iki, sampeyan njupuk peran Jesse Faden. Nalika dheweke teka ing Departemen Kontrol Federal kanggo nggoleki jawaban babagan ngilang sadulure, dheweke nemokake manawa pasukan adikodrati wis ngrebut papan kasebut ... lan dheweke wis dadi direktur departemen kasebut! Game kasebut fokus ing kekuwatan motret lan telekinesis, lan critane rumit lan berlapis: nyatane, game kasebut dumadi ing jagad sing padha karo Alan WakeNggawe liyane saka studio sing padha.

11. Assassin's Creed: Valhalla

Katalog game Ubisoft kalebu karo langganan PS Plus sampeyan. Salah sawijining game kasebut yaiku Syahadat Tukang Assassin: Valhalla, kang nyritakaké saga saka Eivor, Viking sing mimpin taler kanggo nyerang lan nelukake kulon Inggris. Minangka game peran sing apik, pemain kudu mbentuk aliansi politik, mbangun pemukiman lan nggawe keputusan penting liwat dialog, sing langsung mengaruhi jagad lan crita game kasebut.

10. Marvel's Spider-Man (lan Spider-Man: Miles Morales)

Lingkungan sing ramah ana ing PS Plus. Ing kene, game kasebut ditindakake pirang-pirang taun sawise tiwas Pakdhe Ben lan nampilake Peter Parker sing luwih diwasa. Game kasebut nduwe crita sing nyenengake, gamelan sing lancar, lan para penjahat sing apik, kaya Mister Negative anyar, sing nggawe urip Spidey dadi kacau. Lanjutane, Marvel's Spider-Man: Miles Moralesnuduhake Miles nyoba kanggo ngontrol kakuwasan karo bantuan saka Peter, nalika dealing with dramas normal sembarang taruna.

9. Jiwo Dhemit

Iki minangka remake saka game 2009 sing dirilis kanggo PS3, judhul pisanan ing seri FromSoftware. jiwo. Sampeyan njelajah kerajaan Boletaria, sing biyen dadi negara sing makmur nanging saiki dadi musuhan lan ora bisa dienggoni amarga kedhung peteng sing digawe dening Raja Allant. Kaya game "jiwa", ngarepake pertempuran sing angel banget.

8. Ghost of Tsushima: Sutradara Cut

Ghost of Tsushima Iki minangka salah sawijining game PS4 sing paling apik. Kapenuhan setelan warna-warni lan kasugihan alam, game kasebut ditindakake ing jaman feodal Jepang lan duwe inspirasi sing kuat saka bioskop Akira Kurosawa. Crita kasebut nyusul Jin Sakai, samurai pungkasan sing kudu mbebasake wilayah Tsushima saka penjajah Mongol. Nanging, perlu kanggo mbentuk aliansi ing bayang-bayang, lan sawetara bisa nglawan kode etik samurai.

7. Marvel Wali saka Galaxy

Ora ana sing ngarepake game Guardians of the Galaxy sawise gagal marvel avengers. Nanging, iku surprise penake! Pamuter njupuk peran Peter Quill, Star-Lord, lan uga bisa ngirim printah kanggo liyane saka grup, kang Rocky, Groot, Gamora, lan Drax. Ing crita, dheweke kudu mbayar denda menyang Nova Corps, nanging ngerteni manawa dheweke kabeh dicuci otak dening gereja. Disebutake khusus pantes humor apik saka dialog kasebut.

6. Wangsul

Sajian lengkap kanggo sing seneng aksi, wangsul nyampur perang peluru neraka (neraka peluru, ing terjemahan gratis) kanthi mekanik kaya nakal, sing level digawe kanthi prosedur. Ing crita, astronot jenenge Selene kacilakan ndharat ing planet misterius lan ends munggah nemokake mayit dhewe lan rekaman audio, nganti dheweke nyadari yen dheweke, nyatane, kepepet ing daur ulang wektu. Yaiku, yen sampeyan mati, sampeyan bali menyang wiwitan game, kanthi mung sawetara barang sing penting.

5. Dewa Perang

Kratos tansah dadi dewa ngelak getih lan brutal, nanging ing Allah perang, 2018, dheweke mung pengin dadi rama apik, lan iku ora tugas gampang. Sawise garwane tilar donya, dheweke lan putrane, Atreus, lelungan menyang puncak gunung kanggo mbuwang awu menyang angin. Nanging, dheweke ketemu monsters lan dewa liyane saka mitologi Norse ing dalan.

4. Horizon Zero Dawn

Mung game pisanan ing seri. cakrawala Iku ing katalog PS Plus. Iku RPG action-ngulandara sing njupuk Panggonan ing donya didominasi dening mesin musuhan kanggo manungsa. Senadyan akeh teknologi longgar, populasi bali kanggo manggon ing suku, kebak taboos lan konservatisme. Ing tengah-tengah kekacauan kasebut yaiku Aloy, bocah wadon sing diasingake amarga ora duwe ibu, nanging pungkasane njelajah jagad iki lan mbukak misteri ing tanah iki.

3. Sutradara Cut of Death Stranding

iku angel ditetepake pati stranding: sawetara bakal tresna, lan sawetara bakal sengit. Game kasebut minangka simulator mlaku-mlaku, ing ngendi protagonis, Sam Bridges, kudu ngirim kiriman ing Amerika Serikat sing rusak, sing pedunungé urip ing bunker. Ing crita, udan nyepetake wektu kabeh sing didemek (lan uga dadi tuwa). Kaya-kaya ora cukup, makhluk sing ora katon ngumbara ing daratan, lan mung bisa dideteksi kanthi peralatan sing bener: bayi ing inkubator.

2. Darah

Dikembangake dening FromSoftware (pencipta sing padha Elden Ring iku saka jiwo peteng), getihen iku game banget angel Nanging, iku luwih saka iku: iku game peteng lan macabre karo inspirasi Lovecraftian kuwat. Pamuter kontrol Hunter ing kutha kuna Yharnam, panggonan dikuwasani dening penyakit aneh sing wis nggegirisi pedunung lokal karo pati lan Madness.

1. Red Dead Redemption 2

Salah siji saka game paling pinunjul saka generasi pungkasan, nebus mati abang 2 Iki minangka perjalanan menyang Wild West, kanthi jagad terbuka sing gedhe, visual sing nggumunake lan pencarian kreatif. Sampeyan ngontrol Arthur Morgan, anggota saka geng Walanda Van der Linde, lan kudu mulihake prestise grup nalika dealing karo intrik internal lan panguwasa lokal sawise rampokan dadi salah. Crita kasebut kedadeyan sadurunge kedadeyan game pisanan, dirilis ing PS3, dadi sampeyan ora kudu main game pisanan kanggo nyoba ing game kapindho.

Dhaptar kabeh game ing katalog kasedhiya ing situs web resmi Sony kene.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang