Masalah karo Instagram? Ing kene kita nuduhake sampeyan solusi

Speaker Smart Echo Dot

Instagram digawe ing 2010 dening Spanyol Mike Krueger lan kanca Amérika Kevin Systrom. Saiki, jaringan sosial wis sukses ing saindenging jagad lan wis duwe luwih saka 300 yuta pangguna aktif.

Ing artikel iki, kita arep kanggo saiki masalah paling umum saka Instagram lan solusi masing-masing. Priksa pandhuan lengkap kita liwat artikel ing ngisor iki.

Kanggo masalah iki, kita wis nyiapake tutorial eksklusif. Akses kanthi ngeklik kene.

Kanthi gawan, Instagram nyimpen salinan saben gambar utawa video sing diterbitake ing profil sampeyan langsung ing galeri foto Android. Yen aplikasi ora nyimpen salinan ing piranti, sampeyan kudu pindhah menyang setelan Instagram lan ngaktifake ijin kanggo nyimpen gambar lan video.

Recuerda que panyimpenan internal kompromi yen sampeyan milih nyimpen kabeh salinan ing piranti.

Tindakake path: Setelan Instagram -> Setelan -> Simpen foto asli lan Simpen video sawise dikirim. Aktifake loro opsi. Yen masalah tetep, miwiti maneh app mbukak akeh tugas piranti lan mbukak prosedur maneh.

Aku ora bisa mbusak profil ing Instagram

Akeh pangguna ora duwe pilihan kanggo milih metu saka profil Instagram langsung liwat app. Opsi "mbusak akun" ora bisa diakses liwat aplikasi seluler, lan mung kasedhiya ing versi web.

Perlu dielingi manawa pilihan sing kasedhiya ing situs web Instagram mbusak akun kasebut kanthi sementara lan ora efektif. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang alamat instagram.com lan ketik nganggo jeneng pangguna lan sandhi. Sawise mlebu, klik jeneng sampeyan ing jejere pilihan "metu", banjur pilih tombol "sunting profil".

Ing pilihan "sunting profil", temokake katrangan ing pojok tengen ngisor kanggo "sauntara mateni akunku" lan mbenerake alesan pengecualian kasebut ing layar sabanjure. Profil kasebut bakal tetep aktif sajrone 90 dina, lan e-mail dikirim menyang pangguna sawise tanggal kasebut sing ngelingake babagan pambusakan akun kasebut kanthi efektif.

Kesalahan nalika nuduhake foto karo jaringan sosial liyane

Sampeyan bisa nuduhake gambar sing diterbitake ing Instagram ing jaringan sosial liyane, kayata Facebook lan Twitter. Nanging, kesalahan sing ora dingerteni mateni enggo bareng ditetepake dening pangguna lan ora muter isi bebarengan ing akun disambung liyane. Temokake ing ngisor iki carane ngatasi masalah iki:

Ing Facebook: Bukak setelan akun (panah ing jejere lambang kunci ing pojok tengen ndhuwur), temokake menu "aplikasi" banjur pilih "x" sing katon ing jejere lambang Instagram. Sawise pilihan iki, akses Instagram menyang Facebook bakal ora sah.

Ing Twitter: klik gambar profil sampeyan banjur pilih opsi "setelan". Layar anyar bakal katon lan sampeyan kudu ngeklik "aplikasi", goleki Instagram lan klik "mbatalake akses". Sawise pilihan iki, akses Instagram menyang Twitter bakal ora sah.

Bali menyang Instagram, pindhah menyang "Setelan" akun banjur pilih pilihan "Akun sing disambung". Klik ing lambang Facebook utawa Twitter lan wenehi akses menyang publikasi maneh kanthi nuduhake data login sampeyan.

Masalah login amarga ora selaras karo wektu layanan

Katentuan layanan ora tansah diwaca dening pangguna, nanging ing sawetara kasus, nglanggar klausa tartamtu nyebabake mateni akun kanggo nglanggar syarat lan kahanan layanan.

Mulane, nalika ngadhepi kesulitan login, pilih "Lali?" lan ngreset sandhi akses.

Ing kasus mbusak konten sing ora cocog, Instagram bakal nanggapi kanthi e-mail otomatis sing nuduhake wektu ora aktif profil utawa, ing kasus sing luwih serius, mateni akun lengkap.

Sampeyan kudu eling yen pangguna ora bakal bisa mlebu nganggo e-mail utawa jeneng pangguna sing padha yen diusir amarga nglanggar syarat layanan.

Instagram ora bakal nganyari menyang versi paling anyar

Versi Instagram beda-beda miturut saben piranti, lan iki bakal mengaruhi jumlah sumber daya sing kasedhiya kanggo saben pangguna.

Sawetara pangguna bisa uga ora nampa saringan anyar utawa sumber daya kanggo nyunting gambar amarga versi Android sing ana ing piranti kasebut.

Ana sawetara situs web sing nawakake APK aplikasi kanggo instalasi, kaya kasus APK Mirror. Elinga yen kinerja aplikasi bisa uga kena pengaruh ing sawetara kasus, saliyane kasunyatan manawa panginstalan ana ing risiko pangguna dhewe.

Elinga mriksa ing Play Store yen Instagram sing diinstal ing piranti sampeyan mlaku ing versi paling anyar.

Sampeyan bisa milih sampeyan:

► Cara mbusak akun ing Instagram

► Cara nggawe saluran IGTV ing Instagram

Gambar diterbitake kanthi resolusi kurang

Sampeyan bisa nyetel kualitas foto sing diterbitake kanthi manual langsung dening Instagram, ngindhari pangolahan gambar kanthi resolusi rendah.

Kanggo nindakake iki, pindhah menyang setelan Instagram banjur pilih "Fitur lanjutan" lan "Gunakake pangolahan gambar berkualitas tinggi", bali lan nutup aplikasi mbukak akeh tugas ing piranti sampeyan.

Gambar sabanjure bakal diproses kanthi kualitas sing luwih dhuwur, nanging, konsumsi internet seluler bakal luwih gedhe. Yen sampeyan ora kasengsem ngirim gambar kanthi resolusi apik, mateni fitur iki.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang