MEO, NOS lan Vodafone tanpa peralatan Huawei ing jaringan 5G ing Portugal

A operator telekomunikasi ing Portugal, MEO (Altice Portugal), NOS lan Vodafoneaja nggunakake peralatan Huawei ing jaringan werna saka 5G nasional. Nanging, miturut pratelan saka Menteri Infrastruktur, Pedro Nuno Santosora bakal ana hubungane karo pilihan utawa imposition saka Pamrentah Portugis.

Ing statements kanggo koran umum, menteri negesake manawa keputusan kasebut selaras karo arahan Eropa. Nganti saiki, Huawei durung mutusake kasus kasebut, lan saiki lagi proses restrukturisasi operasi ing Eropa, saiki dikumpulake maneh ing Jerman.

Telekomunikasi nasional tanpa Huawei ing jaringan"werna5G

Kaya kasebut ing umumoperator telekomunikasi nasional, MEO (Altice Portugal), NOS lan Vodafone Portugal ora arep nggunakake teknologi Huawei ing jaringan inti 5G🇧🇷 Kanthi tembung liyane, dheweke ora pengin peralatan lan solusi saka pabrikan China ing sisteme. werna saka jaringan seluler generasi kaping lima.

Ing sisih liya, Pamrentah Portugal njamin manawa ora nglarang raksasa China sing didegake Ren Zhengfei saka infrastruktur nasional. Laporan kasebut pisanan diterusake dening agensi kasebut Reutersing koran Portegis bakal dhasar laporane.

Nyatane, sumber kasebut nuduhake juru bicara telung operator nasional utama, uga paseksi Pedro Nuno Santos, Menteri Infrastruktur Portugal.

jaringan werna 5G minangka basis jaringan seluler generasi kaping 5 ing Portugal

Menjelaskan konsep jaringan werna 5G minangka bagéan inti saka infrastruktur jaringan seluler generasi kaping lima. Iki minangka kerangka, basis sing ngrangsang lalu lintas antena lan ngoperasikake konektivitas menyang jaringan seluler, uga kecepatan sambungan kasebut.

Komponen kasebut bisa dipérang antarane antena (komunikasi radio), uga kabeh sistem dhukungan lan manajemen, server lan mekanisme liyane sing ngarahake lalu lintas saka antena. Yaiku, sistem sing digawe saka awal kanggo standar 5G.

Saiki, nanging ora ana werna 5G operasi ing Portugal. Saiki kita duwe jaringan 4G lan basis masing-masing kanggo ndhukung fase pertama 5G. Ayo padha tarik paralel karo teknologi informasi lan nelpon saiki jaringan 5G 4G karo overclocking🇧🇷

Kaya AS, 5G ing Portugal ora bakal nggunakake peralatan Huawei

Ing tampilan ndhuwur, sistem werna sing bakal diterapake lan dikembangake ing Portugal ora bakal duwe teknologi lan infrastruktur China ing jaringan 5G anyar. Ing taruhan ana uneg-uneg babagan cybersecurity, ditegesake dening CEO Altice, NOS lan Vodafone Portugal.

Nanging, iki ora bakal nyegah peralatan 5G Huawei saiki bisa digunakake ing jaringan seluler generasi kaping lima yen wis operasional.

Pungkasan, posisi iki cocog karo posisi AS, sing njaga Huawei ing "dhaptar ireng" entitas. Paling anyar, pamrentahan Biden maneh negesake sanksi lan nglarang pabrikan kasebut.

Kajaba iku, Uni Eropa uga ngelingake manawa ana risiko campur tangan sing dhuwur saka pamrentah ing njaba EU, utawa agen atas jenenge, liwat jaringan 5G.

Inggris wis luwih maju kanthi nglarang tuku piranti 5G anyar saka Huawei, larangan wiwit tanggal 1 Januari 2021.

Miturut kontras, Jerman ora bakal ngalangi produk, layanan lan teknologi pabrikan sing adhedhasar China, Reuters uga nyathet.

Ing pungkasan taun iki, miturut prakiraan, 59% saka 5G RAN ing Jerman (lan 100% ing Berlin) bakal diwenehake dening Huawei. Iki minangka kegagalan abysmal kanggo nglindhungi prasarana kritis, sing bertentangan karo tujuan utama hukum sing ditindakake Bundestag marang Merkel. Huawei mbukak kabijakan lawang. pic.twitter.com/AR6qjUK5jT

—Thorsten Benner (@thorstenbenner) Desember 2 saka 2022

Editor TecnoBreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang