Mode peteng teka ing Google Maps lan Gmail

Mode peteng wis nyebar ing antarane aplikasi kaya edan, dadi tren. Lan ora mung aplikasi sing nggawe tema peteng, malah sistem operasi wis miwiti nggabungake dhukungan kanggo mode peteng. Kanthi Android 10 nambahake mode peteng ing sistem, uga iOS 13, luwih akeh aplikasi sing gabung karo fenomena kasebut.

Raksasa teknologi Google mung minangka salah sawijining perusahaan kanthi lengkap. Saiki, Google wis miwiti ngluncurake dhukungan mode peteng menyang rong aplikasi sing paling akeh digunakake: Google Maps lan Gmail. Nanging, ora kabeh wong bakal bisa nggunakake.

Related: Google nggawa nganyari menyang akun Google lan Gmail, mode peteng kanggo sing terakhir kalebu

Mode peteng ing Google Maps lan Gmail

Mode peteng teka ing Google Maps lan Gmail

Juru bicara negesake manawa perusahaan kasebut "ngluncurake mode peteng kanggo Gmail ing update paling anyar." Juru bicara kasebut uga nambahake manawa pangguna Android 10 lan iOS 11 (lan versi sing luwih anyar) kudu enggal ndeleng pilihan kanggo ngaktifake ing setelan.

"Opsi mode peteng saiki mung kasedhiya kanggo Android 10+ lan iOS 11+," ujare juru bicara ing tweet sing diterusake. "Yen versi OS iki kasedhiya kanggo piranti sampeyan, disaranake sampeyan nganyari nggunakake mode peteng."

Ing warta liyane sing gegandhengan, Google uga wis nggoda mode peteng kanggo Google Maps. Dikirim ing akun Instagram Android, Google nuduhake aplikasi Peta ngalih ing antarane mode cahya lan peteng. Kiriman kasebut nuduhake manawa fitur kasebut bakal kasedhiya ing Android 10. Nanging ora ana sing nyebutake yen padha karo iOS durung.

Akeh pangguna Reddit wis ndeleng petunjuk babagan mode peteng ing Google Maps ing piranti sing luwih lawas, kayata tombol kanthi tema peteng. Nalika nganyarke sistem operasi kanthi dhukungan mode peteng ora bakal dadi masalah kanggo pangguna iPhone, iku departemen sing bisa ditindakake dening pangguna Android. Nganyari Android, utamane sing nduweni telpon sing nganggo kulit khusus, cenderung ketinggalan.

Related: Google Maps bakal duwe fitur sing ngidini sampeyan ngetutake pandhuan lokal

Akeh pangguna smartphone Android sing durung nampa nganyari Android 10. Lan saiki, sawetara pangguna iPhone 11 wis ngalih aplikasi Gmail menyang mode peteng, kaya ing ngisor iki:

Mode peteng Gmail ing iPhone 11 (kredit foto kanggo pemilik)
Mode peteng Gmail ing iPhone 11 (kredit foto kanggo pemilik)

Yen sampeyan pangguna iPhone lan pengin entuk tema mode peteng anyar ing aplikasi Gmail, sampeyan kudu ngaktifake mode peteng ing iOS dhisik. Utawa, pindhah menyang layar telpon Setelan > Padhae saka aplikasi Gmail (nanging setelan kasebut kayane durung kasedhiya kanggo kabeh pangguna iOS 13).

Siap kanggo rush mode peteng?

Mode peteng Gmail ing iPhone bakal kasedhiya yen mode peteng iOS 13 uga diaktifake
Mode peteng Gmail ing iPhone bakal kasedhiya yen mode peteng iOS 13 uga diaktifake

Minangka pangguna smartphone aktif, kita mung duwe perusahaan kaya Google kanggo matur nuwun kanggo mode peteng. Fitur iki temtunipun mbantu kita ora ketegangan mata nalika kita ngalih saka cahya kanggo lingkungan peteng.

Pungkasan, yen nganyari nganyari kaya iki, sawetara pangguna bisa entuk mode peteng kanthi wektu tundha. Sanajan sampeyan nggunakake smartphone paling anyar lan nganggo versi paling anyar saka sistem operasi, isih ora ana jaminan. Dadi, aja kesusu yen fitur kasebut durung tekan sampeyan.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang