Nggolek film anyar sing apik ing Netflix? Iki sing paling apik!

Netflix minangka jagad nyata proyek sing bisa mbantu kita nglampahi wektu kanthi cara sing paling apik. Contone, aku dikurung amarga COVID-19 lan sekutuku sing paling apik mesthi dadi platform Streaming iki. Uga umume amarga film lan seri anyar sing brutal sing pancen wis ngrebut jagad iki.

Kanggo alasan iki, ana sawetara proyek sing wis sukses ing Netflix ing jaman saiki. Nanging, kita pengin menehi kautaman sing luwih gedhe kanggo paling ora salah siji saka wong-wong mau sing ngandhani crita sing bener-bener obah. Kanthi jeneng Persuasion. Nanging temokake luwih akeh babagan film sing nelukake kabeh wong.

Nggolek film anyar sing apik ing Netflix? Iki sing paling apik!

Mula saka iku, Persuasion ing Netflix nyritakake babagan wong wadon sing kepeksa ora rabi karo priya sing gagah asale andhap asor. Nanging, penyesalan tetep ana ing uripe. Inggih… Paling ora nganti ketemu maneh luwih suwe. Kanthi tembung liyane, apa Anne Elliot bakal bisa njupuk kesempatan kaping pindho sing diwenehake urip ing wektu iki?

Kanthi ujar kasebut, ora kudu ujar manawa saliyane crita sing brutal, proyek Netflix uga duwe aktor sing apik. Antarane jeneng kaya Dakota Johnson, Cosmo Jarvis lan malah Nikki Amuka-Bird ngadeg metu. Dadi kasus yen iki film sing ora kena dilewati. Utamane yen sampeyan ing omah ora nindakake apa-apa ...

film anyar apik

Ing cendhak, apa sampeyan mikir kabeh iki? Apa sampeyan wis krungu babagan proyek Netflix sing brutal iki utawa iki pisanan? Aku bisa ngomong yen aku ndeleng film lan tresna, nanging supaya kita ngerti apa sampeyan mikir ing komentar ing ngisor iki.

sumber gambar

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang