Noticias

Kemajuan teknologi ing pasar nggawe kabeh mata ing planet katon ing inovasi anyar iki. Wong tambah ngerti babagan revolusi sing digawe teknologi lan digitalisasi anyar.

Iku luwih saka kabutuhan saka kapentingan normal ing teknologi paling anyar. Apa wong sing mikir babagan wiwitan utawa investor bisnis normal sing golek penghasilan alternatif liwat dagang, kabeh wong kudu ngerti kepiye pasar karo teknologi anyar kasebut.

Top 10 Tech News situs web

Taun-taun pungkasan uga wis mulang peradaban manungsa pentinge teknologi saka tahap operasi sing cilik nganti tahap operasi sing rumit.

Lan kanthi owah-owahan teknologi saben kuartal, saben taun wis dadi kabutuhan kanggo mriksa kabar paling anyar babagan owah-owahan kasebut.

Platform media sosial kaya Instagram lan Facebook uga dadi papan utama kanggo ndeleng tren paling anyar, amarga platform kasebut durung ana 10 taun kepungkur, nanging saiki dadi bagean penting ing urip kita.

Miturut laporan, 79% pangguna internet maca blog kanthi acak. Kanthi blog iki babagan taktik pemasaran digital sing kudu ditindakake lan akeh aplikasi teknologi anyar liyane ing macem-macem sektor, pangguna bisa dibantu kanggo ngerti masa depan teknologi.

Top 10 dhaptar situs warta teknologi

Ing ngisor iki sawetara platform blogging paling apik sing kudu diterusake supaya tetep anyar karo inovasi lan pangembangan paling anyar ing jagad teknologi:

Wired.com

Blog teknologi iki diadegaké ing taun 1993 déning pangadegé, Louis Rossetto lan Jane Metcalfe, sing fokus utamané ing babagan carane teknologi anyar sing anyar iki kena pengaruh budaya, ekonomi, lan politik. Ajeg nawakake informasi sing jero babagan tren saiki lan mangsa ngarep.

TechCrunch.com

Situs web Amerika iki didegaké ing 2005 dening Michael Arrington lan banjur didol menyang AOL kanthi kesepakatan $ 25 yuta. Iki minangka salah sawijining situs peringkat paling dhuwur sajrone pirang-pirang taun ing jangkoan wilayah teknologi. Artikel-artikel kasebut duwe survey investor mingguan, analisis pasar pribadi saben dina, penggalangan dana lan wawancara wutah, lan tips kanggo mbangun tim ing lingkungan pasar saiki.

TheNextWeb.com

Next Web minangka blog liyane sing paling penting ing Internet, nyedhiyakake informasi teknologi saben dina kanggo pangguna Internet. Umume nyakup pandhuan lan topik sing ana gandhengane karo bisnis, budaya, lan teknologi. Uga, kirim artikel sing migunani babagan gadget sing bakal teka. Disaranake maca lan ngunjungi situs web iki kanggo sinau babagan gadget paling anyar. Sing menarik yaiku nampa pitung yuta kunjungan saben wulan lan luwih saka sepuluh yuta tampilan kaca saben wulan.

digitaltrends.com

Digital Trends minangka salah sawijining hub paling gedhe kanggo teknologi sing menarik, gadget game lan pandhuan gaya urip. Iki uga kalebu pandhuan sing ana gandhengane karo musik, mobil, lan fotografi, lsp; lan kadhangkala uga nulis babagan warta Apple.

TechRadar.com

Iki minangka situs web warta gadget lan teknologi sing paling populer ing internet. Uga, menehi pandhuan migunani sing ana gandhengane karo tablet, laptop, ponsel, lsp. Kajaba iku, nilai macem-macem jinis smartphone, piranti seluler lan tablet. Sing paling apik yaiku yen sampeyan minangka pacangan Android, situs web iki uga nerbitake warta lan pandhuan sing gegandhengan karo Android ing situs web kasebut.

Technorati.com

Technorati minangka situs web teknologi sing paling migunani lan populer ing jagad internet, ngewangi para blogger lan pemilik blog teknologi supaya bisa ndeleng luwih akeh ing situs web lan nyedhiyakake akeh pandhuan lan warta teknologi sing berkualitas. . Kajaba iku, uga kalebu pandhuan sing ana gandhengane karo Android, Apple, gadget, lan liya-liyane.

businessinsider.com

Business Insider berorientasi ing sektor bisnis, sawise entuk wutah sing mumet mung sawetara taun, amarga konten warta berkualitas tinggi ing media, perbankan lan keuangan, teknologi lan sektor bisnis liyane. Situs vertikal unggulan, Silicon Alley Insider, diluncurake tanggal 19 Juli 2007, dipimpin dening pangadeg DoubleClick Dwight Merriman lan Kevin Ryan lan mantan analis Wall Street Henry Blodget.

macrumors.com

MacRumors.com minangka situs web sing fokus ing warta lan gosip babagan Apple. MacRumors narik kawigaten para konsumen lan profesional sing kasengsem ing teknologi lan produk paling anyar. Situs kasebut uga nduweni komunitas aktif sing fokus ing keputusan tuku lan aspek teknis platform iPhone, iPod, lan Macintosh.

venturebeat.com

VentureBeat minangka outlet media sing kepengin banget nyakup teknologi sing luar biasa lan pentinge ing urip kita. Saka perusahaan teknologi lan game sing paling inovatif (lan wong-wong sing nggumunake) nganti dhuwit sing nguwasani kabeh, dheweke darmabakti kanggo jangkoan babagan revolusi teknologi.

Vox Recode

Platform sing diadegake dening Kara Swisher ing 2014 lan saiki diduweni dening VOX Media nduweni fokus sing kuat ing perusahaan Silicon Valley. Blog lan artikel media iki dikelola kanthi pertimbangan sawetara wartawan lan kapribaden saka media paling penting ing pasar. Platform iki bakal ngidini sampeyan ngerti masa depan teknologi lan kepiye berkembang.

Mashable.com

Diadegake dening Pete Cashmoreg ing 2005, platform iki dikenal kanthi platform hiburan global lan platform multimedia. Iki minangka konten digital lan situs hiburan kanggo pamirsa global sing duwe pengaruh. Ngabari pamirsa babagan tren teknologi ing film, hiburan, lan industri liyane.

CNet.com

Situs web iki, didegaké déning Halsey Minor lan Shelby Bonnie ing taun 1994, nderek kabeh owah-owahan ing teknologi konsumen. Dheweke nerangake marang para pamirsa carane urip bisa disederhanakake karo teknologi anyar kasebut. Uga nyedhiyakake informasi babagan piranti lan teknologi sing bisa dituku.

TheVerge.com

Iki diadegake dening Joshua Topolsky, Jim Bankoff lan Marty Moe ing 2011 kanggo luwih fokus babagan carane teknologi bisa ngganti urip wong biasa lan apa sing bisa diarepake ing mangsa ngarep. Situs kasebut uga diduweni dening VOX Media, sing nerbitake pandhuan, podcast, lan laporan. Dheweke nawakake perspektif pribadi miturut pilihan pamirsa.

gizmodo.com

Situs web iki, sing diadegake dening Pete Rojas ing 2001, nawakake tutorial babagan gadget lan teknologi anyar supaya para pamirsa luwih ngerti lan ngerti. Dheweke minangka bagean saka Gawker Media Network, sing menehi panemu babagan desain, teknologi, politik lan ilmu pengetahuan.

Engadget.com

Keajaiban liyane Pete Rojas sing didegake ing taun 2004, miwiti perjalanan minangka organisasi warta. Platform kasebut ngemot panemu babagan film, game, lsp. Dheweke uga fokus ing hardware, teknologi NASA, lan gadget teknologi anyar supaya pangguna luwih ngerti.

GigaOm.com

Situs iki nduweni basis pangguna luwih saka 6,7 ​​yuta pengunjung saben wulan lan diadegake dening Om Malik ing 2006. Platform iki fokus ing carane teknologi lan inovasi paling anyar mbentuk maneh abad XNUMXst. Dheweke duwe visi sing wiyar babagan IoT, layanan awan, lsp.

kesimpulan

Dadi tantangan kanggo tetep saiki lan nemokake konten sing pas karo owah-owahan saben dina ing teknologi iki.

Kanthi blog nindakake riset sing bener lan terus-terusan melu karo teknologi kasebut, pangguna bisa ngirit wektu lan dhuwit akeh. Dhaptar blog teknologi ing ndhuwur duwe kabeh, saka teknologi anyar nganti transformasi lawas.

Nanging, dhaptar kasebut ora mandheg ing kene, amarga situs web anyar kanthi cara anyar kanggo nyedhaki para pamaca asring muncul. Tansah mripat ing papan iki kanggo sinau luwih lengkap babagan blog warta teknologi liyane nalika lagi muncul.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang