OPPO Pad Air minangka tablet Android sabanjure sing bakal teka ing pasar ing taun 2022

LA OPPO, Produsen Cina sing wis mapan ing Spanyol, lagi nyiapake kanggo miwiti tablet Android anyar sing bakal fokus ing entheng, mbangun kualitas lan kinerja. Nyatane, saiki kita duwe indikasi babagan debut anyar sing bakal teka OPPO Air Pad Kab.

Perlu dicathet yen OPPO nampilake tablet anyar iki, uga headphone Bluetooth TWS Mei kepungkur, ing China. Nanging, tekane ing pasar internasional isih ditunggu, nanging kudu diwiwiti kanthi tekan India ing tahap pertama, kanthi distribusi bertahap ing saindenging Eropa.

OPPO Pad Air minangka tablet anyar saka pabrikan China

OPPO Air Pad Kab

Utamane, tablet Android anyar kasebut minangka layar resolusi dhuwur (2K), kanthi prosesor sing efisien banget. Kajaba iku, kita duwe baterei kapasitas gedhe sing bakal njamin otonomi apik saka nggunakake produk.

Nanging, nganti saiki, tablet kasebut tetep eksklusif kanggo pasar lokal ing China. Nanging, saiki kita duwe indikasi babagan wiwitan distribusi ing India, mula iki bakal dadi langkah pertama menyang distribusi global sing bisa tekan Eropa.

Iku penting kanggo Wigati sing informasi iki diwenehake dening saringan Mukul Sharkma liwat jejaring sosial Twitter. Perlu dicathet yen iki minangka salah sawijining sumber kanthi rekor linuwih sing apik, saiki nuduhake dhaptar OPPO Pad Air iki karo agensi persetujuan piranti seluler ing India, agensi BIS.

Produk kasebut debut ing njaba China lan bisa uga tekan Eropa

Diwenehi ing ndhuwur, amarga distribusi lan marketing sing ora bisa dihindari ing India, iku cukup wajar kanggo nimbang tekane ing pasar global liyane. Utamane amarga ana kenaikan permintaan tablet sajrone pasca-pandemi iki.

Uga miturut bocor, luwih khusus karo laporan sing diterusake dening publikasi 91mobiles, peluncuran ing India bakal ditindakake ing wulan Juni, paling anyar ing wulan Juli. Saka ing kono, kita bakal bisa ndeleng ekspansi global tablet iki, diiringi sawetara smartphone OPPO Reno8 sing bubar dilaporake ing tecnobreak.

Ing cendhak, sawise disertifikasi dening BIS, badan pangaturan kanggo pasar India, dagang ing India diwenehi. Saiki isih kudu dideleng, kapan lan yen tablet Android iki uga bakal tekan pasar Eropa.

Pad Air anyar nduweni rasio kualitas / rega sing apik

Kita ngelingake yen OPPO Pad Air duwe layar 2K diagonal 10,36 inci kanthi refresh rate 60 Hz. Uga nggunakake prosesor Qualcomm, Snapdragon 680 mid-range, uga 4GB utawa 6GB RAM.

Kita uga nemokake panyimpenan internal 64 GB utawa 128 GB ing produk iki, kanthi kamungkinan ekspansi liwat kertu memori mikro SD nganti 512 GB. Singkatipun, iku rega / kualitas tablet Android, wis Android 12 saka Google.

Kita uga nemokake ColorOS merek kasebut ing OPPO Pad Air, uga kamera ngarep 5 MP, kanthi kamera mburi 8 MP kanggo njupuk video lan gambar. Tablet bobote 440 gram, digawe saka aluminium, lan kasedhiya ing rong skema warna utama.

Pungkasan, kanthi baterei 7100 mAh lan pangisi daya cepet ing 18 W, otonomi kasebut ora bakal nguciwani. Prodhuk kasebut kanthi rega kompetitif ing China, nanging isih kudu dideleng apa regane ing euro utawa dolar yen tekan pasar global.

Editor Technobreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang