Kanggo nglawan pembajakan, rincian rencana Eropa karo NFT

Yen sampeyan mikir yen NFT lan pamblokiran khusus kanggo mindhah dhuwit lan file gambar, mula Eropa bisa uga kaget.

Uni Eropa wis ngandhani Organisasi Kekayaan Intelektual Dunia yen bakal ngetrapake versi proyek anti-pembajakan, alat utama yaiku nggawe token sing bakal mbuktekake keasliane produk.

Sampeyan bisa milih sampeyan:

9 fakta babagan Telegram

Risiko manajemen risiko
Kanggo nglawan pembajakan, rincian rencana Eropa karo NFT

Ing 2017, Komisi Eropa wiwit nyelidiki luwih akeh babagan teknologi sing ana ing NFT. Ide iki kanggo nemokake solusi kanggo akeh produk palsu sing ana. Sawise sawetara taun, katon asil wis katon.

Claire Castel, saka Kantor Kekayaan Intelektual Uni Eropa (EUIPO), kanthi ringkes nerangake yen sistem anti-pembajakan bakal ngidini nggawe token unik minangka bukti keaslian produk. Mangkono, kabeh bakal didaftar ing rantai blok lan bisa ditransfer menyang pihak katelu ing kahanan dodolan, umpamane.

Pamilik banjur bisa nyimpen token kasebut (utawa NFT, yen sampeyan seneng) ing dompet pamblokiran, tansah nggawe manawa barang kasebut asli.

Cathetan pamblokiran minangka token unik lan ora bisa diganti. Minangka barang liwat saka siji pihak menyang liyane, token diijolke antarane dompet digital. Kombinasi identitas produk sing unik lan transfer identitas digital sing lancar ing antarane dompet nggawe bukti yen produk kasebut asli. Kajaba iku, sajrone lelungan produk, bea cukai lan panguwasa penegak hukum liyane bisa ngakses informasi kayata cathetan pengiriman asli sing bisa ndhukung penilaian risiko..

kasta claire

kasta claire

Tujuan Uni Eropa yaiku ngetrapake teknologi iki ing pungkasan taun 2023.

Dialog kanggo nglawan rasa ora percaya

Uni Eropa mangerténi sing wis strategi menarik ing tangan, nanging iku melu soko sing revolves watara kahanan sing durung mesthi.

Saiki, solusi sing ditemokake yaiku mbukak obrolan lan nuduhake kompatibilitas karo pasar NFT sing berkembang. Pamilik bisa milih platform sing disenengi, nanging tembung pungkasan bakal teka saka layanan infrastruktur blockchain EU.

Ijol-ijolan informasi lan sistem manajemen identitas uga bakal dadi bagean penting banget kanggo nempatake EUIPO ing tengah ekosistem anyar iki. Nanging, partisipasi pimpinan platform bakal dadi regane kanggo njamin sukses proyek kasebut.

Apa sampeyan mikir manawa teknologi iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo nglawan pasar produk palsu?

Liwat | TorrentFreak

tags:

Natalia
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang