Pira regane drone? - Fokus foto

Drone wis dadi tren ing jaman saiki, digunakake kanggo macem-macem tujuan, ahli lan semangat, yaiku, drone bisa digunakake kanggo kerja lan hiburan. Ing wiwitan drone ing Spanyol lan ing saindenging jagad, teknologi sing digunakake larang lan iki dianggep minangka nilai akhir drone.

Nanging kanthi evolusi teknologi kasebut lan drone dhewe, peralatan kasebut wiwit luwih murah lan luwih terjangkau. Isih ana drone sing murah lan larang, nanging pilihan luwih gedhe. Dadi priksa artikel saiki kanggo ngerteni sepira rega drone ing Spanyol!

Apa jenis drone?

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ujar manawa drone duwe macem-macem fungsi. Sampeyan bisa digunakake kanggo njupuk foto, ngrekam video, nemokake sudhut sing beda, ngawasi lingkungan, lan liya-liyane. Mulane, kelas lan model drone uga beda banget ing pasar.

Ana macem-macem jinis drone, mula, kanthi alami, regane saben siji-sijine owah-owahan - mesthi lan kapan wae gumantung saka proporsi fungsi, kualitas kamera, daya tahan remot kontrol lan baterei. saka pirang-pirang liyane. Masalah sing kudu ditimbang sadurunge njupuk drone.

Dadi, ayo ngomong babagan genre drone tartamtu ing kene, sing paling relevan ing pasar, nanging ngerti manawa ana akeh model ing pasar. Kaping pisanan, kita kudu ngomong babagan drone mini, utawa kanthi cara liya, drone 'kanggo bocah cilik'. Ing genus iki, kita bisa nemokake konstruksi sing luwih cilik lan pendhudhukan sing winates.

Nanging, dheweke spektakuler kanggo wong sing anyar ing jagad drone lan uga ora pengin mbuwang akeh. Sawetara duwe konstruksi protèktif ing baling-baling kanggo mbantu kontak lan guncangan ngisor. Penting kanggo nuduhake manawa ana drone mini lan drone khusus sing ditujokake kanggo sing cilik, mula elinga iki.

Jenis drone liyane yaiku sing nganggo kamera; Saiki, umume drone duwe kamera, supaya sampeyan bisa santai. Kamera kasebut ana kanggo pemilik drone supaya bisa njupuk gambar, ngrekam video lan liya-liyane, nanging uga digunakake kanggo ngawasi drone ing udara luwih gampang.

Model drone liyane sing kita duwe kesempatan kanggo nyorot ing kene lan sing menarik banget: drone aerosol. Kita ngomong babagan drone sing duwe muncung ing komposisi lan nggunakake tetanèn minangka tujuan utama. Drone jenis iki digawe kanggo pendhudhukan sing spesifik banget, dadi yen sampeyan butuh, bisa uga migunani.

Drone LiDAR uga ana ing jinis model liyane, ing kono sampeyan bakal nemokake sensor LiDAR terpadu, sing njupuk informasi babagan terrain tartamtu kanthi lengkap. Biasane luwih apik kanggo tujuan iki tinimbang drone sing duwe kamera "normal".

Thanks kanggo teknologi sing luwih maju, mesthine regane uga ngetutake iki lan minangka genre drone sing cenderung luwih larang tinimbang rata-rata. Ana uga drone militèr, sing duwe bangunan sing luwih kuwat, kecepatan penerbangan sing dhuwur lan baterei sing awet banget, lan drone balap, sing digunakake ing kontes lan cenderung dibangun dening para kontestan dhewe.

Apa drone sing luwih larang ing pasar?

Dina iki, ing antarane model drone sing wis kasebut sadurunge, sawetara ana ing sawetara rega sing luwih dhuwur, sing ora cocog karo kanthong pelanggan rata-rata. Drone balap, contone, duwe rega sing luwih subyektif, amarga biasane dirakit kanthi potongan.

Nanging, karo bagean sing luwih andhap asor ing pasar, sampeyan bisa njaluk / mbangun drone racing kanggo watara $700, kang ing rega saiki padha karo €3.600,00. Drone racing sing luwih larang ing pasar duwe kemungkinan tekan $ 1500.

Drone militer, sing nduweni teknologi sing luar biasa ing komposisi, baterei lan liya-liyane, regane bisa tekan USD 25.000, meh R $ 130.000,00. Penting kanggo ujar manawa drone iki ora didol ing pasar umum, amarga sifate militer.

Drone karo sensor LiDAR, sing uga kita bahas ing artikel iki, uga duwe teknologi sing canggih banget, ing kasus iki, sensor kasebut dhewe, sing nduweni kemampuan kanggo nggawa informasi sing tepat babagan akeh drone sing mabur. . Drone LiDAR duwe kemungkinan malah entuk 350.000 euro.

Ing kahanan drone pertanian, biaya ganti akeh, nanging sing luwih murah bisa tekan R$ 10.000,00, dene drone sing luwih larang nganti R$ 300.000.

Apa drone sing apik lan murah?

Ing kahanan drone mini utawa drone cilik sing wis direncanakake, biaya cenderung luwih terjangkau. Contone, model drone mini tartamtu udakara R $ 150,00 - ing kisaran rega iki, biasane drone kanthi fungsi sing luwih dhasar, kajaba konstruksi fisik.

Nanging, dheweke minangka drone sing apik kanggo wong sing lagi miwiti ing jagad drone. Ana uga drone cilik sing duwe teknologi sing luwih anyar, umume kanggo panggunaan profesional, amarga sarana jangkoan sing ditawakake drone kanthi ukuran iki. Ing kahanan drone iki, biaya bisa tekan R $ 4.000,00.

Pungkasan, drone kamera uga duwe macem-macem model lan, mulane, biaya. Nanging sampeyan bisa nemokake drone sing apik banget lan murah - ing rega sing padha karo drone mini-, nalika mayoritas drone saiki duwe kamera, sanajan kamera kasebut luwih dhasar.

Drone sing luwih modern kanthi kamera bisa tekan R $ 10.000,00.

kesimpulan

Apa sampeyan seneng karo drone sing kita rembugan ing kene? Drone minangka teknologi sing menarik, spektakuler lan serbaguna. Bisa digunakake kanggo kerja lan dolanan, mula pikirake apa sing dikarepake sadurunge tuku. Apa akeh riset babagan macem-macem jinis lan model drone uga: riset sadurunge tuku penting, utamane nalika tuku barang online.

Apa sampeyan duwe pitakonan liyane? Ninggalake ing komentar ing ngisor iki!

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang