Kebijakan privasi

Ing TecnoBreak Inc., bisa diakses saka https://www.tecnobreak.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening TecnoBreak Inc. lan carane nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kabijakan privasi iki mung ditrapake kanggo aktivitas online lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake ing TecnoBreak Inc. Kabijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake ing njaba online utawa liwat saluran liyane. situs web. Kabijakan privasi kita digawe kanthi bantuan saka generator kebijakan privasi TecnoBreak-Tools.

Idin

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan nampa Kebijakan Privasi lan setuju karo syarate.

Informasi sing kita kumpulake

Informasi pribadhi sing dijaluk sampeyan nyedhiyakake, lan alasan kenapa sampeyan dijaluk nyedhiyakake, bakal dijelasake kanthi jelas nalika sampeyan njaluk sampeyan menehi informasi pribadhi.

Yen sampeyan langsung ngubungi kita, kita bisa uga nampa informasi tambahan babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, nomer telpon, isi pesen lan/utawa lampiran sing dikirim, lan informasi liyane sing dikirim.

Nalika sampeyan ndhaptar akun, kita bisa njaluk informasi kontak sampeyan, kalebu jeneng, jeneng perusahaan, alamat, alamat email, lan nomer telpon.

Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanthi macem-macem cara, kalebu:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

file log

TecnoBreak Inc.. nderek prosedur standar kanggo nggunakake file log. File kasebut ngrekam pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake lan minangka bagean saka analisis layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat Internet Protocol (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), tanggal lan wektu, referring/exit kaca, lan bisa uga jumlah klik. Data kasebut ora ana gandhengane karo informasi sing ngidini identifikasi pribadhi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan ngumpulake informasi demografi.

Cookie lan beacon web

Kaya situs web liyane, TecnoBreak Inc. nggunakake "cookies". Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu preferensi pengunjung lan kaca situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur isi situs web kita adhedhasar jinis browser pengunjung lan/utawa informasi liyane.

Google DoubleClick DART cookie

Google minangka salah sawijining panyedhiya pihak katelu ing situs kita. Uga nggunakake cookie, dikenal minangka cookie DART, kanggo ngawula iklan kanggo pengunjung situs kita adhedhasar kunjungan menyang www.website.com lan situs Internet liyane. Nanging, pengunjung bisa milih metu saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi iklan Google lan Kebijakan Privasi jaringan konten ing URL ing ngisor iki - https://policies.google.com/technologies/ads

Mitra iklan kita

Sawetara pengiklan ing situs kita bisa nggunakake cookie lan beacon web. Mitra pariwara kita kapacak ing ngisor iki. Saben mitra pariwara kita duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo kabijakan babagan data pangguna. Kanggo akses gampang, kita wis hyperlink kabijakan privasi ing ngisor iki.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Kabijakan Privasi Mitra Iklan

Sampeyan bisa deleng dhaftar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi saben partners iklan TecnoBreak Inc.

Server pariwara utawa jaringan pihak katelu nggunakake teknologi kayata cookie, JavaScript utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan pranala sing katon ing TecnoBreak Inc lan dikirim langsung menyang browser pangguna. Yen kedadeyan kasebut, dheweke bakal nampa alamat IP sampeyan kanthi otomatis. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan/utawa nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak.

Wigati dimangerteni manawa TecnoBreak Inc. ora duwe akses utawa ngontrol cookie iki sing digunakake dening pengiklan pihak katelu.

Kabijakan Privasi Pihak Katelu

Kabijakan privasi TecnoBreak Inc. ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Mula, disaranake sampeyan takon karo kabijakan privasi server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Iki bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara milih metu saka opsi tartamtu.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat opsi browser individu. Informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser kasebut.

Hak Privasi CCPA (Aja Adol Informasi Pribadiku)

Ing CCPA, antarane hak liyane, konsumen California duwe hak kanggo:

Nyuwun supaya bisnis sing ngumpulake data pribadhi saka konsumen ngumumake kategori lan data pribadhi tartamtu sing diklumpukake bisnis babagan konsumen.

Nyuwun supaya bisnis mbusak data pribadhi babagan konsumen sing wis diklumpukake.

Nyuwun supaya perusahaan sing adol data pribadhi konsumen ora ngedol.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, kita duwe sewulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kita.

Hak perlindungan data GDPR

Kita pengin nggawe manawa sampeyan ngerti kabeh hak pangayoman data. Saben pangguna nduweni hak kanggo:

Hak akses: Sampeyan duwe hak njaluk salinan data pribadhi. Kita bisa ngisi ragad cilik kanggo layanan iki.

Hak koreksi - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbenerake informasi sing sampeyan yakin ora akurat. Sampeyan uga duwe hak kanggo njaluk supaya kita ngrampungake informasi sing sampeyan yakin ora lengkap.

Hak mbusak - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbusak data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo matesi pangolahan: Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita matesi pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo nglawan pangolahan: sampeyan duwe hak kanggo nglawan pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo portabilitas data - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita ngirim data sing wis diklumpukake menyang organisasi liyane, utawa langsung menyang sampeyan, ing kahanan tartamtu.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, kita duwe sewulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kita.

informasi babagan bocah-bocah

Bagean liya saka prioritas kita yaiku nambahake proteksi bocah nalika nggunakake Internet. Kita ngajak wong tuwa lan wali supaya mirsani, melu lan/utawa ngawasi lan nuntun aktivitas online sampeyan.

TecnoBreak Inc. ora kanthi sengaja ngumpulake informasi sing bisa dingerteni saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen sampeyan yakin manawa anak sampeyan wis nyedhiyakake informasi kaya iki ing situs web kita, kita banget nyaranake supaya sampeyan langsung hubungi kita lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbusak informasi kasebut saka cathetan kita.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang