Mouse Nirkabel Isi Ulang, Mouse Mini Silent Optical Silent Click, Ultra Slim 1600 dpi kanggo PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Silver Cahya)

$12,99

Kategori: Tag:

Mouse Nirkabel sing bisa diisi ulang: Baterei lithium polimer sing dibangun, yen diisi daya tahan nganti 2000 jam, gampang diisi liwat kabel USB mikro (kira-kira 2 jam nganti diisi penuh), aja nganggo baterei AA tradisional maneh. Mouse bakal mlebu mode Turu kanthi otomatis sawise 3 menit ora aktif, aja kuwatir yen mouse nirkabel kehabisan daya.
Pemancar Data Nirkabel 2,4GHz: Pengalaman sing luwih aman lan akurat tinimbang mouse USB tradisional kanthi jarak kerja nganti 10 meter. Mouse optik nirkabel iki ora perlu diinstal piranti lunak apa wae. Bisa digunakake minangka mouse game nirkabel, 3 DPI ngalih (1000, 1200, 1600) kanggo ngganti kacepetan mouse bebas, bisa ditrapake kanggo kabeh jinis game.
Desain ultra ramping lan ergonomis: Dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, mouse laptop nirkabel kita luwih entheng lan luwih tipis. Bisa disimpen kanthi gampang ing tas laptop, sampurna kanggo lelungan. Desain lan gaya ergonomis Desain sing ramping nawakake tangan maksimal Dhukungan kanggo kenyamanan sing tahan suwe Cathetan: Panrima nano disimpen ing sisih mburi mouse.
Klik Bisu: Desain bisu kanthi sensor canggih nyedhiyakake klik bisu, cocog kanggo papan umum kayata perpustakaan, kamar turu, kantor lan acara liyane sing sampeyan ora pengin ngganggu wong liya, kayata dolanan ing omah ing wayah wengi.
Kompatibilitas Wide: Kompatibel karo Windows 10/8/7/XP/Me/2000/Vista lan Mac OS. Sampeyan bisa nggunakake mouse nirkabel iki kanggo laptop, tablet, desktop lan MacBook.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi wong pisanan sing nyemak "Mouse Nirkabel sing Bisa Diisi Ulang, Mouse Optik Mini Klik Senyap, Ultra Slim 1600 dpi kanggo PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Silver Cahya)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Mouse Nirkabel Isi Ulang, Mouse Mini Silent Optical Silent Click, Ultra Slim 1600 dpi kanggo PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Silver Cahya)
Mouse Nirkabel Isi Ulang, Mouse Mini Silent Optical Silent Click, Ultra Slim 1600 dpi kanggo PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Silver Cahya)

$12,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang