【Versi Anyar 2021】 Kamera Mobil Aigoss Dash CAM 1080P FHD kanthi Layar LCD 3″, WDR, G-Sensor, Monitor Parkir, Rekaman Loop, Detektor Gerakan

$40,99

Kategori: Tag:

【Built-in G-Sensor】 Kanthi fungsi G-sensor, Aigoss dash cam bisa kanthi otomatis ndeteksi kacilakan / tabrakan dadakan lan beku rekaman, dash cam bakal kanthi otomatis nyimpen video kedadean saiki, ora mbusak file.
【Deteksi Gerakan & Pemantauan Parkir】 DVR mobil bakal kanthi otomatis miwiti ngrekam video nalika ndeteksi obyek sing obah lan bakal mandheg kanggo ngrekam tanpa obyek obah. Lan fungsi ngawasi parkir bisa digunakake kanggo pratelan mobil sawise parkir
【Rekaman Loop】 Perekam nyopir kanthi otomatis bakal nimpa file paling tuwa sing ora dikunci lan dilindhungi kanggo nyimpen file saiki nalika kertu TF kebak. Lan sampeyan bisa ndeleng video lan gambar tanpa njabut kertu TF
【1080P FHD & Night Vision】Kanthi resolusi 1080P HD lan aperture gedhe F2.0, dash cam bisa nyedhiyakake video sing luwih cetha. Lan sampeyan bisa entuk video kanthi kualitas dhuwur amarga fungsi night vision lan lensa sudhut amba 120°.
【Gampang Nggawe lan Gunakake】 Instalasi lan operasi sing gampang banget. Rekaman loop terus-terusan, monitor parkir, lsp. Nyukupi kabutuhan nyopir saben dina

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "【Versi Anyar 2021】 Kamera Mobil Aigoss Dash CAM 1080P FHD kanthi Layar LCD 3″, WDR, G-Sensor, Monitor Parkir, Rekaman Loop, Detektor Gerakan”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

【Versi Anyar 2021】 Kamera Mobil Aigoss Dash CAM 1080P FHD kanthi Layar LCD 3″, WDR, G-Sensor, Monitor Parkir, Rekaman Loop, Detektor Gerakan
【Versi Anyar 2021】 Kamera Mobil Aigoss Dash CAM 1080P FHD kanthi Layar LCD 3″, WDR, G-Sensor, Monitor Parkir, Rekaman Loop, Detektor Gerakan

$40,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang