【Versi Anyar 2022】 Kamera Kaca Spion Mobil CHORTAU 7 Inch Layar Tutul Full HD 1080P, Kamera Ngarep Wide Angle lan Kamera Belakang Anti Air, kanthi Sistem Pemantauan

$63,55

Kategori: Tag:

【Full HD 1080P & Wide Angle】: Adhedhasar chipset majeng, full HD 1080P kamera ngarep sudhut alam bébas lan 4 lampu LED kamera mburi Full HD 720P kanggo mesthekake gambar kualitas dhuwur malah ing wayah wengi.
【Sistem Parkir】: Dilengkapi kamera mburi anti banyu, menehi tampilan mburi sing aktif nalika gear mundur aktif. Bakal nampilake garis pandhuan parkir, bisa nuntun driver kanggo safety area parkir.
【Layar Tutul 7 Inch】: Kamera dash pangilon nggabungake layar tutul 7 inci sing nyedhiyakake operasi sing gampang kanggo ngontrol lan pratinjau.
【Mirror Kaca】: Ora mung kamera HD lensa dual, nanging uga kaca spion. Penampilan apik banget karo kaca biru anti-silau 2.5D canggih, menehi tampilan mburi sing cetha lan lengkap.
【Instalasi Gampang】: Gampang banget kanggo nginstal kamera pangilon mburi iki, sampeyan mung kudu ndandani ing kaca spion lawas kanthi tali karet sing diwenehake, ora perlu mbusak kaca spion saka mobil sampeyan.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "【Versi Anyar 2022】 Kamera Kaca Spion Mobil CHORTAU 7 Inch Layar Tutul Full HD 1080P, Kamera Ngarep Wide Angle lan Kamera mburi anti banyu, kanthi Sistem Pemantauan"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

【Versi Anyar 2022】 Kamera Kaca Spion Mobil CHORTAU 7 Inch Layar Tutul Full HD 1080P, Kamera Ngarep Wide Angle lan Kamera Belakang Anti Air, kanthi Sistem Pemantauan
【Versi Anyar 2022】 Kamera Kaca Spion Mobil CHORTAU 7 Inch Layar Tutul Full HD 1080P, Kamera Ngarep Wide Angle lan Kamera Belakang Anti Air, kanthi Sistem Pemantauan

$63,55

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang