15M RGB 5050 Music LED Strip, HOVVIDA Bluetooth 12V LED Strip Lights kanggo Kamar, APP Controlled, IR Remote Control and Controller, 16 Juta Warna, 28 Gaya, Jadwal Mode

$16,99

Kategori: Tag:

💞【DIKONTROL APLIKASI, REMOTE LAN KONTROL】 Strip sing dipimpin dawane 15m, luwih dawa kanggo dekorasi ekstensif, saben gulungan 7,5m. Bisa dikontrol dening APP sing diarani "HappyLighting" kanggo milih 16 yuta warna, musik lan fungsi sinkronisasi mikropon, 20 mode gaya lan mode wektu. Uga dilengkapi remot lan pengontrol 44 tombol.
💞【SINkronisasi MUSIK & MIC】 Lampu strip sing dipimpin nduweni fungsi sinkronisasi musik internal sing sensitif banget. Kanthi APLIKASI HappyLighting, nalika sampeyan muter lagu sing diundhuh utawa milih mode mikropon kanggo muter musik eksternal, jalur sing dipimpin bakal ngganti warna miturut irama musik. Becik kanggo nggawe atmosfer perayaan.
💞【MODE WAKTU LAN 20 MODE GAYA】 Sampeyan bisa prasetel sawetara jadwal supaya lampu bisa diuripake utawa dipateni kanthi otomatis pas wektune. Lan sampeyan bisa milih antarane 20 mode gaya karo APP utawa mode beda karo remot 44-tombol. Uga, sampeyan bisa nyetel padhange utawa kacepetan lampu kanthi remot kontrol utawa APP.
💞【WIDE USES】 Strip led RGB 5050 iki cocok banget kanggo dekorasi kamar turu, lantai ndhuwur, pawon, teras, meja PC lan ruang tamu, lampu latar TV, Natal, ulang tahun, pesta. Iki uga bakal dadi hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Cathetan: Lampu iki ora anti banyu, mula disaranake sampeyan nggunakake ing njero ruangan.
💞【KUALITAS BAGUS lan dilengkapi AKSESORI】 Papan sirkuit sing dicithak yaiku konstruksi lapisan kaping pindho 100% lan chip LED berkualitas tinggi kanthi dispersi termal sing apik, sing ngidini jalur LED duwe umur nganti 50.000 jam. . Strip sing dipimpin bisa dipotong saben 3 led ing sadawane tandha tanpa ngrusak lampu sing dipimpin. Nerangake karo 4 gesper lan stiker abang kanggo ndandani lampu luwih kuwat.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Strip LED Musik 15M RGB 5050, Lampu Strip LED 12V Bluetooth HOVVIDA kanggo Kamar, Dikontrol dening APP, Kontrol Remot IR lan Kontroler, 16 Juta Warna, 28 Gaya, Mode Jadwal"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

15M RGB 5050 Music LED Strip, HOVVIDA Bluetooth 12V LED Strip Lights kanggo Kamar, APP Controlled, IR Remote Control and Controller, 16 Juta Warna, 28 Gaya, Jadwal Mode
15M RGB 5050 Music LED Strip, HOVVIDA Bluetooth 12V LED Strip Lights kanggo Kamar, APP Controlled, IR Remote Control and Controller, 16 Juta Warna, 28 Gaya, Jadwal Mode

$16,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang