2.8 Inch TFT LCD Layar Digital Door Lubang Visual Door Viewer Kamera Infrared Night Vision, Ding Dong Bel, Siklik Panyimpenan, Njupuk Foto Kamera Keamanan (Perak)

Kanthi layar LCD TFT 2,8-inch lan kamera keamanan dhuwur-definisi profesional sing ngijini sampeyan kanggo cetha mirsani pengunjung njaba lawang, menehi urip pangayoman keamanan-free.
Memori sing dibangun, ora perlu nyetel kanthi manual, ora perlu nglebokake kertu, kanthi otomatis nutupi panyimpenan tanggal paling adoh, ngilangi masalah lan kuwatir babagan panyimpenan.
Nduwe fungsi bel lawang Dingdong, kanthi pangeling desibel dhuwur, supaya sampeyan bisa ketemu pengunjung nalika sampeyan mlebu omah.
Nduwe fungsi shooting lan panyimpenan, sing bisa digunakake kanggo njupuk foto wong sing curiga lan data serep pas wektune kanggo kabutuhan darurat, sing luwih aman lan luwih trep.
Lensa sudhut amba 90 derajat bisa menehi efek visual sing amba kanggo safety.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Layar LCD TFT 2.8 Inch Penampil Pintu Digital Visual Door Viewer Kamera Infrared Night Vision, Bel Pintu Ding Dong, Panyimpenan Siklik, Kamera Keamanan Njupuk Foto (Perak)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

2.8 Inch TFT LCD Layar Digital Door Lubang Visual Door Viewer Kamera Infrared Night Vision, Ding Dong Bel, Siklik Panyimpenan, Njupuk Foto Kamera Keamanan (Perak)
2.8 Inch TFT LCD Layar Digital Door Lubang Visual Door Viewer Kamera Infrared Night Vision, Ding Dong Bel, Siklik Panyimpenan, Njupuk Foto Kamera Keamanan (Perak)

$55,19

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang