2,7K Kamera Video Camcorder GDV1302 Kamera Vlog Isi Ulang 18X Digital Zoom FHD 42MP 3″ Rotatable Layar LCD Camcorder karo 2 Baterei (Ireng)

$76,99

Kategori: Tag:

【3,0″ Layar Rotatable】 ✿ Uripake/pateni camcorder kanthi cepet kanthi mbukak/nutup panel LCD supaya ora ilang sawetara foto sing larang regane. Camcorder ndhukung rotasi 270 ° kanggo njupuk momen sing apik saka sudut sing beda. Sampeyan bisa ngawasi lan muter maneh gambar liwat layar 3,0″ ultra HD.
【2.7K 42MP Camcorder】 ✿ Anti Goyang, 18X Digital Zoom, Camcorder njupuk 2,7K (2688*1520) video resolusi dhuwur lan foto 42MP. Mode Video: Video, SlowMotion, Lapse, Loop, fungsi Pause; Mode Foto: Foto, Otomatis, DramaShot, Wektu. Lampu pangisi LED ngidini sampeyan njupuk foto lan video sanajan ing kahanan sing kurang cahya.
【Fungsi Ngaso Video】✿ Ngidini sampeyan ngaso video kapan wae sampeyan pengin lan terus ngrekam ing file sing padha tanpa miwiti maneh file anyar, sing migunani banget kanggo nyunting video.
【Fungsi Webcam】✿ Camcorder bisa digunakake minangka webcam kanthi nyambungake karo PC liwat kabel USB, iki ngidini sampeyan kanggo live stream kanggo vlogging lan youtube, utawa nelpon video karo kanca-kanca.
【Ngrekam nalika ngisi daya】✿ Loro baterei litium-ion sing bisa diisi ulang 1500mAh sing bisa diisi ulang, ngidini sampeyan ngrekam nalika ngisi daya tanpa kuwatir babagan kekurangan baterei.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kamera Kamera Video 2,7K GDV1302 Kamera Vlog sing Bisa Diisi Ulang 18X Zoom Digital FHD 42MP 3″ Camcorder Layar LCD Rotatable karo 2 Baterei (Ireng)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

2,7K Kamera Video Camcorder GDV1302 Kamera Vlog Isi Ulang 18X Digital Zoom FHD 42MP 3″ Rotatable Layar LCD Camcorder karo 2 Baterei (Ireng)
2,7K Kamera Video Camcorder GDV1302 Kamera Vlog Isi Ulang 18X Digital Zoom FHD 42MP 3″ Rotatable Layar LCD Camcorder karo 2 Baterei (Ireng)

$76,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang