Kamera Panwas Wi-Fi 2K Outdoor/Indoor, Kamera Pengawasan TOAIOHO, Visi Wengi Warna-warni, Perlindhungan Penuh 360°, Visi Wengi, Audio Loro Arah, Tandha Gerak, Android/iOS

🌇【Clearer 2K & Nuduhake Kamera】Kamera ndjogo wifi ruangan nganggo teknologi 2K versi paling anyar. Nggawe gambar lan video luwih cetha. Apa sampeyan nggunakake ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, menehi tampilan sing luwih apik babagan kabeh sing kedadeyan ing area pemantauan. Kamera ndhukung fungsi enggo bareng multi pangguna. Sampeyan bisa mindhai kode liwat app supaya anggota kulawarga bisa ngontrol kamera.
🌠【Super Color Night Vision】Kamera ndjogo duwe rong setelan night vision warna. Yen sampeyan ngaktifake "fungsi gambar warna" ing mode night vision, sampeyan bisa entuk gambar warna lan video sedina muput. Yen sampeyan mung nguripake "Weker Swara lan Cahya" ing setelan weker, kamera mung bakal njupuk gambar night vision werna nalika weker ditanggepi. Mulane, kamera bisa njupuk rincian liyane ing wayah wengi.
🌍 【360° Wide Field of View & AI Tracking】Kamera ndjogo wifi njero ruangan/ruangan ndhukung rotasi horisontal 355° lan rotasi vertikal 120°, sampeyan bisa ngontrol rotasi kamera liwat app. Kamera ndjogo nduweni amba katon amba 130 derajat. Nyedhiyani perlindungan 360 ° kanggo omah sampeyan. Bakal kanthi otomatis ngetutake wong utawa obyek sing obah.
💦 【Deteksi Gerak & Swara & IP66】Kamera pengawasan omah wifi kanthi cerdas bisa ndeteksi gerakan lan swara. Kamera bakal ngirim pesen bebaya menyang telpon. Sampeyan bisa nyetel sensitivitas tandha. Iki nyuda weker palsu sing disebabake dening serangga, udan, salju abot, lsp. Wis sertifikasi anti banyu IP66. Ing sawetara ombone, bisa tahan kahanan cuaca sing ekstrem kayata udan deres lan salju salju sing abot.
🎀 【Krtu Awan/SD & Kompatibilitas Pilihan】 Sampeyan bisa milih nggunakake kertu SD utawa layanan awan kanggo nyimpen video sing dideteksi kamera. Kamera ndjogo omah wifi uga kompatibel karo IOS lan Android. Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kita. Kita mesthi bakal menehi solusi sing marem. (Cathetan: Kamera iki ora ndhukung wifi 5G.)

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi wong pisanan sing nyemak "Kamera Pengawasan WiFi Outdoor/Indoor 2K, Kamera Pengawasan TOAIOHO, Visi Wengi Warna-warni, Perlindhungan Penuh 360°, Visi Wengi, Audio Loro Arah, Lansiran Gerakan, Android/iOS"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Kamera Panwas Wi-Fi 2K Outdoor/Indoor, Kamera Pengawasan TOAIOHO, Visi Wengi Warna-warni, Perlindhungan Penuh 360°, Visi Wengi, Audio Loro Arah, Tandha Gerak, Android/iOS
Kamera Panwas Wi-Fi 2K Outdoor/Indoor, Kamera Pengawasan TOAIOHO, Visi Wengi Warna-warni, Perlindhungan Penuh 360°, Visi Wengi, Audio Loro Arah, Tandha Gerak, Android/iOS

$41,42

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang