2X 4m PS4 Kabel Pengisian Nilon untuk Pengontrol Playstation 4, Kabel USB Mikro, Kabel Pengisian USB Mikro, USB Mikro, Lengan Kain, Plug Aluminium, Hijau-Hitam

Elegan, SANGAT KUAT lan sing paling penting, Kabel Gaming Micro USB sing FLEKSIBEL amarga tutup kain nilon, pelindung kabel, kabel tebal lan colokan PLUG LOGAM cetakan stabil, kontak & Penutup EMAS kanthi rong tali.
KABEL ngisi daya lan KABEL DATA kanggo Pengontrol SONY Playstation PS4, Pengontrol XBOX One, Smartphone, Ponsel, Kamera lan Tablet, kabeh piranti nganggo sambungan MICRO-USB
SPEED CHARGING MAXIMUM amarga salib kabel gedhe (standar AWG24)
pangiriman: 2 x 4m USB kanggo kabel Micro-USB, 2 x Penutupan karo rong tali, werna: ijo-ireng
MONEY BACK GUARANTEE CUSTOMER SERVICE: support@lugium.de – Pitakonan babagan produk? Masalah? Kita mbantu kanthi cepet lan tanpa komplikasi.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kabel Pengisian Nilon PS2 4X 4m kanggo Pengontrol Playstation 4, Kabel USB Mikro, Kabel Pangisian Daya USB Mikro, USB Mikro, Lengan Kain, Plug Aluminium, Ijo-Ireng"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

2X 4m PS4 Kabel Pengisian Nilon untuk Pengontrol Playstation 4, Kabel USB Mikro, Kabel Pengisian USB Mikro, USB Mikro, Lengan Kain, Plug Aluminium, Hijau-Hitam
2X 4m PS4 Kabel Pengisian Nilon untuk Pengontrol Playstation 4, Kabel USB Mikro, Kabel Pengisian USB Mikro, USB Mikro, Lengan Kain, Plug Aluminium, Hijau-Hitam

$9,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang