4K Camcorder UHD 48MP WiFi IR Night Vision Vlogging Camera kanggo YouTube Layar Tutul 16X Digital Zoom Camera Recorder karo Mikropon, Stabilizer, Lens Hood, Kontrol, 2 Baterei

$167,99

Kategori: Tag:

Kamera Video Ultra HD 4K kanthi Stabilizer Genggam: Sensor Gambar CMOS 13 Megapiksel, 48.0 MP (7920*5940) Resolusi Gambar, Layar Tutul 3.0 Inch kanthi Rotasi 270 Derajat, Zoom Digital 16X, Ngrekam Nalika Motret ngisi daya (3.7V 2000mAh batteries) ect .Folding Handheld Stabilizer Bracket Njaga kamera 2K stabil sak ngrekam, becik kanggo nggawe video lan gambar kurang amba ing pamindhahan, lan mbantu ngluwihi kadohan njupuk.
4K Wifi Camcorder & Infrared Night Vision: Kanthi ndownload aplikasi "RoadCam", gampang nyambungake camcorder karo smartphone lan tablet. Banjur sampeyan bisa nelusuri gambar, nransfer, nuduhake film lan foto liwat piranti seluler utawa ngontrol kamera saka jarak jauh liwat app. Cukup pencet tombol "OK", Kamera Video Youtube Lampu LED Inframerah iki ngidini sampeyan njupuk foto utawa video ireng / putih sing cetha ing peteng.
Kamera nganggo Sun Hood & 2.4G Wireless Remote Control: Kamera video Youtube dilengkapi tutup srengenge. Bisa mblokir cahya keluwihan lan nglindhungi lensa camcorder saka karusakan sengaja. Ningkatake warna lan kontras sakabèhé foto. Kanggo nggarap sun visor, kamera youtube iki dilengkapi remot kontrol nirkabel 2.4G, sing bisa ngontrol kamera digital ing jarak 60ft saka sembarang arah.
Mikropon Eksternal lan Fungsi Webcam: Kamera video digital ndhukung obrolan video lan streaming langsung nalika digunakake minangka webcam. Cukup sambungake menyang PC liwat kabel USB, pilih mode 'Kamera USB' kanggo ngetik fungsi webcam. Sampeyan uga bisa ngobrol video karo kanca utawa kulawarga. -10dB nganti +20dB kanggo nambah stabilitas lan nampa audio sing cetha.
Camcorder Multi-fungsi: Camcorder ndhukung fungsi anti-goyang, ngaso, selang wektu, gerakan alon, dijupuk terus-terusan, panangkepan pasuryan, timer otomatis, fungsi kaendahan, stabilisasi gambar, daya otomatis mati, HDMI TV-out, MSDC, Mini USB2. 0, kanthi sepatu panas lan jack mikropon eksternal, ndhukung lampu LED eksternal lan tripod (tripod lan lampu ora kalebu). Kanthi rong baterei. Baterei sing wis kebak bisa digunakake kanthi lestari sajrone 90-150 menit.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "4K UHD Camcorder 48MP WiFi IR Night Vision Vlogging Camera kanggo Layar Tutul YouTube 16X Perekam Kamera Zoom Digital kanthi Mikropon, Stabilizer, Tudung Lensa, Kontrol, 2 Baterei"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

4K Camcorder UHD 48MP WiFi IR Night Vision Vlogging Camera kanggo YouTube Layar Tutul 16X Digital Zoom Camera Recorder karo Mikropon, Stabilizer, Lens Hood, Kontrol, 2 Baterei
4K Camcorder UHD 48MP WiFi IR Night Vision Vlogging Camera kanggo YouTube Layar Tutul 16X Digital Zoom Camera Recorder karo Mikropon, Stabilizer, Lens Hood, Kontrol, 2 Baterei

$167,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang