DOOGEE V5 20G Telpon Rugged, Layar 6.4" AMOLED 2K, 64MP AI Triple Camera+20MP Night Vision Camera, Android 11 Waterproof Mobile, Dimension 700 Octa Core 8GB+256GB Dual SIM NFC Black

$469,99

Kategori: Tag:

★ [1,05 "Mini Layar mburi, Industry Leader kanggo Proteksi lan Ruggedness:] V20 diiringi 1,05" layar mburi mini. Sampeyan bakal semangat menehi lan mriksa wektu, tetep ing ndhuwur kabar, ngontrol musik lan liya-liyane. Iki uga migunani ing mode baterei sithik, nalika sampeyan bisa mriksa kabar tanpa kudu madhangi layar kanthi lengkap. Layar uga bisa disesuaikan kanggo nggawe gaya pribadi sampeyan dhewe.
★ [Anteng lan Ultra-angel, rampung kanggo aran tactile irresistible:] Rampung V20 menehi angel, serat karbon militèr-bahan. Iku awet, drop-bukti, nyandhang-tahan, anti banyu, lan bobot banget entheng. Werna desain pola salib digabungake kanggo nambah tampilan khusus kanggo rasa tutul.
★ [2K AMOLED Display, High-end Tampilan kanggo Exhilarating Pengalaman Visual:] Dilengkapi Samsung AMOLED tampilan, V20 enggal oleh warisan pinunjul sifat bawaan, karo 2k résolusi, efficiency daya lan kontras sawetara. incomparable. Lan aja lali babagan warna, bisa ngluwihi 105% jangkoan NTSC lan rasio kontras 80000: 1 sing luar biasa. (Layar datar AMOLED 6,43″, 1080 × 2400 FHD+, padhange maksimal 500 nits)
★ [Nangkep kenangan sing ora iso dilalekake kanthi gamblang:] V20 nggabungake 3 kamera bebarengan; kamera utama 64 MP, kamera night vision 20 MP lan kamera sudhut amba 8 MP. Kanthi HDR, mode wengi lan pangolahan gambar AI-akselerasi, V20 minangka paket wiwitan sing cocog kanggo fotografi ruangan.
★ [Iberia DUAL Band 5G, pengalaman 5G paling apik kanggo sampeyan lan masyarakat sing luwih akeh:] Kanthi V20, sampeyan bakal entuk konektivitas 5G sing cepet banget lan kacepetan download sing telat ing 2 kertu SIM bebarengan. Lelungan adoh lan entuk luwih akeh kanthi dhukungan band DUAL Iberia.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Telpon Rugged 5G DOOGEE V20, 6.4» Layar 2K AMOLED, Kamera Triple 64MP AI + Kamera Night Vision 20MP, Ponsel Anti banyu Android 11, Dimensi 700 Octa Core 8GB+256GB Dual SIM NFC Black”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

DOOGEE V5 20G Telpon Rugged, Layar 6.4" AMOLED 2K, 64MP AI Triple Camera+20MP Night Vision Camera, Android 11 Waterproof Mobile, Dimension 700 Octa Core 8GB+256GB Dual SIM NFC Black
DOOGEE V5 20G Telpon Rugged, Layar 6.4" AMOLED 2K, 64MP AI Triple Camera+20MP Night Vision Camera, Android 11 Waterproof Mobile, Dimension 700 Octa Core 8GB+256GB Dual SIM NFC Black

$469,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang