ANTELA Smart LED Bulb E27 Wifi 9W Kompatibel karo Google Home/Alexa, RGB Bulb (2700K-6500K) Lampu Berwarna Dimmable, Remote Control, Kontrol Swara, Hemat Energi, Paket 2

【Irit Energi + Ekologi】: Lampu LED ANTELA 9W bisa ngirit energi nganti 80% tinimbang bolam filamen 60W tradisional lan nikmati kualitas sing luwih apik lan cahya sing luwih tahan lama. Kajaba iku, bolam LED ora ngemot merkuri utawa timbal, saengga luwih ramah lingkungan, jinis soket yaiku E27.
【Mayuta-yuta Werna】: Nduwe 16 yuta warna cahya, sing ngidini sampeyan nggawe lampu sing cocog karo kabutuhan, lan ngidini sampeyan ngontrol swasana ruangan. Ana 8 mode pemandangan sing beda-beda, lan sampeyan uga bisa nggawe pemandangan khusus sing cocog karo rasa sampeyan.
【Kontrol Suara】: Bola lampu ANTELA RGB, sing bisa digunakake kanthi gampang liwat konektivitas wifi karo jaringan 2.4GHz. Sampeyan bisa ngontrol kanthi swara liwat Alexa utawa Google Home, kayata nguripake utawa mateni bohlam, mateni lampu utawa ngganti werna, lsp.
【Remote Control】: Nduwe fungsi remot kontrol, ing ngendi wae, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol liwat Smart Life App ing piranti Android utawa iOS. Sampeyan bisa nyambungake luwih saka siji bohlam pinter liwat app lan ngontrol ing siji piranti pinter.
【Mode Musik】: Desain optik profesional lan LED kualitas dhuwur nyedhiyakake kinerja cahya sing stabil, nyuda sorotan lan nglindhungi mata. Nalika mode musik diaktifake, cahya sing dipancarake bohlam bakal ganti gumantung saka swara cahya. Kajaba iku, padha duwe fungsi timer, uga otomatis lan mateni.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Bohlam LED Cerdas ANTELA E27 Wifi 9W Kompatibel karo Google Home/Alexa, Bohlam RGB (2700K-6500K) Lampu Warna sing Bisa Diremehake, Remote Control, Kontrol Swara, Hemat Energi, Paket 2"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

ANTELA Smart LED Bulb E27 Wifi 9W Kompatibel karo Google Home/Alexa, RGB Bulb (2700K-6500K) Lampu Berwarna Dimmable, Remote Control, Kontrol Swara, Hemat Energi, Paket 2
ANTELA Smart LED Bulb E27 Wifi 9W Kompatibel karo Google Home/Alexa, RGB Bulb (2700K-6500K) Lampu Berwarna Dimmable, Remote Control, Kontrol Swara, Hemat Energi, Paket 2

$15,29

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang