APEX True Wireless Bluetooth Headphones with Charging Case IPX7 Waterproof Stereo Sound In-Ear Built-in Microphone Deep Bass for Sports Running Green

【DESIGN OLAHRAGA】 APEKX BE1032 earphone nirkabel sejati menehi pengalaman tanpa kabel lan hands-free. Desain sing aman lan nyaman lan anti banyu IPX7 ndadekake headphone sampurna kanggo olahraga. Mbebasake tangan kanthi lancar ing antarane latihan sing dawa.
【LONG PLAY/TALK TIME】Baterei lithium premium, kasus pangisian daya portabel, loro-lorone ngidini sampeyan seneng musik nalika lelungan sajrone 24 jam.
【KUALITAS MUSIK LUAR BIASA】Teknologi Bluetooth 5.1 ndadekake transmisi stabil lan mikropon mbatalake kebisingan kualitas dhuwur ndadekake gampang ngomong lan ngrungokake. Sampeyan bisa nyelehake stereo nalika olahraga.
【PAKET OTOMATIS】 Casing pangisi daya magnetik, gampang kanggo nyimpen earphone. Sijine earbuds loro bali menyang kasus pangisian daya, earbuds bakal otomatis mati lan ngisi daya, dadi sampeyan ora perlu kuwatir bab lali kanggo ngisi daya.
【LAYANAN PELANGGAN Friendly】 Kanthi babar pisan 1 taun, 30 dina ora takon kabijakan bali lan support seumur hidup saka layanan pelanggan loropaken. Pilih headphone ing kuping nirkabel APEX tanpa kuwatir saiki.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Headphone Bluetooth Nirkabel Sejati APEKX kanthi Kasus Pangisian Daya IPX7 Swara Stereo Anti Air Ing-Kuping Dibangun Mikrofon Bass Jero kanggo Olahraga Running Green"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

APEX True Wireless Bluetooth Headphones with Charging Case IPX7 Waterproof Stereo Sound In-Ear Built-in Microphone Deep Bass for Sports Running Green
APEX True Wireless Bluetooth Headphones with Charging Case IPX7 Waterproof Stereo Sound In-Ear Built-in Microphone Deep Bass for Sports Running Green

$30,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang